Speltips: Dagens Dubbel Tips till Dannero torsdag 20/6 och Hagmyren på Midsommar.

Solvalla Jorma Kontio

Favoritdubbeln senast så inte mycket att skryta hem om då vi i princip bara fick pengarna tillbaka. Två omgångar kvar innan jackpotthelgen sätter i gång och jag har skrapat ihop ett lite annorlunda tips som kanske inte är lika ingående men jag tror båda dagarna också är ganska favoritbetonade.
Spelar två kombinationer på torsdagen och endast en på midsommarafton så insatsen blir inte så stor. V75 söndag denna vecka och vi spelade in podden redan igår så ni får ta strecken med en nypa salt men tycker vi fick ihop en bra genomgång. Den finns tillgänglig på hemsidan och Youtube under torsdagen samt även i endast ljudformat där poddar finns.

Ha en trevlig midsommar och var rädda om er, speciellt om ni befinner er i trafiken. <3

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

4 H.P.Roadrunner – lite missvisande rad på en startsnabb häst.
Har sju av sina nio segrar från spets så spåren på slutet har inte riktigt passat honom som det gör nu. Mats E Djuse har kört en gång tidigare för ett par månader sen och då var det spets och slut. Tror det är bra chans för repris nu. Första strecket.

1 Exhibition – har fyra segrar på fem försök från spets.
Segerrik herre som liftade med i rygg på rusande ledare senast och gick ut och tog över halvvarvet från mål när bensinen tog slut hos ledaren. Gick sen undan på bra sätt över upploppet och verkar formstark. Har tre vinster och två galopper över distansen och läget är ju tilltalande. Att det är spårtrappa tar jag inte så hårt på när det inte skiljer så mycket mellan första och sista men innerspåret betyder ingen spetsgaranti när vi har flera startsnabba mitt bakom bilen.

5 O.P.'s Flawless – vann från spets senast över aktuell distans.
Blir kanske svårt att nå den positionen nu men Rikard N Skoglund är nog sugen på att vinna innan flyttlasset går. Skrällen i loppet på sin startsnabbhet.

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

7 Hankypanky Pinkman – lite av en rusartyp som gillar hårt tempo hela vägen.
Föll dock på eget grepp senast och svek starten innan som storfavorit så ska bli intressant att se honom debutera över kort distans i 28:e (!) starten. Örjan kommer nog återigen vara offensiv och det blir nog synd om den som vill svara. Sen får vi se om det räcker hela vägen eller om han faller på eget grepp återigen. Jag vågar inte spika på insatserna på slutet men vettig favorit på gamla meriter.

2 Underbarosåfin – var underbar och ack så fin senast. Toppform.
Brukar ha startsnabbheten som främsta vapen och har nog bra chans på ledningen även här. Sen om man ska släppa till favoriten eller prova i spets är nog en smaksak och lite beroende på hur snabbt det går första biten. Ska erkänna att jag inte trodde han skulle kunna plocka ner samtliga senast från så svårt spår för det var ganska bra omgivning men insatsen var riktigt bra hela vägen in. Jag dubblar.

10 Edelweiss och 3 Ellis Pride är två andra kapabla hästar för loppet men spåret är svårt för den första och den senare har kanske bästa åren bakom sig.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4 H.P.Roadrunner
DD 2 : 2-7

Tidiga tankar till Midsommartravet på Hagmyren

Dagens Dubbel :

Breeders Crown uttagningar och fina fyraåringar till start där 3 Eclipse As kanske kommer dra flest streck på gamla meriter men jag fastnade för 6 Macahan från Maria Törnqvists stall som inte fick chansen senast i stentuffa Ina Scots Ära men såg ut som han skulle krypa ur skinnet och med fritt vinner han loppet. Det gjorde i stället 10 I.D.Got A Colt som även han gjorde ett fantastiskt bra lopp och visst skulle han kunna upprepa segern men bakspåret gör att jag tror han hamnar bakom min vinnare och denna gången sitter inte Jepson fast.

Andra avdelningen står nog mellan tre, kanske fyra hästar där 1 Kinglet Bird har dragit vinstlotten med innerspår bakom bilen och kommer nog säkerligen bära favoritskapet. Spets och slut.
Spelar därmed bara en kombination denna dag i hopp om lite extra pengar till V75 jackpotten.

Spelförslag Hagmyren :

6-1


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se