Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bollnäs/Umåker fredag 4/11

Grand Prix d'Amerique

Lite medgång under gårdagen där raka dubbeln satt till 21ggr pengarna men det satt hårt inne och man får ju en ministroke varje gång man spikar Kenneth Haugstad som inte verkar ha en offensiv gen i kroppen. Nu var ju spiken 3 Comes With Ages ändå bara bäst med nog blev det onödigt hårt i mål. Fortsätter på inslagen väg under fredagen där omgången delas i norr. Jag tycker jag har en intressant idé i 3 M.M.Hot One i avslutningen som ska köras i spets ikväll och tränande Susanne Palmér börjar äntligen verka förstå att hästen är riktigt bra för klassen. Kul idé då det finns frågetecken på favoriten i loppet. Inledande avdelningen ska väl favoriten ha ok chans men jag garderar och då främst med 10 Sister Of Mercy som verkar bli väldigt bortglömd ikväll så jag kommer göra en liten lapp med den spik och strecka på lite första med. 10-3 ger just nu över 50ggr och får bli roliga raka ikväll.

Lycka till och trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart

Favoriten :

7 Vice Versa Diamant höll farten ok senast efter tidig avancemang. Har inte riktigt räckt till i tuffare sällskap men duger långt i nuvarande klass. Kontio kommer säkert styra på tidigt även denna gång och kanske till och med blir släpp till ledningen då distansen är dryg. Klar förstahäst i loppet givetvis men det finns motbud.

Motbuden :

10 Sister Of Mercy är väldigt bortglömd ikväll till bara 6% Duger absolut i nuvarande klass och blev lite förvånad över att han inte stigit på procenten under fredagen för var riktigt bra näst senast vid vinsten trots tung resa och senast på V75 hamnade man väldigt långt bak i kön och följde med till en bra avslutning som femma. Snävt femtespår nu så kanske inte blir någon pangstart men bara fyra hästar på start och lång distans så hinner nog jobba sig in i loppet. Väldigt tidig för mig och litet chanstips i loppet.

11 Made Of Stars älskar längre distanser och har lopp i kroppen nu. Kommer från två godkända insatser på slutet över längre distanser och brukar vara med på målfotot när styrkan är avgörande i loppen. Kruxet ikväll är väl att det är tufft för hästen att ensam plocka ner favoriten och sen även hålla undan för övriga vilket också man kan se på resultaten att det blir många andra/tredjepris också i loppen. Ändå vettigt motbud i loppet.

2 Christer Palema har inte alls varit bra för Bergh men comeback nu. Startat i ganska tuffa omgivningar emellanåt så kanske viss förståelse men resultaten har inte alls funnits där så man får nog räkna det som en besvikelse. Har dock hög grundkapacitet så kanske ska passas ett par starter efter uppehåll nu och framåt. Men vid bredare gardering så klart.

Skrällen :

5 Fire Of Noa har stabiliserats på slutet och Kevin låter uppåt. Tror nog detta är hetaste motbudet på start då Kevin låter nöjd och tycker han känns bättre i träningen samt att han kommer från en bra insats. Har tidigare haft stora problem med aktionen i lopp vilket lett till mycket galopper men känns säkrare nu och man är lite inne på att försöka komma till ledningen här där han biter ifrån sig bra. (2 segrar på 5 försök). En struken häst innanför gör att han får mer plats att volta på så trots spåret kanske man kan komma i väg bra i starten och i ledningen skulle det vara ett intressant streck i så fall till bara 4%.

Vår Vinnare : 10 Sister Of Mercy

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

7 Holy Moses Mearas går ner i klass här men kommer från två sämre insatser. Väldigt stor favorit här trots spår långt ut på vingen över opassande kort distans. Väldigt bra för klassen så klart och enligt stallet berodde bleka insatsen på V75 senast på för grovt hö. Vet inte om jag riktigt köper den förklaringen utan vill nog se en bra prestation igen innan jag singlar en sådan här från vingelläge. Distansen är inte heller hans bästa men Sandra kommer nog styra på framåt direkt för att få ta över vilket gör att inledningen kommer bli dryg och då får det inte fattas något i form sista biten för då kommer det bli stumma ben. Gardera.

Motbuden :

3 M.M.Hot One kommer satsas mot spets och är hästen att slå för mig. Två galopper på slutet men funkar inte helt enkelt i voltstart och senast var det bilstart då man bombade till spets och vann enkelt. Naturligt startsnabb bakom bilen och jag sticker ut hakan och säger att det är spets och slut här. Har sex segrar på tio försök i ledningen och man säger från stallet att man ska köra i ledningen trots att man har respekt för Sandras häst. Kul idé.

9 Bidensky debuterade för Maria Vikström näst senast, bra som två då. Sämre senast från spets men fick också ett tufft lopp utav Långben den gången så delvis ursäktad tycker jag. Wäjersten upp nu är så klart hyperintressant även om strecken börjar sticka i väg lite så får man fortfarande bra odds på DD om man letar lite kantbollar.

5 Klammer kommer försöka komma till spets där han gjort sina bästa insatser. Tror det blir svårt att ta en längd på min idé i loppet men kan ställa till det lite för mig även om Mats E Djuse kör vårdat och kanske väljer att krypa ner i rygg i stället om plats finns. Tänkbart långskott men något överstreckad.

1 The Trick Vick har gjort en del bra insatser på slutet. Rygg ledaren? Bra för tre starter sen vid vinsten men stod ensam på start då så inte svårt att hålla spets då. Ändå bra insats och nu hänger man på jänkarvagn för första gången i år. Kan skrälla till 6% från rygg ledaren alt tredje inner.

Skrällen :

8 Gurra Palema har hopplöst spår så klart men riktigt bra i grunden. Klart bättre förra säsongen men visat lite uppåtform på slutet och nu hänger man på jänkarvagn för första gången i år vilket gav bra resultat förra året. Tre segrar på kort tid förra sommaren med just jänkarvagnen så lite intressant att man testar den ikväll. Har också segrar från både spår 8 och 12 så avfärda honom inte helt om du garderar.

Vår Vinnare : 3 M.M.Hot One

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5-7-10-11

DD 2 : 3 M.M.Hot One


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se