Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden fredag 24/2

Häst 20

Torsdagens dubbel lägger vi till handlingarna som dagen med noll spelvärde. Nu editerade jag in ändring till raka dubbel 2-6 eftersom jag såg vart det barkade så kanske var det någon som tog 2-8 på ursprungliga tipset. Oavsett så tycker jag ingen av de kombinationerna var spelvärda så även om man var ok på det så är jag glad att jag avstod spel helt. Inte så mycket roligare att avsluta veckan med ytterligare starka favoriter så vi spelar få kombinationer även ikväll. Två hästar höjer sig en bit över övriga i inledningen men då jag tycker fel häst av dom blir favorit så spelar jag med den andra och en tänkbar ”skräll” i spetsbudet i loppet trots spår 8. Veckan V75-video kommer ut under fredag eftermiddag då vi hade lite kollegor som var på resande fot men håll utkik för vi är laddade till tusen.

Lycka till och trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Leonas Yakira har bra facit hos nya tränaren men innerspåret blir svårt. Gjort fem starter för nya tränaren Jaakko Alamäki vilket resulterat i tre segrar, en tredjeplats och en galopp. Med det kan man konstatera att hon verkligen höjt sig sen hon lämnade Westholm men här har man ett litet problem att lösa. Obesegrad från spets efter tre försök men totalt chanslös att svara innerspåret för fyra starter sen och hamnade då i fjärde inner och avslutade bra men luckan kom alldeles för sent. Hittar hon bara ut i tid här så är hon tillräckligt tuff att plocka ner samtliga under slutvarvet men som favorit och utelämnad till övriga så är garderingen given. Vinsten näst senast är den intressantaste då hon efter ett tufft avancemang i tredjespår landade i dödens på Beast som dock galopperade i sista sväng vilket lämnade henne ensam. Den striden hade varit intressant att ha med sig till kvällens lopp då båda såg starka ut i sista sväng och jag tror handen på hjärtat att det kanske var vinsten som rök för Beast men dessa två höjer sig en bit över övriga.

Motbuden :

12 Beast är som nämnt ovan en riktigt rejäl häst för Hanna Olofsson. Borde nog till och med vara favorit i loppet trots utgångsläget om jag ska säga vad jag tycker. Tål tidigt avancemang upp i dödens och sen är han riktigt tuff att stå emot sista biten för alla i nuvarande klass. Alltid varit lite av ett orosmoment för spelarna med att hålla ihop travet men har sett betydligt stabilare ut på slutet och i det avseendet är väl läget snarare bra även och om loppet så klart blir tuffare så är det något han tål. Trivs med isbanan och alla livets tre segrar har kommit i vinter så formen är nog så bra som den kan vara. Första strecket trots spåret.

8 Lapland Iceman kommer nog laddas mot front trots spåret. Vunnit samtliga fyra segrar från spets och Mika Forss är nog påläst här och vet att favoriten inte kan öppna speciellt fort från innerspåret samt att övriga borde vilja vara nöjda med en rygg frånsett något ekipage kanske. Funkat väldigt bra på slutet med vinterförhållanden och varit påpassad på toton. Nog den som höjer sig mest bakom betrodda duon över.

5 Fellaini Zet är obeprövad på svensk mark men namnet ”Zet” inger ju viss respekt. Stammen är det inget fel på och har gjort det väldigt bra på Finsk/Norsk mark så ska säkert duga en bit här också. Tenderar ändå att bli aningen överstreckad tycker jag när den har procent i paritet med min vinnare av loppet. Kanske vid gardering om han trendar nedåt under 10%

Skrällen :

10 Tailwind gör bra lopp hela tiden men vinner inte så ofta. Hedershäst som sällan krånglar och går hela vägen in i mål men måste antingen gå i front vilket blir svårt i kväll eller få ett lopp i ryggar så länge som går för att kunna räcka hela vägen. I ett lopp där de hästarna som är mest betrodda har spår 12 och 8 samt riskerar att bli fast från innerspår skulle det kunna klaffa fullt ut även från spår 10 bakom bilen.

Vår Vinnare : 12 Beast

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

9 Maybach W.F. har två lopp i kroppen efter pausen och varit fin i båda. Med två lopp i kroppen borde formen vara i antågande och spår fem ska nog gå bra utan att det blir någon riktig snabbstart. Ove A är alltid en faktor uppåt i landet och här kör han en av de bästa hästarna i loppet som också visat nu att isbanan är inga som helst problem. Vettig favorit i loppet och körs nog offensivt direkt av Långben och då bör han bli svårstoppad även från dödens. Trovärdig spik mot passande motstånd.

Motbuden :

3 Ivar Journey står vettigt till och vunnit båda sina segrar från spets och trivs på Boden. Felade tidigt senast i tufft sällskap men visat fin form innan det och med bara fyra hästar på start borde chansen att nå favoritpositionen spets vara ganska stor. Skulle favoriten komma tidigt så kanske man släpper men osäker på om han verkligen hinner fram så pass tidigt från ett snävt femtespår på tillägg? Får han bestämma en bit kan han bli svårtuggad så värst emot min vinnare i loppet.

7 Gun De Chanlecy funkar som bäst just på isen och passande förutsättningar nu. Kanske allra effektivast i spets vilket det inte blir nu och Hanna kör själv vilket är ett litet tecken att allt kanske inte är maxat till just den här starten. Men rent tidsmässigt så ska han räcka långt och tål att göra lite själv i loppen.

6 Nehemiah har ett passande läge på tillägg och brukar prestera i Sverige. Vinner kanske inte så ofta som man skulle vilja men 4% tycker jag är streckvärt om man vill gardera lite bredare. Man vet vad man får och har en hög lägstanivå i loppen men behöver lite klaff så klart.

13 Don Draper har väl gått ok på isen men kan nog bättre. Börjar dock komma till åren så man får väl sänka kraven en aning. Passande motstånd nu och har man bara lite tur på vägen kan han nog göra sig gällande med Sandra i vagnen. Får inte stiga för mycket på strecken bara för börjar närma sig tvåsiffrigt och så bra vinstchans tycker jag inte det är. Vid bredare gardering i så fall.

Skrällen :

12 Deliver är jämnheten själv i loppen och det verkar inte spela någon roll vad han möter. Bakspår på tillägg är kanske inte heller fel då han har levererat från svåra lägen förr. Större brasklapp då att man inte var helt nöjd med honom senast trots en tredjeplacering men man skyller det på banan och det är klart att ibland stämmer det inte riktigt med fästet på isbanorna så vi tar inte så hårt på insatsen då han trots allt var trea. Gillar annars förutsättningarna med att glida med på innerspår och 4% är passande nog.

Vår Vinnare : 9 Maybach W.F.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 8-12

DD 2 : 9 Maybach W.F.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se