Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden/Romme fredag 22/12

Derbyhelgen

Sista DD-tipset för året då vi går in i Winter Burst och alla V75-omgångar så jag vill bara önska mina läsare god jul och gott nytt år så är jag tillbaka till Jägersro tisdag 2/1.
Vill samtidigt tacka för alla glada tillrop under året och för att ni gillar och kommenterar.
Det är ni som engagerar er som gör att man orkar grotta ner sig i lopparkivet vecka ut och vecka in.
Så tack för det här året och så ses vi i början på 2024 då målet är att vara ännu bättre och fortsätta leverera de bästa gratistipsen på nätet här via Trav.se

Tack <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Because The Night – debuterar för Roger Nilsson nu. Lämplig omgivning.
Har lämnat Wäjersten till förmån för Roger och han låter smått lyrisk gällande den här starten. Haft hästen sen slutet av oktober och har varit inne och testat på isen vilket han svarade bra på. Ner lite i klass här och Roger sticker inte under stolen med att han tycker det är en väldigt bra segerchans om allt är som det ska även om debut i ny regi alltid är ett frågetecken lika mycket som det är intressant. Hade ändå förväntat mig ett större favoritskap så bra värdespik just nu.

Motbuden :

9 Laurentius Valiant – hemmahäst i strålande form som verkar väldigt allround.
Väldigt bra på slutet och gillar isbanan. Precis som övriga i loppet så har man stor respekt för favoriten men ska nog räknas väldigt tidigt bakom honom för verkar besitta det mesta man behöver för att vinna lopp. Vunnit både från spets i väldigt enkel omgivning för att sedan skrälla bakifrån i ganska mycket tuffare lopp. Inte borta alls om favoriten sviker.

11 A Kind Of Magic – mötte stentufft motstånd senast från svårt spår.
Helt ok som sexa då och gör debut i ny regi nu. Återigen svårt utgångsläge men man ska nog ändå ha respekt för en häst som vunnit hälften av sina starter när man får singelprocent.

1 Chased – återfinns numer i Finland och verkar hålla bra form men spåret?
Tidigare Jägersrohäst som vunnit ett par segrar hos sin nya tränare i Finland och visst finns det fart för att duga även här men spåret gör att det kan bli lite trafikproblem då man inte är så startsnabb. Skulle det lösa sig är man dock alltid aktuell och bör få bra lopp.

6 Let's Dance L.A. – kommer från seger men tuffare emot nu.
Rätt vinstrik kille annars som trivs uppe i norr och även om det är lite tuffare emot nu så verkar formen vara bra och för tre starter sen testade man på ett lördagslopp med 100tkr i förstapris och knep en tredjeplats efter en bra resa. Däremot är barfotaförbudet ett litet minus då man gått allra bäst med barfotabalans bak och det går inte nu. Sammanfattningsvis inte gynnad av förutsättningarna men formen verkar bra så kanske vid gardering?

Skrällen :

3 Lapland Iceman – startsnabb häst som trivs på isbanan.
Passande namn på en häst som presterar allra bäst på isen och öppnar väldigt raskt bakom bilen men man släpper nog gärna till favoriten om han är först framme. Petri Salmela tränar och låter ganska uppåt trots allt och tycker liksom jag att han är ett vettigt skrällbud i loppet.

Vår Vinnare : 4 Because The Night

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

8 Can Can Broline – är ett yrväder till tjej som kommer med fyra raka galopper.
Ändå två segrar i raden så att det finns fart under dessa hovar förstår man. Det såg man om inte annat senast på Solvalla då hon inledde med galopp, tappade väldigt mycket på täten men gick i kapp fältet invändigt och backades sen loss som absolut sista häst vilket man också var i sista kurvan men via fjärdespår(!) flög man fram över upploppet och avgjorde med minsta marginal. Svettig insats. Felfri tror jag inte spåret spelar så stor roll för går hon bara felfritt så är hon så pass bra ut att hon borde hitta ner i kanske 3-4:e utvändigt och då vet jag inte vem som ska stå emot henne sista 100m. Känslan är att hon tävlar mest mot sig själv i det här gänget men med tanke på galopperna kanske man vill gardera loppet trots allt.

Motbuden :

9 Dira – har fått två lopp i kroppen nu och varit riktigt fin.
Vet inte om det är Kontios val att köra denna i stället för Melkkos häst som han brukar men i vilket fall så verkar formen vara verkligen i antågande på den här så kanske sitter han oavsett upp bakom rätt ekipage? Har lite mer rutin än de värsta emot som kanske fäller avgörandet till slut? Streckvärd.

4 Eva Aloha – hade tre raka segrar innan man satt fast och senast galopperade.
Volt senast och galopperade då men nu är det återigen bilstart och då åker jänkarvagnen på. Bra spår det är nog fortfarande full form på den här fronten känns det som. Ska inte nonchaleras.

11 Kendall Sisu – tränas av Katja Melkko och Mika Forss upp återigen.
Har även denna start lottats till ett svårt spår bakom bilen men har varit ute i ganska tuffa omgivningar på för att bara vara tre år och gjort nio starter. Som många av hennes hästar är det inget fel på styrkan och skulle favoriten göra bort sig är hon väldigt tidig bakom.

Skrällen :

1 J.J.Daenerys – debuterade för Fredrik senast och det fattades lite sista biten.
Man körde i alla fall för det senast och kopplade greppen men orkade inte hela upploppet ner. Lopp i kroppen nu och dessutom hänger man på jänkarvagn till den här starten. Borde gå framåt rejält till den här starten och löser det sig bara från innerspåret så kan man nog skrälla här.

Vår Vinnare : 8 Can Can Broline

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4 Because The Night
DD 2 : 4-8-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se