Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden fredag 10/3

Vagnshjul

Spiken gjorde sitt jobb under gårdagen men tyvärr så förstördes spelförslaget av alla strykningar då vädergudarna spelade oss ett spratt. Spelvärdet på vinnande 1 Västerbo Tramp ökade så klart i takt med färre hästar i loppet samt ett par av de värsta emot inte ens kom till start. Oddset 4.55 behöver jag nog inte ens kommentera dock. Fredagens dubbel från Bodentravet innehåller två lopp med femton hästar i varje så vi bör få ok odds på de flesta kombinationerna om vi nu inte får uppleva massa strykningar återigen. Inte lika troligt dock eftersom de i norr vet om att det brukar komma snö i mars. Jag väljer i alla fall att luta mig mot 12 Somebody's Destiny i avslutningen som trots svårt spår ska vara långt framme i denna omgivning. I första avdelningen rankar jag 11 A Knight's Victory först men rent spelvärdemässigt håller jag nog kanske 6 Priscilla Håleryd högst som verkar hålla sig runt 10%. V75-videon till Halmstad på lördag ligger redan ute på hemsidan och Youtube.

Trevlig helg allez och lycka till <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

11 A Knight's Victory avslutade vasst senast och bör räcka långt återigen. Bär favoritskapet dagen innan men loppet är så oerhört jämnt spelat att vem som helst kan vara favorit på strecken när starten går. Har alltid en vass slutrökare i spåren och har tidigare visat att hon går bra även från lite sämre lägen. Barfota runt om nu och den balansen vann hon ett par segrar på i våras så borde vara ett rätt ok plus i kanten. Loppet är oerhört svårt att räkna på men jag tror faktiskt att den här borde ligga i topp på vem som vinner loppet flest gånger av hundra. Kolla trenden för jag tror man kommer få ok värde här och mitt första streck i loppet.

Motbuden :

6 Priscilla Håleryd tror jag kan nyttja springspåret bra. Jämn och säker. Inte fel att luta sig lite mot de hästar som brukar prestera och då har vi en sådan här. Bara en seger som kom i somras från spets men har plockat pengar i varje start efter det oavsett motstånd och läge. Aningen underskattad här och prickar man bara springspåret så tycker jag man ska kunna vara med och göra upp om segern med årsdebuten avklarad. Lite bortglömd.

4 Mellby Image är inte alls så tokig men aningen tuffare emot nu och svårt spår. Inga direkta ändringar till denna start men har gått bra två starter i rad för Mika Forss och klarar man bara spåret i starten så kan hon öppna rätt ok. Vunnit alla sina segrar i spets och är obesegrad där efter tre försök. Svårt att nå dit nu men med tanke på vädret så finns det chans att vi får en struken häst invändigt och då rankas hon upp kraftigt i så fall. Kanske t o m först.

7 Millie De Veluwe är nog kapablast i fältet men slarvar med travet lite för ofta. Två lopp för Mauri Jaara nu där man satt fast med krafter i debuten och senast var hon tvåa från spets men störde medekipage och blev nedflyttad till tredjeplatsen. Är inte helt fläckfri i travet vilket kostar krafter emellanåt så gynnas nog aningen om hon återigen kommer till spets. I ett ihåligt lopp skulle det i så fall kunna bära hela vägen men känslan är att det är lite mycket som ska klaffa. Bra fart och hög kapacitet men behöver få lite gratis för att räcka till seger och något överstreckad.

1 Crazy J.Lo drar en hel del streck säker på kusken. Inte så märkvärdig annars. Blixtrar till emellanåt men här tycker jag hon är ute på lite för djupt vatten och jag tycker hon är väldigt överstreckad i detta lopp. Inget spel för mig i alla fall. Pass.

12 Someity kommer från samma stall som ovan och man ligger lite lågt på förhand. Klassiskt exempel på att man streckar på läget för tycker inte alls den här är sämre än stallkamraten, tvärt om så tycker jag hon är lite ärligare och brukar alltid göra sitt. Vinner inte så ofta men när man får knappa procenten på henne kontra 11-12% på stallkamraten är valet enkelt för mig vid gardering.

Skrällen :

9 Bag In Box har mött många av dessa tidigare med rätt bra framgångar. Till exempel har hon 3-1 i inbördes statistik på tipsettan och även om det så klart är veka siffror att luta sig emot så säger det i alla fall att ska man gardera loppet så ska hon med ganska tidigt från vettigt läge på tillägg. Jenny som kör är duktig och även om raden ser så där ut så får man ta med i beräkningarna att det är mycket bättre läge nu än på slutet och då har hon ändå varit med där framme hela tiden trots lägena. 5% är väldigt lågt i min bok.

Vår Vinnare : 11 A Knight's Victory

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Some Come vinstrik herre på finsk mark. Tuffare emot nu. Gjort det jättebra vid andraplatserna på slutet och har ett bra spår nu för en snabbstart mot spets men kommer bli ansatt både i början och till slut och jag är lite rätt att bensinen kommer tryta över upploppet. Missförstå mig rätt här. Vettig favorit på läge och form men vinner inte loppet 3/10 vilket gör att jag tycker värdet ligger på annat håll.

Motbuden :

12 Somebody's Destiny går bra hela tiden och brukar duga bra i nuvarande omgivning. Tränarkörd denna gång men Stefan är duktig så ingen fara på taket. Spåret år så klart punschigt så långt ut på vingen i andra ledet men hästen ska vara riktigt bra för denna klass och jag spikar på dubbelspelet då årsdebuten är avklarad på ett tilltalande sätt och bör inte vara sämre nu. Självklara favoriten i loppet för mig så bara 9% är mumma.

7 Fox Star kan öppna bakom bilen och skulle kunna spetsa efter en bit. Tycker han är lite bortglömd här ikväll från ett ok spår ändå när det är spårtrappa och nu kanske man inte laddar från spår så långt ut men skulle han bli nedstruken ett hack eller två tror jag Jenny ändrar planen. Tidig oavsett i denna omgivning och 6% är lågt.

14 Gambling Face har radat upp segrar i monté men vann senast i sulkyn. Får Ove A Lindqvist i sulkyn här och det är ju alltid en faktor uppåt i landet men raden är aningen smickrande och läget tufft att komma till ifrån. Men, segrar är segrar även i monté och ska nog inte nonchaleras helt. Lite en smaksak vem man ska ranka först av de från lite sämre spår men spår 14 är inte illa även om det blir många att runda.

5 Xanthis Excalibur går bra för Samu och perfekt spår här bakom bilen. Gillar förutsättningarna men vinner inte så ofta. Ska ha ett lopp i ryggar men kan öppna rätt ok bakom bilen med spår som dessa och inte otänkbart att man försöker ta sig ner på innerspår direkt och skulle det lyckas så bra att man till och med tar sig till spets tror jag man släpper. Är så pass bra i grunden att han absolut ska kunna vara med och slåss om segern.

Skrällen :

3 No Beer Drinker vinner inte ofta men är ärlig i loppen och bra spår nu. Komben Mika Forss och Petri Salmela till ett par procent på strecken kan aldrig vara fel på ett skrällbud. Gjort det bra på slutet trots svåra spår och nu har man lottats till ett perfekt tredjespår bakom bilen. En seger i livet så man kanske inte tömmer lädret men tar man ett par streck i loppet tycker jag man bör överväga denna som skräll.

Vår Vinnare : 12 Somebody's Destiny

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : A: 11-6 B: 4-9

DD 2 : 12 Somebody's Destiny


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se