Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bollnäs/Umåker fredag 2/6

Solvalla Jorma Kontio

Inte direkt rätt ute igår när Eva Lundahl visade varför hon är sexfaldig damchampion på Visby när hon inte släppte någon över bron med Paintitblack A.O till 127ggr pengarna. Länge sen vi hade en sådan skräll på dagens dubbel men visade också att ledningen på Visby är guld värd. Kvällens dubbel delas mellan Bollnäs och Umåker där vi har två ganska stora favoriter men jag är tveksam på bådas uppgifter och väljer att kliva den första helt. Streckar två hästar i varje avdelning och tycker jag får fyra ganska bra kombinationer. Missa heller inte V75-videon som ligger uppe redan.

Trevlig helg allez och lycka till <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

5 Joanna Sisu vann direkt i årsdebuten i ny regi. Tuffare emot nu dock. Debuterade för Tjomsland senast och fick sitta i andra ytter tills på bortre långsidan och gick först ut i tredje men det hände inte så mkt. Såg mest ut som att hon vann för att hon höll farten bäst snarare än att hon var så speciellt vass. Kunde lika gärna blivit 4-5:a. Bör väl gå framåt med det loppet i kroppen och nu rycker man bakskorna vilket blir första gången någonsin så det finns plusfaktorer men ska hon verkligen närma sig 50% på strecken? Känns tufft.

Motbuden :

8 Nycora vann för Oskar Florhed näst senast och stallet är uppåt trots tilläggen. Gjort tre starter för Wäjersten och trots sin ringa ålder har hon redan varit ute i en del tuffa lopp och man siktar på Stosprintern senare så anmälningen hit var en led i matchningen då man vill att hon ska anfalla bakifrån. Får hon bara lite draghjälp på vägen så har hon en riktigt bra avslutning och klart mer streckvärd än många andra då det bara är 15%.

9 Ektara har matchats mot lite tuffare uppgifter men galopperat dubbelt. Håller dock bra klass för detta lopp och får Robban bara runt henne i trav så ska vinstchansen nog vara bra men hon har trots allt ”bara” en seger i livet vilket vi inte riktigt gillar på ett spel som dagens dubbel. Bör ändå vara tidig mot dessa.

11 Sunlight verkar ha utvecklats bra på slutet och kommer med tre raka. Lite annorlunda förutsättningar nu med dubbla tillägg samt lite tuffare emot. Man ska nog ta med i beräkningarna att hon tjänat över hälften av sina pengar på de tre sista starterna så det kommer att ta emot till slut. Inte så stort fält och slog 9 Ektara senast vid segern så visst kan hon vara långt framme återigen.

3 Catri Hall har ett intressant läge och barfota bak fungerade bra näst senast. Det här är ett riktigt långskott till 1% bara men jag tycker det finns lite plustecken man kan ta fasta på. Dels John Östman upp återigen som körde senast och mest bara liftade med på innerspår. Lite samma förutsättningar nu men man väljer att rycka bakskorna vilket man testade näst senast för allra första gången och då avslutade man rätt så piggt när luckan kom.

Skrällen :

12 Soccerbox trodde jag skulle streckas upp mer så perfekt skrällbud till 8% Har fått ett lopp i kroppen nu efter vila och var klart godkänd som tvåa då. Van att stå med tillägg och ska attackera bakifrån. Det som är intressant är att hon tål att göra en svepning fram i dödens och ändå gå hela vägen så skulle Norberg pricka starten så kanske hon hamnar så pass bra till efter grupperingen att man väljer ett offensivt upplägg och då tror jag på rätt bra chans. Väldigt streckvärd.

Vår Vinnare : 8 Nycora

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

11 Cab Frontline kommer med tre raka andraplatser där senaste var V75. Verkar hålla fin form men tycker det är hårt även här att man spelas till så pass stor favorit från bakspår. Bra senast men fick också det absolut bästa loppet man kan få samtidigt som en del av de betrodda svek ganska rejält. Tredje inner hela vägen och lucka rakt fram när Maybach W.F stack i spets. Bra insats ändå och gynnas av en strykning nu men tufft favoritskap. Bör garderas men ska nog streckas i ihåligt lopp om man inte spikar sig ur.

Motbuden :

5 Daven Port gör debut för Lennartsson och här sparar man inte på krutet. Det blir barfota runt om samt jänkarvagn direkt vilket man testat i tidigare regi två gånger med galopp som resultat båda gångerna. Nu tror jag inte det var kombon som spelade in så för han har hela tiden haft lite hyss för sig oavsett balans och utrustning men man antar ju att Per testat i träning och att det funkat bra. Inledde ju karriären hos Nurmos och har hela tiden matchats stentufft så ner ganska rejält i klass här. Bra spår och jag gillar tanken med Lennartsson på en strulig häst så jag är lite sugen på att spika för att fånga en fallande kniv då han har kapacitet så det räcker och blir över mot dessa om han bara fungerar. Första strecket för mig i alla fall.

4 Cintra gör också semidebut för ny tränare eftersom det blev galopp senast. Då lät man ganska uppåt från stall Westerholm men flög direkt i starten. Det var första med jänkarvagn och man provar så återigen men nu får vi kuskplus i form av Mats E Djuse. Visade redan hos Bergh hög kapacitet och visst duger han här men är inte lika säker på att det kommer lyckas så vill nog se en bra insats först. Men bör kanske streckas om man tar ett par stycken.

10 Barry Wadd har bra fart och ok spår men möter ett par bra nu. Har som sagt bra fart under hovarna och går bra tider men vinner väldigt sällan numer och det känns som att risken är stor att man fastnar någonstans i 3-4:e invändigt. Skulle man ha tur och luckan kommer så kan han ju avsluta vasst och 5% är väl kanske någonstans där det ska vara.

1 Mission Beach har testat lite olika upplägg men vassast på rulle. Är snabb ut bakom bilen men brukar vilja ha rygg nu för tiden och visst skulle det kunna räcka till seger här men till 16% måste jag tyvärr säga att det är kolossalt överstreckat då det även här är väldigt glest mellan segrarna nu för tiden och jag tror inte man orkar spåra runt om ifall man helt plötsligt testar i spets.

Skrällen :

3 Victory Topline kan vara en kul idé från spets till 2% Det är väldigt ojämnt i prestationerna här men spårade runt om för tre starter sen till 20ggr degen och har sex vinster från spets på åtta försök så om man lyckas ta sig dit ikväll tror jag Kevin vill prova. Det krävs nog kanske att ett par av de mest betrodda sviker för att det ska hålla hela vägen men till 2% kan jag chansa om jag vill gardera.

Vår Vinnare : 5 Daven Port

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 8-12

DD 2 : 5-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se