Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bollnäs fredag 3/3

V4 Solvalla

Inga framgångar igår då min spik med Anders stannade på två steg på bortre långsidan och var knappast frisk. Ändå lite plus på att 7 Draupner som vann var mitt andra streck i loppet. Till fredagens omgång så har vi en stor favorit i inledningen som startar med väldigt hög vinstchans i form av 6 Huddlestone. Det gör att jag går kort i andra avdelningen med bara två streck och utan favoriten 2 Star Muscle som har en ganska tuff uppgift framför sig så jag tycker Berghs 10 Mellby Indigo ska vara första strecket. Speciellt på barfota fram som det blir ikväll. Dubblar med lite av hjärtehästen sen senast 15 Miss Lovelace som dock inte ska be om ursäkt för skrällsegern senast då hon gjorde loppet på egen hand. Skickar även med två skrällspel inom parentes om man vill ha lite fler komber.

Missa inte heller V75-videon som kommer ut på hemsidan under fredag förmiddag.

Trevlig helg allez och lycka till <3

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

6 Huddlestone kommer från urstarka prestationer på slutet. Spik på allt. Man hade nog behövt lite omvända spår i det här loppet för att kunna fått lite spänning. Som det blev nu med framspår och kort distans så är det svårt att se hur 6 Huddlestone inte ska vinna väldigt bekvämt. Visst kan 5 Vacqueyras kanske svara ledningen över korta häcken om Thomas är på det humöret men då lär han få svårt att ta sig i mål med Huddlestone pressandes utanpå så man borde väl ändå släppa? Från spets är det nog spel mot ett mål men även från utvändigt ska vinstchansen vara väldigt… väldigt bra. Svårslagen spik.

Motbuden :

9 Dwayne Zet kan absolut mäta sig med favoriten men bakspåret drar ner chanserna. Sitter i andraspår direkt men riskerar ändå att hamna en bit bak då startsnabbaste ekipagen är en bit längre ut. Oscar Berglunds springare hade kanske ett litet mellanår förra säsongen men tävlande också i tuffast tänkbara konkurrens. Givet motbud om favoriten sviker.

4 Empire Garbo fick Mats E Djuse i vagnen senast och samma nu från bättre spår. Nog kanske inte lika bra som övriga motbud rent kapacitetsmässigt men fick spåret istället. Mats förstärkte senast och insatsen var helt ok från omöjligt läge. Kanske kan få perfekta smygloppet nu i stället och då finns det nog lite skrällchans.

8 Donners Am varvar sulky med monté och gör det bra i båda. Laddas trots spåret? Tror dock det blir svårt att ta sig förbi Huddlestone i starten men liten chans finns det nog. Dock skulle en sån laddning nog kosta sista 150m så man tar kanske hellre en köposition och kör till slut? Tillhör de bättre i omgivningen så räknas absolut vid favoritfall.

Skrällen :

7 Importedfrmdetroit var segerlös förra året och närmar sig pension men fart finns. Återkommer efter paus nu vilket inte säkert är så negativt på en så här rutinerad häst. Ibland är det just då de presterar när de är fräscha och löpsugna. Har alltid en pollett till slut i normala fall och är van vid motståndet. Kul grej också med Wäjersten upp som vunnit fyra segrar med hästen och känner honom väldigt väl. Senast de kamperade ihop blev det ett andrapris i Umåkermästaren bakom Mellby Don Juan och då slog man en hel del namnkunniga hästar. Seger kanske är aningen långsökt som tolvåring men en del plusfaktorer samt barfota runt om direkt.

Vår Vinnare : 6 Huddlestone

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart

Favoriten :

2 Star Muscle är en fin typ med framtiden för sig. Ganska tufft favoritskap ikväll dock. Att han ”svek” senast tycker jag är hårt men säger också en del om förväntningarna man har på hästen när man är lite missnöjd med en andraplats på V75. Men visst, det är tuffa papper även ikväll med debut över längre distanser och man kommer bli utsatt för lite tryck under vägen så man förstår att man inte är lyriska från stallhåll. Tycker det är ett ganska tufft favoritskap att bära och med en så stor favorit i inledningen så får man antingen gå väldigt kort här eller titta lite utanför boxen och då gör jag hellre det senare och står över den här favoriten i omgången. Överhängande risk att det kan återigen bli stumma ben sista biten.

Motbuden :

10 Mellby Indigo är nog tuffaste i fältet och perfekt springspår. Bergh är offensiv. Strular en hel del med travet dock och är inte helt fläckfri men att han nu kan gå barfota fram är ett väldigt stort plus. Felfri lär Bergh vara väldigt offensiv från ett fint springspår och kommer han fram hyffsat tidigt utanför favoriten så lär Bergh testa hårt för spets. Svårslagen i så fall men kan också falla ur lite när som helt i loppen så att spika kanske är vanskligt. Borde dock förmodligen vara favorit. I ledningen har hästen 4/4 och distansen är nog hans bästa. Tipsetta.

15 Miss Lovelace hade vilat kort inför senast men visade ingen ringrost. Tvärt om. Fick verkligen göra loppet själv i tredjespår senast och segern var ingen bluff. Redan då var jag inne på att hon var bortglömd och rankade faktiskt upp henne som tvåa i loppet vilket hon vann enkelt till dryga 25ggr pengarna. Något värre emot denna gång kanske och läget är svårt men insatsen senast var riktigt stark och med lite klaff tycker jag inte hon är borta nu heller. Jag vågar inte avstå streck med insatsen senast på näthinnan men inser också att det är annorlunda förutsättningar nu.

8 Homeland Pellini var bra på V75 för tre starter sen bakom Olle Håleryd. Även här har man lite tveksamma insatser bakom sig men klarar normalt sett distansen bra och fart finns det för att vinna ett sådant här lopp. Tycker nog att han är aningen bortglömd till bara 3% ikväll för klarar han bara snäva spåret i starten ska han nog kunna vara med i främre träffen.

3 Snick Snack gillar att vara med i främre träffen under loppet. Bra läge för det nu. Har vunnit 3/4 från spets och kan öppna från start så jag antar att man laddar för att släppa över aktuell distans som han provat två gånger innan med en galopp och en andraplats som facit. Vid andraplatsen var det just invändig resa som var receptet och släpper man till favoriten här som sen får tryck av Bergh så kan det bli perfekta resan.

6 Isabelle Sisu svek senast och ett litet frågetecken för formen nu så klart. Barfota runt om nu och det har hon provat två gånger förut på V75 utan resultat. Brukar annars gå bäst barfota fram så runt om borde så klart inte vara en nackdel. Rätt tilltalande läge med andraspår och borde få chansen i loppet men sen hänger det väl på om man hittat formen för även om motståndet varit hårt på slutet så var det ett tag sen hon gjorde ett riktigt bra lopp. Bara vid bredare garderingar för mig trots allt.

Skrällen :

12 Capone Vox har två positiva insatser på slutet trots skor. Form? Gynnas kraftigt av barfotabalansen men har trots det två bra insatser på slutet över just lite längre distanser så lite intressant skräll till denna start. Från spår 8 på tillägg blir det garanterat en vilsam resa där man kör på chans så det måste lösa sig men på längre distanser brukar fältet splittras upp lite sista varvet. Tycker 2% är i lägsta laget och får skrälltipset.

Vår Vinnare : 10 Mellby Indigo

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 6 Huddlestone

DD 2 : 10-15 +(8-12)


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se