Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bjerke/Kalmar tisdag 4/10

Vaggerydtravet

Som jag misstänkte så blev det favoritparad på DD:n igår när båda favoriterna höll. Nu blev inte 2 Primadonna Tile favorit på spelet, men på strecken. Detta gjorde att hon gav 5.14 som vinnare men oddset på DD:n var 5.74. Bara där förstår man hur dåligt värde det var på att spela den kombinationen igår. 6 Final Whistle var riktigt fin och även om han har långt till pappa Readly Express så syntes det att Mattias var riktigt lättad efteråt när han äntligen fick visa lite vad hästen går för. Kvällens dubbellopp delas mellan zzz Bjerke och Kalmar. Jag förstår att man vill åt den norska spelpoolen men snälla låt oss slippa dessa norska lopp. Tittar hellre på ponnytrav.

Med det sagt så slutar vi gnälla och kastar oss över avdelningarna. Tre hästar höjer sig något över övriga i inledningen från Bjerke och jag tar ställning och spikar 7 Zaffiro Jet. Velade länge mellan att dubbla med 6 Z. Boko men tyckte det strålade form kring Zaffiro Jet senast och har han tagit de två loppen på rätt sätt tror jag han blir tuff att stå emot här ikväll. Spets och slut trots spåret är min idé men visade att han går bra bakifrån också vid loppen senast. I avslutningen tror jag mest på 2 America Dream men garderar med ett par stycken. Passa 10 Run For Sebastian som var riktigt fin senast och slog kvällens favorit då.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1609m Autostart

Favoriten :

2 Park View är en av tre som höjer sig över övriga i loppet. Aningen missvisande rad kanske för har varit ute i riktigt tuffa gäng på slutet men kan knappast utnyttja spåret till spets så aningen sårbar som favorit och jag tvivlar starkt på segerchansen. Bara en seger i år gör att jag undrar om inte bästa tiden ändå har varit. Såg ju loppet senast när han mötte min spik Astronascente Zac och avslutningen var ok men inte mer. Sammanfattningsvis kan han så klart vinna från bra spår men spelvärdet känns väldigt dåligt och jag spikar emot istället.

Motbuden :

7 Zaffiro Jet kommer från seger och kan öppna bakom bilen. Spetsade senast men släppte till storfavoriten Elegant C.N som vi känner igen från svenska V75. Det var två lopp samma dag där man vände på spåren så häst nr 1 fick spår 7 i nästa lopp osv. I första loppet körde Mads Hviid stenhårt om spets mot gamla Redénhästen Deal Done Zet om spets men fick backa ner i tredje inner. I sista kurvan fick man backa sig sist innan luckan kom så avslutningen till tredjeplatsen var vass ändå. I nästa lopp släppte man som sagt till vinnaren av första loppet och tillika favoriten men när luckan kom i sista sväng sprintade man enkelt förbi till seger. Riktigt bra intryck och jag tycker man ska passa hästen återigen väldigt tidigt. Min idé.

6 Z. Boko ska tillhöra favoriterna men tror han får svårt att svara min spik i spetsrusningen. En av tre som höjer sig över övriga och för fyra starter sen mötte han dagens favorit och tog enkelt en längd och höll undan från spets. Varit ute i tuffa lopp efter det och gjort det riktigt bra. Senast var det till exempel Norskt Mästerskap med guldhästar som motstånd och gick bra som fyra då. Här kommer man ladda vad som går och lyckas man hålla ut min spik så är det klart hetaste motbudet och min andrahäst i loppet.

3 Hulken Sisu inledde lovande hos Jerry Riordan. Inte samma sting hos Frode Hamre. Var tidigt med i tuffa lopp som Margaretalopp och final i Breeders men efter att hästen gick till Frode Hamre i slutet av 2021 så har han tagit tre segrar och alla i billiga omgivningar. Inte samma tryck numer i hästen och senast på Färjestad mötte han inte så våldsamt tufft motstånd trots V75 men var totalt under isen. Rent av usel. Ok innan det på hemmaplan men insatsen senast ställer ganska stora frågetecken för formen och jag tror han får svårt att vinna idag trots bra spår.

Skrällen :

10 Strong Pepper har pausat kort men bra normalt sett. Inte riktigt fungerat som man tänkt under året så har fått pausat lite och ladda batterierna. Kanske behöver lopp men man maxar i alla fall direkt med barfota runt om och duger normalt sett bra i klassen om form. Skrällen till bara 2% om man letar lite djupare i listan.

Vår Vinnare : 7 Zaffiro Jet

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart

Favoriten :

4 Lozano Boko är stark och rejäl men vinsterna är tagna med invändiga resor. Höll bra från utvändigt ledaren senast men var också i rätt så billig omgivning. Hade visserligen varit struken för feber innan det så positivt att han inte hade tappat formen. Tycker dock att motståndet är rätt så tufft här och risken är att man överskattar raden lite. Eftersom segrarna är tagna med chansresor tycker jag garderingen är given och en ganska dålig favorit sammantaget men höll bra i dödens senast och bör gå framåt med det loppet i kroppen så streckas nog ändå.

Motbuden :

2 America Dream utvecklas fint hela tiden och perfekt spår här. Dansk gäst som gjort det bra på hemmaplan och vid enda besöket i Sverige startade han med spårtrappa så läget blev risigt men avslutade sista varvet i tredjespår helt ok till fjärdeplatsen. Som jag läser loppet är det rätt så bra chans att han får ta över ledningen från startraketen 1 Il Forte där man låter som att man gärna tar rygg över långa distansen. Borde få lite hjälp att öppna bra bakom bilen när han startar sida vid sida med just 1 Il Forte men även om det skulle komma någon lägre ut som tar sig förbi så sitter han i andraspår och bör ändå få bra resa. Senast avgjorde han från tredje ytter över aktuell distans på ett riktigt tilltalande sätt och jag tippar etta och skulle kunna tänka mig att chansspika faktiskt.

11 Arcoveggio har bra facit över distansen på slutet. Magnus Dahlén är väl lite känd för att hans hästar alltid är vältränade och passar över distansen. Däremot behöver det klaffa lite från spåret då segrarna faktiskt har kommit när han varit med i främre träffen. För tre starter sen kördes han visserligen dit men jag tror det blir svårt ikväll. Räknas ändå.

7 Tug Of War ute i stenhårt Kriteriekval näst senast. Ner i klass nu. Samma sak senast men då galopperade han dubbelt efter att ha blivit rädd för startbilen enligt Untersteiner. Gick en bra tid över distansen näst senast och till den här starten ska man göra lite småändringar i utrustningen vilket alltid är intressant.

9 Massine har fyra segrar på fem senaste starterna. Rankas ändå ner. Kan tyckas märkligt att inte ranka en häst som verkar vara i sitt livs form högre upp men faktum är att den starten som han inte vann över dagens distans så hade han liknande läge och det såg segt ut sista biten så jag ställer mig lite frågande till om distansen verkligen är en fördel. Lite samma med loppen vid vinsterna, dom är tagna på bra sätt med också i lite lättare gäng än kvällens. Det i kombination med spår och distans gör att han är bara 3-4:e strecket för mig trots allt.

1 Il Forte startkanon som rusade till sig dubbla V75 segrar men diskades. Om vi bortser från att han hade otillåtna medel i kroppen vid segrarna för en stund för han sprang ju trots allt loppen. Just då så rusade han i ledningen så med det i åtanke är det inte så konstigt att man är inne på att söka en rygg ikväll över distansen. Dessutom handikappas av två raka galopper så formen är högst osäker. Håller annars normalt sett V75-klass så sköter han sig och får loppet i rygg ledaren så kan han så klart vinna. Mycket som ska klaffa dock.

Skrällen :

10 Run For Sebastian överraskade i alla fall på mig senast. Tog spets och släppte till favoriten i loppet i samma lopp som dagens favorit tog dödens i. Backades loss i rygg på 4 Lozano Boko i sista sväng och plockade enkelt ner båda favoriterna sista biten. Läget ikväll är så klart lite sämre men Håkan tror att distansen är en fördel och jag tycker han är riktigt intressant ikväll till bara 3%. Streckas tidigt vid gardering. Pass upp.

Vår Vinnare : 2 America Dream

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 7 Zaffiro Jet

DD 2 : 2-4-7-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se