Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden torsdag 14/9

Häst 27

Det är med ganska bitter eftersmak man sätter sig och ska analysera torsdagens omgång efter att min spik 10 Megan Di Quattro vann rätt så enkelt i tisdags till fina 6.53 och så sitter man på leken inför sista avdelningen. Jag har sett starten säkert 20ggr nu och jag vet inte exakt vad som händer för måldomartornet är i vägen men Mats är typ förbi med min vinnare 3 Salte Fanden där raka dd:n gav 25ggr pengarna men i stället tar han upp och kryper ner i rygg på jätteskrällen och blir fast med allt som fyra. Fem streck hade man och lyckas missa vinnaren och 256ggr på dd:n. Hade i alla fall Peter Eriksson hållit hela vägen med sin skräll hade vi inkasserat 321ggr. Usch är bara förnamnet men också signifikativt lite med hur man sprungit sista veckorna. Bra spik i alla fall att glädjas åt.

Nya tag till torsdagen där första avdelningen är väldigt jämn på förhand men då vi har en favorit med ”två ben” i mål i avslutningen så får vi nog ta lite ställning ändå för att kunna hitta en spelvärd komb. Låter det bra på 4 Speed Matters tycker jag man kan vikta åt den lite av favoriterna och annars får man nog ta 15 King Of Jazz för stora favoriten på förhand 2 Jamie Sisu tycker jag har svikit på slutet och gillar inte den alls. Streckar även tre skrällar där jag tror mest på 11 Il Capitano Mearas som går bra varje gång.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Jamie Sisu inledde karriären strålande men tycker han har svikit lite på slutet.
Klart intressant att man ska testa att rycka framskorna till den här starten för jag tycker inte riktigt han har haft det där lilla extra sista starterna. Missförstå mig rätt här, han har på intet sätt varit dålig och svarat ärligt över upploppen men det där lilla extra tycker jag har saknats. Om vi börjar med starten i Boden i juni så kom han obesegrad till start och fick visserligen en dryg resa fram i dödens och höll helt ok som tvåa och detta var väl bästa prestationen i raden för sen tycker jag det varit sämre. Galopp efter det och sen tvåa i tufft V86-lopp men då hamnade man i tredje ytter trots allt och fick sitta still tills attacken skulle sättas in men kom inte framåt utan blev kvar i tredjespår svängen igenom men nog borde man kunnat utmana vinnaren in i mål bättre då den fick en tuff resa fram i dödens. Loppet efter så hamnade man även då i tredje ytter trots bakspår men då körde man som tokar i täten i flera omgångar och ändå kunde inte Ohlsson freda sig sista biten mot en 30-oddsare som följt med i rygg. Tycker nog att man borde vunnit i alla fall det loppet och då det var senaste insatsen så landar jag i att formen ändå är tveksam trots andraplatser på slutet. Dessutom möter man väldigt tuffare hästar nu i och med spårtrappan och hästen är otroligt sölig ut bakom bilen så riskerar kraftigt att tappa sitt försprång från fina spåret. Fin häst men det här måste vara en favorit i fara med dessa förutsättningar om inte skorycket höjer honom ett par snäpp.

Motbuden :

4 Speed Matters från stall Salmela har inte startat på väldigt länge men streckas.
Drar ändå rätt mycket streck vilket förvånar en aning då han inte startat på länge. En start i våras som inte alls föll väl ut och gör alltså comeback nu. Det här handlar om en riktigt grundkapabel sort och med tanke på hur påpassad han är får man nog ha koll på hur den här trendar under kvällen för skulle han stiga på strecken så är det ju bra rapporter från stallet förmodligen och då kanske man rent av vill gå på denna rakt ut. Så bra är han för klassen men väldigt svårbedömd så här dagen innan och då vill jag inte spika innan man hört någon kommentar. Skickar med att hålla ögonen på i alla fall för jag får inte ihop streckningen riktigt så jag spelar med ett par skrällar med. Men klart den av de mest betrodda jag trots allt tror mest på från bra spår. Kan kanske t o m få överta spets efter en bit?

15 King Of Djazz har varit bra för Sandra i sina två starter.
Verkar ha tänt till på träning i sandbanan och imponerade så smått senast. Så klart svårt att sitta i tredje ledet bakom bilen men ska vara tillräckligt hård för att vara med där framme. Men det är många att runda så spelvärdet är väl så där som andrahandare.

11 Il Capitano Mearas fick äntligen vinna senast efter tidig ledning.
Gick ner ganska kraftigt i klass senast efter att ha fått vilsamma resor på V75 vilket verkar gjort gott. Fick en välbehövlig klapp av Samu i mål senast och det märktes att man tyckte hästen var värd en framgång efter flertalet bra lopp i år utan att få ha stuckit nosen först. Fortfarande ner i klass till den här starten och ska nog räknas ganska tidigt här till låga 10%

9 Patrick Silvio har lite besvärligt spår nu och skor på bak.
Har dock gått bra från krångliga lägen tidigare och varit bra hela sommaren tycker jag. Jämn och säker som alltid är med på målfotot trots svåra spår. Lite roligt streck till bara 3% om man löser starten.

Skrällen :

3 Chocliq Bishop vann från spets senast Mats E Djuse satt upp. Repris nu?
Var i lite enklare sällskap då visserligen samt att man fick bestämma lite i front men jag tror nog att man lyckas ta sig förbi hotet från innerspår då den inte är så snabb första stegen utan först efter en bit. Lite långt mellan starterna här kanske men till ynka 2% på Mats E Djuse och med startsnabb häst tycker jag hon är värd ett streck absolut. Perfekt skrällbud.

Vår Vinnare : 4 Speed Matters

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Heartbeat Thunder är snabb bakom bilen och möter… ingenting.
Tänker fatta mig kort här genom att summera vad Oskar Florhed säger om hästens chanser.
Citat : Uppgiften ser faktiskt så pass bra ut att jag tror att han hade haft vettig chans även om vi så skulle ha selat ut honom i långvagn här, säger Oskar Florhed.
Det säger en del om vinstchansen tycker jag och visst ska det vara spel mot ett mål här men det är djur det handlar om och allt det där så nämner ett par tänkbara motbud om favoriten mot förmodan skulle göra bort sig. Men jag spikar utan att tveka.

Motbuden :

6 Last Dying Breath – snabb ut och spetsbud om favoriten felar. Håller länge då.

7 Galant Ima – Tävlat i tuffa gäng och jänkarvagn nu.

8 Wittgenstein – vinstrik häst som lever på sin styrka. Om överpace.

Vår Vinnare : 1 Heartbeat Thunder

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4 Speed Matters +(11-9-3) i den ordningen.
DD 2 : 1 Heartbeat Thunder


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se