Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden torsdag 1/12

Vaggerydtravet

Inte nog med barfotaförbud från och med idag, vi får även segla i väg ända till Boden för att hitta kvällens dubbel. Enbart ett par minusgrader trots högt upp i landet så banan ska nog vara fin. Första avdelningen är ganska svårlöst så jag streckar ett par stycken då vi får väldigt bra värde med min vinnare i andra avdelningen och jag skriver dom i rangordning så får man välja lite själv. Men som vanligt så får man skikta insatserna en aning efter oddsen/vinstchansen. 6 M.M.Hot One är spiken jag går på ikväll som jag tycker ska ha väldigt bra segerchans från spets om han bara håller i trav. Frida känner dock hästen väl och jag tror dom löser uppgiften.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Nikita Sunrise är knapp favorit här. Svårt att svara innern? Småtråkig rad för ögat men är en rätt så fin häst som går allra bäst i front. På sju försök har det blivit 6 segrar och ett andrapris. Men, visst är formen svårbedömd med två galopper i raden, senaste segern i somras och varit struken två gånger på slutet. Inga optimala förutsättningar och jag tror det kan bli tufft att försvara innerspåret så absolut en favorit i fara trots läget.

Motbuden :

2 Double Trouble E.P har startat sporadiskt på slutet. Kan öppna raskt. Spetsälskande valack som vunnit hela 21 av sina 27 starter från just ledningen så räkna med laddning. Tror chansen är helt ok att ta sig förbi invändiga 1 Nikita Sunrise och från spets ska han sen slås. Är bara formen ok så kan han bli väldigt svårtuggad för övriga.

7 Roller Coaster Ås är en av två från Månsson, tillhör de bästa i fältet? Christian Månsson har två hästar med i loppet där den andra (3 Vien Ici) är startsnabb och körs av Månsson själv vilket gör att man laddar nog lite extra från start omedvetet för att man vill komma bra till och kanske släppa till stallkamraten alternativt ge lite tempo i alla fall. Här sätter han upp Norrlandskusken Ove A Lindqvist som visserligen haft det lite trögare på slutet men brukar vinna mestadels här uppe. Hästen är härdad i högsta klassen och har lyft sig sen flytten hit. Har visat riktigt bra form frånsett senast och bör sluta långt fram ikväll.

4 Dante Godiva har gjort det helt ok på slutet men tuffare emot nu. Gynnas av barfotaförbudet då han alltid går med skor ändå och är inte alls så tokig. Kan laddas om man vill från start med troligare att man väljer ett lopp på rulle här. Kan avsluta vasst om rätta ryggarna även om 13% kan vara i högsta laget om man ska jämföra med jämnstreckade 2 Double Trouble E.P till exempel.

6 Ava har vi sett på rikstoton i år tävla mot riktigt tuffa ston. Bra näst senast. Var dock sämre senast men har rätt så höga toppar och ston kan ju vara lite oberäkneliga emellanåt så prestationerna kan variera kraftigt. Fördel ston i det här loppet dock så gynnad av det då hon passerat miljonen i insprunget. Rolig skräll till 3% vid bredare gardering.

Skrällen :

3 Vien Ici har gjort två starter i nya regin och uppåt senast. Var tidigare hos Stenströmer där han startade på flitigt i V75 och knep även en seger även om det var ett tag sen. Har i alla fall hårdhet som duger i ett gäng som detta och kan lägga i väg riktigt snabbt bakom bilen vid laddning. Månsson kör själv och skulle man komma förbi tror jag man provar i spets. Har fått två lopp i kroppen nu och då han var uppåt senast tycker jag han är lite småintressant ikväll och tycker han är väldigt borttappad till bara 2% här. Aningen märkligt till och med.

Vår Vinnare : 2 Double Trouble E.P

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

5 My Name Is Prince kommer med toppform och vill till spets. Svårt att svara? Tränaren är inne på att man gärna svarar spets här men det kan nog bli svårt om inte startkatapulten 6 M.M.Hot One galopperar. I vilket fall så borde man ju få ett lopp i främre träffen och på visad toppform så förstår jag att han blir favorit men jag väljer att tro på en annan.

Motbuden :

6 M.M.Hot One snabbstartar alltid och har bara vunnit i spets. Dock så dummar han sig lite för ofta för att man ska tycka det känns helt vattentätt. Tyvärr så är det inte bara i starten man måste hålla tummarna för näst senast rullade han över i sista sväng så det kan ske lite var som i loppet. Felfri tror jag dock att Frida Simonsson återigen kan göra segergest mitt på upploppet och när han inte blir favorit i loppet känns det givet att gå på honom.

1 Rambunctious Ravin kommer göra allt för att svara spets. Svårt. Tagit 11/19 från spets och vill nog gärna dit men får svårt att svara en felfri 6 M.M.Hot One i den striden. Skulle den fela dock så ökar möjligheterna men det är lite väl mycket som hänger på ett annat ekipage för att motivera nästan 20%. Ska dock räknas i segerdiskussionen så klart.

4 Grappelli är också ganska snabb ut. Kan få loppet. Senaste segern kom för nästan två månader sen från just spets. Därefter två starter med helt fel spår men knep ändå pengar i en start. Senast fick man tyvärr dödens hela loppet men höll helt ok till tredjeplatsen. Gynnas av skotvånget och skulle nog kunna hitta rygg ledaren eller andra ytter här från bra spår och då finns det absolut fart för seger.

Skrällen :

9 Kahlua Bishop var bra senast och rejält kuskplus nu. Har gjort det bra för Maria och visade fin form senast med en vass avslutning trots vida spår i sista sväng. Intressant att hon sätter upp offensiva Mika Forss nu i stället och skulle dom köra för hårt där framme så kommer han ännu mer in i matchen. 5% är lågt.

Vår Vinnare : 6 M.M.Hot One

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-7-1-3-6

DD 2 : 6 M.M.Hot One


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se