Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden/Romme fredag 19/5

Björn Goop egen bild

Äntligen lite medstuds under gårdagen där vi satte dubbeln till 16ggr med två spetssegrar med en fin vinnare i första avdelningen i form av 5 Cassandra Ferm som gav nästan 5ggr som vinnare. Hoppas vi fortsätter på samma spår under fredagen där Boden och Romme delar på omgången med final av Sleipner Cup i första avdelningen med 150 000kr i förstapris. Jag tror klart mest på 8 Guli Hektor men vågar inte spika då Persson har typ halva startfältet i loppet så inte säkert man får något gratis i loppet. Går lite mer favoritbetonat i första avdelningen för det är så magiskt värde i sista avdelningen på mina två streck som bara drar 5% respektive 8% och jag tycker de höjer sig rejält över övriga så jag målar på lite i inledningen men viktar insatserna. Missa inte heller V75-videon som redan ligger ute på alla våra plattformar och inte heller nästa vecka då det blir lite extra grejer under Elitloppsveckan.

Trevlig helg allez och lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

9 Björs Balder kommer med tre raka tillsammans med Mats E Djuse. Utan tvekan den bästa hästen från stall J-O Persson som har en armada av hästar i loppet. Tål att göra jobbet själv från tillägg i spåren men det får nog inte strula alltför mycket för då kan det bli tufft att hinna ifatt hästarna på start. Köper favoritskapet med tre raka utan att det har varit slutsålt men innerspåret på tillägg kan bli en fälla och det kan bli många att runda för att hinna fram.

Motbuden :

8 Guli Hektor har två raka segrar i år och nu testar man barfota fram för första gången. Slog faktiskt favoriten i årsdebuten näst senast och stod 20m för även då. Visserligen hade man spetsläge då och det har man ju inte denna gång men ensam på bakre volten gör ju att Jansson kan välja väg och kan gå ut i andraspår direkt. Bör gå framåt för varje start och var ändå finalist i svenskt Kallblodskriterium vilket smäller ganska högt. Klart intressantast och första strecket för mig trots alla J-O Perssons bidrag i loppet.

14 Juni Blixt är Perssons bidrag från 40m. Bra form men tuff uppgift. Väldigt fint kallblod som har framtiden för sig men skulle kunna räcka även här då han är van vid riktigt tuffa gäng. Kommer också från en imponerande insats så formen är nog på topp men till 29% måste det nog vara lite överstreckat så spelvärdet är sisådär. Tidigt streck ändå om man garderar.

11 Lill Modde har gjort två bra lopp i spets på slutet. Annat läge nu. J-O Persson har ett par bidrag i loppet och jag tycker inte att den här alls är bäst i spets där framgångarna kommit på slutet. Går minst lika bra från kön och även om motståndet är hårdare nu så är 2% ganska lågt.

10 Blomsterprinsen kommer från, hör och häpna stall Persson. Örjan upp! Har en hel del galopper i raden men blir förstärkt i vagnen nu av Örjan vilket säkert gör 10-20m. Bara en seger på kontot men jämn och säker i loppen och har varit hyffsat nära 9 Björs Balder och 8 Guli Hektor i mål vid tidigare möten. Kanske?

Skrällen :

1 Jazzå rekordsänkte rejält senast och kanske närmar sig toppformen. Riktigt bra läge här med innerspår i volten vilket garanterar en bra resa. Ulf Ohlsson var han som körde senast vid rekordloppet och får chansen ytterligare en gång. Inte otänkbart att han testar i spets om man lyckas hålla upp spåret. Skrällen i loppet till 3 %.

Vår Vinnare : 8 Guli Hektor

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

6 Global Coldplay vann senast efter lucka från rygg ledaren. Vingelläge nu. Köper inte alls favoritskapet här från ett spår så här långt ut med många startsnabba invändigt. Tycker risken är överhängande att man blir hängande i spåren från start och över kort distans blir han knappast framvinkad heller. Barfota runt om är så klart positivt men det är aningen för glest mellan segrarna för att motivera 40%. Nja. Den här borde man kliva.

Motbuden :

3 M.M.Hot One tog jag med senast på spelförslaget till 6% men fick ingen ledning då. Senast var första gången man hade spetsläge på väldigt länge och han öppnade bra men kom inte förbi Juno Beach första biten utan fick kliva ner i rygg i stället. Frida körde dock offensivt och fick sedemera dödens och jag tycker faktiskt man höll strålande till tredjeplatsen. Tycker spetschansen ska vara riktigt bra ikväll och med tanke på loppet senast och att han har tagit alla segrar från spets 7/14 så tycker jag 6% ikväll är loppets fynd och en rolig idé. Frida känner hästen väl men vinner lite för få lopp för att jag ska våga spika men förutsättningarna ikväll är ruggigt intressanta bakom två svaga favoriter.

5 A Girl Has No Name har gjort fyra starter för Hanna Olofsson och minicomeback nu. Var tidigare hos Timo Nurmos så kapacitet finns och på fyra försök hos Hanna har det blivit två galopper och två andrapris. Nu rycker man alla skor i comebacken vilket fick väldigt bra effekt i tidigare regi och blir det kubbning inledningsvis så är det inte alls omöjligt att hon är starkast till slut. Väldigt tidig ikväll på barfotabalansen och bara 8%. Missa ej!!

1 Barolo Gene årsdebuterar nu men drar ändå mycket streck. Har enligt Roger tränat på riktigt bra i vinter men samtidigt tycker man innerspåret passar perfekt ”då han inte är startsnabb” vilket säger rakt ut att man siktar på invändig resa och lopp i kroppen. Klart det skulle kunna lösa sig och att han vinner men 26% och klar andrahandare blir väldigt märkligt.

2 Lapland Iceman kan öppna även han och har vunnit bara från spets. Tror dock han får svårt att svara min idé i loppet men kan nog riva åt sig rygg ledaren och Mika Forss brukar köra den här så han har nog bra koll. Ok streck vid gardering.

Skrällen :

4 Bugs Bunny Buzz är lite inklämd bland startsnabba hästar men kan öppna. Borde hamna i främre träffen från fint startspår och höll bra till tredjeplatsen senast efter att man testat en montéstart. Många hästar tänder till på det och kan vara uppåt i form. Samu är duktig och betydligt med streckvärd till 5% än många andra i loppet.

Vår Vinnare : 3 M.M.Hot One

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : A : 8-9-14 B : 10-1-11

DD 2 : 3-5


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se