Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna måndag 13/3

Häst 2

Ny vecka och roliga framgångar på V75 i lördags så formen borde vara i antågande. Kvällens dubbel körs på Eskilstuna och i första avdelningen har vi idel hästar som inte riktigt vill sticka nosen först så lite ovisst men streckar tre. I sista avdelningen däremot har vi två betrodda hästar som vunnit tio (!) segrar vardera men jag kanske har fått hybris för jag streckar ingen av dom. Streckar en duo som har lite oviss form men skyhög kapacitet och lyckas vi fånga dom innan prestationen kommer så får vi riktigt fint värde men jag håller nere insatsen en aning.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart

Favoriten :

3 Livi Princess H.M. gör det bra varje start men det är glest mellan segrarna. Faktiskt gjort riktigt bra prestationer i rätt så tuffa omgivningar på slutet men är hyffsat oprövad över längre distanser. Dessutom så är det oroväckande många andraplatser kontra segrar vilket gör att man ifrågasätter favoritskapet en aning. Intressantast på förhand men till 35% känns det ju aningen överstreckat för inte vinner hon loppet så ofta? Å andra sidan är det lite genomgående i loppet att ingen direkt staplar upp segrar och därmed från fint spår går det inte att kliva en sån här favorit utan man måste nog strecka väldigt tidigt, förmodligen först.

Motbuden :

5 Precious Thing är en riktigt fin häst hos Jörgen som årsdebuterar nu. Man säger från stallet att man inte riktigt vet var man har henne efter vilan men samtidigt så baissar man inte heller utan ser fram emot loppet med tillförsikt. Borde komma i väg ok från spåret med bara fem hästar på startvolten och även om det inte blir någon ledning så lär hon vara med där framme direkt. Distansen har hon testat en gång tidigare och var då tvåa på bra sätt och med allt inräknat tycker jag hon ändå är en av de intressantaste i loppet på förhand. Dock årsdebut och har en del galopper tidigare men tycker inte hon är osäker i loppen.

9 Pappajonnys Ilse är V75-härdad och lever verkligen på sin styrka i loppen. Körs ofta offensivt och kan få riktigt stygga lopp emellanåt så lite vila kan nog bara ha gjort gott. Speciellt intressant med Lennartsson upp som bara kört henne en gång tidigare i våras och var då trea trots galopp från liknande läge. Inte heller den här radar upp segrar men kanske kan få ett snällare lopp av Per i årsdebuten och få nyttja sin styrka i en långspurt i stället? Med det sagt så kan jag tycka att runt 5% är ganska korrekt men då jag tror hon mest är gynnad av distansen av alla i loppet så det är nog inte fel att strecka om man går utanför min trio.

8 Ies Juvel årsdebuterar även hon men går ner i klass ganska rejält. Inte här heller staplar man segrar. Faktum är att senaste segern kom i oktober 2021. Segerlös i drygt 18 månader alltså men allt i övrigt är som det ska. Barfota fram är önskebalansen och distansen hanterar hon fint. Tar man en liten titt på tiderna hon har gått tidigare så ska halvdan form kunna räcka väldigt långt. Speciellt till endast 6% borde hon vara streckvärd och ett av loppets fynd men det är svårt att tippa seger när det var så länge sen. Om man vill gardera.

4 Pretty And Evil har fått invändiga resor på slutet. Barfota återigen. Kanske ute på lite djupt vatten här och samtidigt tränarkörd men en Djuse bör man väl alltid titta närmare på. Bara testat distansen en gång tidigare och det var i somras i ett kval till Stochampionatet så motståndet var stentufft så delvis ursäktad. Krångligt spår nu men rätt kvick ut bakom bilen så kommer hon bara i väg så söker man sig nog återigen sargen. Vid bredare gardering kanske.

7 Isabel B.R. avslutade vasst på V75 förra starten. Ändå märkligt mycket spelad. Två lopp i kroppen efter vila och visade att formen är på gång senast men faktum är att hästen aldrig segrat på svensk mark. På 21 starter har det blivit en andraplats och två tredje och diverse andra penningplaceringar men som sagt ingen seger. Siffror som inte riktigt motiverar nästan 25%. Trots uppåtgående form och inga direkta andra minus har jag svårt att strecka.

Skrällen :

2 Afrodite Face är en välstammad tjej som har fått ett par lopp i kroppen. Långt emellan nu så klart men som alla ”Face” hästar så inledde även den här dottern till Mosaique Face hos familjen Kolgjini. Väldigt lovande start med började dumma sig i loppen efter ett tag och kanske att den tuffa matchningen som ibland är hos unghästar tog ut sin rätt. Numer i Håkan Karlssons träning som är en B-tränare från just Eskilstuna som har fina siffror för sina få starthästar. Skulle hon trampa i väg så är hon rätt kvick ut i volt och kanske att man provar i spets där hon tagit två segrar på fyra försök. Oavsett så är hon ett väldigt sunt skrällbud till bara 2% om hon håller sig i trav.

Vår Vinnare : 3 Livi Princess H.M.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

5 Icon Mearas har vunnit hela tio lopp på 24 starter men jag vädrar problem i kväll. Gjort tre starter i år och trots att man har en seger och en andraplats tycker jag inte riktigt han har sett lika vass ut som tidigare. Mycket möjligt att man startat igång honom och nu blir det barfota fram samt jänkarvagn vilket så klart ska vara stort plus men jag tror det blir svårt att komma till favoritpositionen spets ikväll. Så klart är han tidig i vinstsnacket men tycker spelvärdet är rätt så lågt och har en annan tanke.

Motbuden :

1 Ninepoints Lasse är en riktig strulpelle som hade ett dåligt fjolår. Men kapaciteten?? Jag förstår att man ligger lågt från stallet och säger att man först och främst inriktar sig på att köra felfritt men hästen är naturligt startsnabb utan att man tidigare har laddat. Tog en halv längd på Edibear bland annat i Derbykvalet och skulle han hålla sig i skinnet så tror jag han håller upp innerspåret in i svängen och då förstår jag inte varför man skulle vilja släppa. Speciellt inte när han dels är obesegrad i spets på två försök och dels när man har en häst till från stallet i loppet. Jag VET att risken för flopp är stor men på den kapaciteten som finns i hästen och när scenariot att han håller upp innerspåret finns så kommer jag prova att spela mest med honom på mina komber.

8 Grant Hall tillhör utan tvekan de bättre i loppet men tveksamma insatser på slutet. Nu blir det dock barfota runt om vilket jag tror skall höja honom rejält. Tog tre raka segrar i höstas med barfota bak så jag hoppas och tror att detta skall ge effekt. Trots spåret så tror jag att han kan öppna hyffsat och Bergh brukar ha respekt med sig i loppen så han hittar nog ner någonstans. Är det sen inget fel på hästen så ska han vara stark nog att kunna avgöra ett lopp som detta och jag velade länge vilken av denna och min vinnare som jag skulle tippa etta. Bra värdelås på loppet i ett spel som dagens dubbel tycker jag.

7 Smaragd Norrgård årsdebuterade senast och var bra som tvåa på opassande bana. Nu växlar man upp med jänkarvagn samt barfota bak så uppenbarligen förväntar man sig en bra insats här. Stångats på V75 även hon men möter rätt tuffa killar här så trots bra förutsättningar och plus på alla kanter blir hon ändå bara tredje/fjärde strecket i loppet för mig och får inte plats i kväll.

Skrällen :

6 Hazyshadeofwinter är andra hästen i loppet från Westholm. Här tror man på vinstchans däremot. Gynnas kraftigt av att kunna gå barfota runt om och med jänkarvagnen i kombination. Tål att gå en repa i spåren och hittar man bara ner i slagläge och det strular lite för favoriten så ska man nog kunna utmana om segern. Rätt så tidigt streck i loppet om man garderar loppet med ett par streck och det kanske är märkligt att sätta den hästen stallet tror mest på som skräll men till 6% är hon just det för motståndet är tufft.

Vår Vinnare : 1 Ninepoints Lasse

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3-5-2

DD 2 : 1-8


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se