Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden fredag 13/1

Häst 1

En favoritdubbel till handlingarna under gårdagen så inte mycket att skryta om när man också rankar båda först i loppet. Nu var tipsen skrivna väldigt tidigt så svårt att sia om hur strecken skulle fördela sig men båda vinnarna var i alla fall bra för dagen och plus är plus. Småintressanta lopp ändå så här på fredagen då jag tycker mig hittat en ok värdespik i sista avdelningen eftersom det är två hästar som höjer sig ganska kraftigt över övriga i loppet men den med bästa läget ger också bäst odds. Trots fyra raka på favoriten tror jag inte det skiljer så här mycket mellan dom med kvällens förutsättningar så jag spikar emot. Missa inte heller V75-videon som ligger ute till lördagens omgång till Kalmar.

Trevlig helg allez och lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

9 M.T.Oberon tog dödens frivilligt senast och imponerade så smått. Verkar trivas med isbana och vann ett V75-lopp senast under Winter Burst som förvisso inte var det hårdaste gänget men avgjorde på fint sätt och höll undan för övriga över upploppet. Vinner nog inte loppet hälften av gångerna här så aningen överstreckad men vettig favorit i loppet men med ganska svagt spelvärde så jag vill inte spika. Mika känner annars hästen väl och Petri låter uppåt samt tål att göra lite själv i loppen och anfalla från kön. Tidig så klart.

Motbuden :

6 Vesuvio Wise L. är en finsk gäst som brukar leverera när han besöker Boden. Gjort tre besök till just Boden på svensk mark som slutat med två vinster och ett fjärdepris men första voltstartsloppet nu. Borde kunna öppna även i volt och Jens Eriksson körde hästen till vinst vid senaste besöket i december så känner hästen redan. Det känns som att spetschansen är rätt så ok och därifrån ska han i så fall slås vilket kan bli tufft för samtliga. Första strecket för mig i loppet och tänkbar chansspik till bara 15% för den vågade.

15 Got To Dash är ytterligare häst från Petri som har fin form men svårt läge. Bortvald av Mika till förmån för favoriten i loppet och svårt med bakspår på tillägg så klart men Mats E Djuse är knappast något minus i vagnen. Segerlös förra året men brukar göra bra lopp mest hela tiden och har man lite tur här så finns skrällchansen för farten är det inget fel på.

1 Fox Star har gått riktigt bra för Hanna och funkar bra på isen. Lite tveksam dock till att han lyckas hålla spets då det finns en del startsnabba utvändigt men kommer ju få en bra resa från innerspåret oavsett om man håller ledningen eller ej. Bara 6% trots fina läget kan ju kännas som ett fynd vid första anblick men är nog ganska korrekt då det är tuffare emot än normalt i Hannas regi. Om man garderar med ett par så visst men inte jättetidig ikväll.

10 Dante Godiva lever lite på sin styrka och kommer inte alltid till i loppen. Vann senast. Bra vid segern senast då loppet blev ganska ryckigt kört för hans del men avgjorde ändå på säkert sätt sista biten och kusken får återigen chansen ikväll. Lite tuffare emot ikväll dock så man behöver nog lite tur med tempo och löpningsförhållande för att räcka hela vägen till vinst.

12 Don Draper står väldigt hårt inne i loppet men kommer från formstall. Hemmahäst som vann från liknande punschigt läge för tre starter sen och har rätt vassa tider på just Boden så till en ynka procent tycker jag det är en rätt vettig storskräll om man letar efter sådana.

Skrällen :

2 Keegan Trot har fått två lopp i kroppen för nya tränaren men felat i båda. Bara 3% är lågt. Nog aningen bortglömd här ikväll för fart finns det så det räcker och blir över i detta gäng och står helt perfekt inne i loppet nästan på kronan. Har viss hårdhet från V75 i tidigare regi men jag förstår att man vill se honom felfri i lopp innan man streckar för vinst men 3% är väldigt lågt på en så pass bra häst för klassen så man bör nog ranka upp och strecka ganska tidigt vid gardering.

Vår Vinnare : 6 Vesuvio Wise L.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

10 Marttistrip kommer från V75 seger men tvärade lite över upploppet sist. Fyra raka segrar för Petri Salmela trots liknande lägen imponerar så klart och ska väl vara klar första häst ikväll samt en vettig favorit. Visst var insatsen senast bra när man drog tåget i tredjespår sista halvvarvet och var starkast till slut trots att det var värsta motbuden i ledningen och dödens men sprang och tvärade lite över upploppet och trots segern så tyckte jag inte har var riktigt lika fin som innan så man undrar ju om det var vinterbanan som var spökade eller vad? Oavsett så visade han ju att han vill vinna och ska bara vara först så allt väl så långt men han får inte sticka iväg alltför mycket på strecken för det finns ett bra motbud som förmodligen får spets och då loppet är ojämnt så är det inte säkert man får hjälp av någon annan i loppet vilket kan göra att det blir långt fram denna gång. Självklart kan man gå på den här men jag tycker vinstchanserna är likvärdiga mellan de två som sticker ut i loppet och då väljer jag att gå på värdet.

Motbuden :

6 Some Come har två segar från spets i raden och laddas återigen. Här kommer det inte sparas på krutet utan man kommer ladda för att ta över från invändiga spetsbudet 1 No Beer Drinker som vill ha en rygg. Tycker det är svårt att sära på den här och favoriten på intrycket senast. Kan få sitta ifred i ledningen lite för länge för att man ska lyckas plocka ner honom sista biten. En av två som höjer sig i loppet och jag väljer att ta ställning för 6 Some Come då jag inte tycker favoriten såg lika bra ut senast och det kan bli långt fram.

9 A.W.'s Kicklight var bra i två raka men sämre insatser på isen på slutet. Fart finns men har tveksamma resultat på isbanan med fem nollor på åtta starter samt en galopp, ett andrapris och nu senast femma. Det gör att jag drar öronen åt mig lite till kvällens start och vill nog se en bra prestation först innan jag vågar tro helhjärtat. Går annars bra tider och kan få bra lopp härifrån men det krävs nog ett par streck för att få med honom på en kupong ikväll.

7 Sagredo Hanover har fått tre lopp i kroppen efter vila. Stort kuskplus nu. Står ganska hårt inne i loppet och har kanske ingen toppform ännu men visade fin fart bitvis under 2021 och även om insatserna på slutet varit intetsägande så ska nog isbana fungera bra. Stort kuskplus denna gång och borde närma sig en bra insats då vid gardering.

Skrällen :

1 No Beer Drinker har bra spår och tar nog spets men man vill ha rygg. Startsnabb tjej som äntligen har fått ett bra utgångsläge bakom bilen. Väldigt bra rad trots svåra utgångslägen så formen är nog på topp men tränaren aviserar rygglopp och chansa på lucka till slut. Kan gå och vill man strecka utanför min duo så är hon väldigt tidig trots få segrar i livet eftersom läget är perfekt för den resan hon kräver för att kunna utmana i loppen.

Vår Vinnare : 6 Some Come

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-6-9

DD 2 : 6 Some Come


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se