Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden tisdag 26/9

Genrebild

Lite synd att favoriten skulle hålla undan igår på trötta ben när man lyckades fälla stora favoriten i avslutningen med bara ett motbud i form av 6 Udine Celeber som vann enkelt.
Nya tag till dubbeln på Boden ikväll där jag provar att gå emot båda favoriterna återigen. Första åker med på läget men är inte mitt första streck i loppet och andra tar jag inte med alls. Låser i stället loppet på två 5%-are från lite krångliga lägen men som båda har hög grundkapacitet och det är trots allt spårtrappa. Då detta blir sista DD-tipset för veckan från mig eftersom vi har V86-party ett par dagar så vill jag passa på och pusha för V75-podden som kommer på torsdag morgon denna vecka inför SM-tävlingarna på Åby till helgen.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

1 Donna Guerriera testades barfota senast men galopperade. Bra upphämtning.
Gör helt ok insatser hela tiden och ska nog vara bra för den här klassen så ganska vettig favorit på läget men inget man vill gå på tycker jag. Nu återgår man till skor runt om men lättar ändå lite i balansen och Sandra tror att hon ska komma i väg bra från innern och siktar mot spets. Lite inne på att det nog kan gå då enda springspåret galopperar mer än inte. Om det sen räcker hela vägen är väldigt svårt att sia om. Känslan är nja så jag garderar.

Motbuden :

11 Like Di Serafino gör debut på svensk mark så svårbedömd men fartfylld.
Rätt så rutinerad med sina 66 starter och nästan en tredjedel av dessa har slutat i top 3 vilket är bra papper även mot lite enklare motstånd. Kommer man bara i väg trots snäva femtespåret så verkar det finnas fart för seger även här. Klart intressantast av finska gästerna.

2 Bright Diamond kommer från en plusinsats senast.
Enklare emot nu och bättre läge även om det var väldigt litet fält senast. Skor på dock vilket är minus men öppnade stabilt från spåret senast och kan nog komma ner i rygg på favoriten här och få en perfekt resa. Intressant streck till 3%.

10 Global Daylight kommer med två raka segrar och har toppform.
Lite märkligt kanske att ranka ner en häst med två raka segrar i det här skrala gänget men det är väldigt annorlunda förutsättningar den här gången så hon vid segrarna var med i främre träffen direkt och den här gången aviserar man passivt upplägg då man ska gå ut på V75 7:e oktober. Kan så klart räcka ändå men inte bland de första strecken för mig.

9 Heaven's Paceo får återigen Petter Lundberg i vagnen. Vid klaff.
Vinner inte så ofta men är med där framme och går bra tider hela tiden. Lever lite på sin styrka och inte speed men borde hamna ok till från spår 3 på tillägg. Inte alls otänkbar i detta gäng.

Skrällen :

12 Al's Successor har gjort det bra i lättare omgivningar men duger här med.
Riktigt bra vid segern näst senast och gick bra innan det med. Intressant nu med springspår på tillägg samt att man ska köra barfota runt om. Gick så för fyra starter sen och då avslutade hon riktigt vasst så slår det lika väl ut denna gång så blir hon nog vinstfarlig återigen. Bara 4% gör att jag streckar tidigt.

Vår Vinnare : 11 Like Di Serafino

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart

Favoriten :

3 A Kind Of Magic har fått två lopp i kroppen efter vila.
Vinstrik herre som gjort två starter på svensk mark. Vann i vintras på just Boden som storfavorit och även om segern var knapp så var insatsen strong från utvändigt om ledaren. Gick i dödens även senast och var bra som trea. Skulle man bli släppt till spets här är nog vinstchansen hög men det är flera startsnabba och man har nog ganska stor tilltro till att hästen ska göra bra lopp även med tidig dödens och det tror jag kan bli tufft första gången över 2640m. Känns sårbar som så pass stor favorit när det är spårtrappa och tuffa hästar med.

Motbuden :

9 Marttistrip kommer från stall Salmela och ska gå optimalt.
Väldigt missvisande rad med alla nollor och man tog medvetet en paus över sommaren då han går allra bäst under vintern. Radade upp nio segrar på elva starter förra året med liknande upplägg och enda orosmolnet här är väl om man är en start eller två för tidig nu. Kan behöva något lopp till i kroppen kanske plus att det blir lite kallare i luften snart men Uffe upp är stort plus. Min Vinnare.

8 Homeland Pellini har fått lopp i kroppen nu och är härdad på V75.
Står bra inne i loppet och med det så visste man att man skulle få svårt spår i den här trappan när man anmälde men är stark och rejäl så man får hoppas att det löser sig bra från start. Senast i comebacken körde man medvetet snällt och nu blir det rycktussar i stället för fast bomull. Formen är så klart väldigt osäker men tycker han är hyperintressant till bara 5%.

10 Global Coldplay kommer från seger i enkelt gäng. Spets då.
Går nog kanske allra bäst just i ledningen men på visad form kan man nog göra ett bra lopp även bakifrån. Tycker 1% är lite i lägsta laget när man också kanske kan rygga favoriten både i starten och loppet. Tänkbar tokskräll.

5 Lapland Iceman är Salmelas andrahäst i loppet. Två segrar på slutet.
Mika Forss kör återigen som vid segrarna på slutet och Petri tycker sina är ganska jämngoda i loppet eftersom den här har bättre spår men jag håller inte riktigt med. Tycker den här är väldigt sårbar även om den får ledningen för lär knappast få sitta i fred och därmed kan det bli svårt att hålla hela distansen. Något överstreckad?

Skrällen :

6 Strong Caviar utmanar om spets och har visat bra form.
Däremot är det lite tuffare emot samt att man har inte vunnit över distansen. Lite samma som med Petris andrahäst Iceman så kan det gå från spets men sårbar annars. Däremot så får vi blotta 4% här istället för 16% så aningen bättre spelvärde vid gardering.

Vår Vinnare : 9 Marttistrip

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-2-11-12
DD 2 : 8-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se