Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden/Romme fredag 15/3

Solvalla Jorma Kontio

Dumstrut på under gårdagen där favoriten visst öppnade ok bakom bilen och tog enkelt hand om spets och sen var det loppet över. Usel research från min sida då Wäjersten inte ens var intresserad utan backade direkt. Tur man bara nöjde sig med en kombination men så dålig koll får man inte ha så ber om ursäkt. Bättring utlovas till kvällens omgång som delas mellan Boden och Romme. Andra avdelningen ser väldigt öppen ut innan man grottar ner sig för då inser man att loppet är ganska skiktat. Har landat i att 8 Fastnet har allra bäst fart bara han sköter sig.
V75-podden till jackpotten på Bjerke ligger redan ute och jag tycker vi fick ihop det väldigt bra trots många mindre kända ekipage. Gillade verkligen snacket.

Trevlig helg allez och lycka till med spelet <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

5 Maybach W.F. – har vilat kort efter hovböld och infektion men ska vara väl förberedd nu.
Hemmahäst som går bra på isen men gynnas av det mildare vädret nu då det inte sliter lika mycket. Tror nog han ska komma i väg bra trots fjärdespåret och i så fall är man inne på en offensiv styrning mot spets där han fortfarande är obesegrad efter åtta försök. Tål att köras på det sättet och det gjorde man på V75 för tre starter sen men då kunde man inte svara när det blev ett speedryck mitt i loppet och fick släppa till Devils Tongue. Liftade sen med bakom men kunde inte riktigt utmana trots en väldigt bra insats. Skulle man komma till spets även denna gång tror jag Ove är med på noterna och då ska han bli väldigt svårslagen. Bra favorit.

Motbuden :

10 Gazoline Mearas – har gjort det bra på isen i vinter och fin som tvåa senast.
Slog då 11 Leave Your Sox On med ganska många längder och såg riktigt fin ut när man gick med i rygg på favoriten på sista bortre långsidan men var chanslös att haka på. Riktigt bra avslutning dock som klar tvåa och en liknande insats här gör honom till klart värsta motbudet till favoriten.

11 Leave Your Sox On – gjorde en efterlängtad comeback senast och pigg stil då.
Gjorde comeback senast efter lång frånvaro och som väntat körde man försiktigt och tog det som gick. Man mötte ändå en stor favorit i Humle Stance och gick bra som fyra bakom denne. Redan då varnade jag lite för att man skulle hålla koll på honom framöver och det är bara fortsätta vidhålla det efter den årsdebuten. Att han ska vinna redan nu kanske är mycket begärt men skulle favoriten göra bort sig så tror jag han är aktuell där bakom redan nu faktiskt. Vid gardering.

4 Waffle – börjar komma till åren men väldigt ärlig häst.
Går bra varje gång utan att få vinna men ”Våfflan” går med i alla tempon och gör sällan en dålig insats. Snabb ut även i voltstart och bör kunna kasta sig ner på innerspår och lifta med. Tänkbar skräll vid maxklaff till väldigt låga procent.

Skrällen :

8 M.T.Oberon – Salmelas andra häst i loppet som varit aningen tveksam på slutet.
Dock vunnit var fjärde start lite drygt och varit top 2 i nästan hälften av sina starter och därtill en hel del galopper så felfri brukar han prestera. Innerspår på tillägg borde passa bra för en felfri avgång och sen får Mika Forss lösa resten. I vilket fall tycker jag nuvarande 3% är vansinnigt lågt.

Vår Vinnare : 5 Maybach W.F.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

5 Gibraltar – gick på första plumpen senast på opassande underlag.
Har annars inlett karriären på bästa sätt med två segrar och två andraplatser. Femtespåret ska inte vara några problem då man öppnade bra från spår 4 nästa senast. Verkar utvecklas åt rätt håll och Mats E Djuse upp är likvärdigt som Jepson och från stallet andas man optimism. Jag köper att underlaget inte passade senast men samtidigt är det vanskligt med en favorit som kommer från galopp så jag vill nog gardera på det tillsammans med orutinen och att det är första barfota. Det är ingen garanti att sådant faller väl ut även om det förmodligen är positivt. Lågt spelvärde.

Motbuden :

8 Fastnet – felade bort minst en tredjeplats på V75 senast.
Gick med i rygg på vinnande Bicc´s Tobee senast men blev grovt störd till galopp av Adrian som gick ut på tok för snävt framför. Dock så har han strulat ofta i loppen och förmodligen galopperat bort mer pengar än han har på kontot. Starten innan var han dock ruskigt fin från liknande läge som i kväll. Då lämnade man andra ytter dryga varvet från mål och trots att storfavoriten 2 Perfect Zon släppte och liftade med så hade Fastnet inga problem att bara glida undan. Det var i sista kurvan som Rickard fick bära lite men det var aldrig riktigt någon fara. Felfri tror jag han inte har några övermän här faktiskt och styr man bara på i tid så tror jag segern blir enkel bara han sköter sig.
Kul idé.

1 Kent's Marre – vann direkt i debuten för Lövdal. Knappast sämre nu.
Samma läge senast med innerspår i volten och spetsade enkelt men blev utsatt in i första sväng. Efter att den hästen galopperade så hände i stort sett ingenting då alla radade upp sig på innerspår och varvet gick på måttligt långsamma 1.24. Gick sen desto fortare sista halvvarvet och man gick undan på bra sätt över upploppet trots årsdebut. Tror knappast han är så mycket sämre än favoriten och från spets blir det hästen att slå för övriga. Speciellt med loppet i kroppen.

4 Global Excellence – vann senast men struken efter det.
Struken för halsproblem i slutet av januari men enligt Svedberg så känns han dunderfin i jobben nu vilket vi så klart tar till oss. Var ju fin vid segern och felfri har han visat ganska bra farter så klarar man bara snäva spåret så kanske man kan vara med där framme även i kväll.

Skrällen :

7 Solkattens Queen – har tuffare emot nu men verkar ha bra form.
Kommer från två solida insatser med just Kajjan i vagnen och det blir samma denna kväll. Fick loppet näst senast men starten efter fick man göra loppet på egen hand och avslutade bra som tvåa. Innerspår på tillägg här borgar för en smygresa och med lucka avslutar han bra igen.

Vår Vinnare : 8 Fastnet

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5 Maybach W.F.
DD 2 : 1-4-8


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se