Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bollnäs tisdag 22/11

Halmastadtravet

Gårdagen är bara lägga till handlingarna då vädret ställde till det och flertalet ekipage ströks vilket gjorde omgången ospelbar. Gillar inte att skrapa fram nya spel ”bara för att” då förutsättningarna ändras radikalt. Nya tag!! Till kvällens tävlingar till Bollnäs så har vi tränare som är vana vid snö och snabba väderskiftningar så jag hoppas vi slipper massa strykningar denna kväll. Har ett litet dilemma dock då jag tror favoriten är lite i fara i inledningen men har inte riktig feeling för någon annan så jag kommer plocka de tre på start som jag tror kan utmana favoriten både om spets och segern. Men håll nere insatserna. I avslutningen tror jag allra mest på 1 Bokli Rapp N.O. och kan vara en vettig chansspik om man letar efter en sådan. Dubblar dock med lyxstrecket 2 Tekno Jerven som galopperar ”hela tiden” men har otroliga fartresurser de dagar han går felfritt.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

1 Woodcutter var man nöjda med senast och ner i klass nu. Bästa startspåret och har nog ok chans att hålla upp innerspåret här men är ganska oprövad i spets och vinner väldigt sällan så svårt att avgöra hur mycket plus det egentligen är. Dock fjorton top3 placeringar på tjugoen starter, trots tuffa gäng visar ju att han ska stå sig bra här ikväll. Vill nog ändå gardera då man även slår på skor och det finns en snabb häst från springspår.

Motbuden :

5 I Love You Sisu har tagit rätt bra kliv framåt under fyraårssäsongen. Kuskplus. Tjatigt att alltid skriva kuskplus så fort Djuse provar men han har inte kört honom sen debutloppen så alltid intressant. Har matchats mot rätt så tuffa kullkamrater hela tiden så jag tycker nog han möter lite enklare hästar här. Galopperade dock i derbykval så inget test där men två positiva insatser efter det och Djuse upp nu känns som ett vettigt streck.

11 Cab Frontline tog dödens varvet från mål senast och höll ok. Brukar duga bra i nuvarande klass men vinsterna har inte duggat tätt i år. Snävt femtespår i volten på tillägg är inget plus heller men däremot barfota runt om ifall man kan köra med den balansen. Att det gått nästan två månader sen senast tycker inte Tomas är något problem utan del i planen att få pusta lite mellan starterna. Klaffar det någorlunda och det skulle strula lite för favoriten i starten så är han segeraktuell.

4 Indine Keeper har inte så mycket som talar för honom kanske men det finns ett scenario. Ville nämna honom kort ifall favoriten skulle bli överrumplad och fastna invändigt och Linus är offensiv för hästen växer en klass i spets. Svårt att nå dit från snäva spåret så klart men vill man släppa med Devil så kan han vara först framme. Nog lite smygform med.

14 Brunello Hall återkommer efter paus men fina fartresurser. Lottats till idel svåra lägen under året så raden är inte så illa. Svårt läge även ikväll men stängt spår i starten är lite utelämnande men kanske också passande efter lite vila. Får han lifta med på innern med lucka till slut är 3% rätt bra på den här hästen.

6 Devil In The Sky brukar öppna snabbt oavsett startmetod och har ensamt springspår. Vunnit 3/6 från spets men släppte senast och var ganska blek i rygg sen så jag tror nog man vill släppa även ikväll. Dock så kan han sätta käppar i hjulet för favoriten i starten så bör nämnas. Tror dock vinstchansen är väldigt låg trots bra läge.

Skrällen :

3 Zally Gel kommer från seger i enklare gäng men härdad i tuffa sällskap. Jag köper att hon bara är streckad på 3% då det är väldigt glest mellan segrarna men läget är bra och jag gillar Kajsa Frick. Proffsig och duktig med det material hon har att jobba med. Zally vann senast på ett bra sätt och visade trots enklare omgivning att hon blivit härdat i de loppen hon gått i år och så vansinnigt mycket tuffare är det inte ikväll. Från bra läge borde hon hamna bra till och skrällen är inte så långt borta.

Vår Vinnare : 5 I Love You Sisu

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Bokli Rapp N.O. har Björn Karlsson höga tankar om och siktar på spets nu. Flera bra insatser på slutet utan att få vinna men enligt Björn så är det för att inte riktigt fokuserar i loppen utan ”springer och tramsar”. Må så vara men fart har han men någon ledning tror jag inte det blir och därmed lite favorit i fara men väldigt tidigt streck i loppet. Riktigt vass bakom Gorm senast och Björn tror han hade utmanat om segern ifall hästen varit lite mer skärpt. Han har tidigare lovordat den här som en av de bättre han tränat.

Motbuden :

4 Gott Klirr höll bra från spets i montélopp näst senast. Laddas återigen? Borde rycka åt sig ledningen här från bra spår och väl där har man 4/6 vinster. Att man ska köra barfota runt om har jag blandade känslor kring då han inte har något överlägset facit med den balansen. Förmodligen vill man ta chansen innan barfotaförbudet träder i kraft men känns lite som en chansning. Dock är det J-O Persson och han brukar ju veta vad han sysslar med. Dessutom Mats E Djuse upp som är den förutom Janne känner hans hästar bäst. Från ledningen ska han nog kunna hålla undan tillräckligt många gånger.

12 Soldhöjdens Drake håller fin form och vann senast. Torbjörn Jansson brukar köra den här mestadels så plus där. Spåret däremot kunde varit roligare och behöver lite tur på vägen för att duga är känslan. Har dock en bra långspurt och är nog 3-4:e strecket i loppet för 6% är lågt.

10 Kalmar har höga toppar när han fungerar men favorit på strecken? Kommer nog inte stanna där men är i skrivande stund streckad på höga 28% vilket är högst för stunden. Säkert befogad i normala fall men inte startat på väldigt länge så formen är väldigt osäker. Visst kan man strecka om man vill ta ett par stycken men jag avstår då jag tycker jag har två bättre streck.

11 Åstas Gotthard har fin rad men tuffare emot nu. Här har vi Kajsa igen med en formstark häst. Brukar inte möta så här bra vanligtvis men händer emellanåt. Form slår klass brukar man ju säga så jagar man lite roliga streck tycker jag den här är ett av dem.

Skrällen :

2 Tekno Jerven galopperar mest hela tiden tyvärr men från spår två så kanske kanske? Här behöver ”bara” Jimmy Jonsson köra rakt fram och hålla ihop benen. Kruxet är bara att det är inte bara i starten han kan krångla utan lite när som. Går nästan alltid bra mellan galopperna och den dagen han går felfritt så kommer det gå fort, riktigt fort. Obesegrad efter fyra försök i spets om den möjligheten skulle uppenbara sig. Ständig outsider.

Vår Vinnare : 1 Bokli Rapp N.O.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5-3-4

DD 2 : 1-2


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se