Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker/Romme fredag 12/5

Häst från Axevalla

Det har verkligen varit skrällarnas vecka på dubbeln och inte speciellt lättlöst. Även fredagens lopp tror jag att det kan skrälla trots att båda favoriterna har passande innerspår då det är voltstart. Jag kliver båda och tycker att 3 Russel Square är omgångens drag i inledningen till ynka 7% Missa heller inte V75-videon som kommer ut under fredagen där vi har en omgång med 63 miljoner i jackpot som väntar på sin ägare.

Trevlig helg allez och lycka till <3

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart

Favoriten :

1 Kontur har dragit bästa spåret och trivs i spets. Distansen? Tog ledningen senast från samma spår och vann enkelt. Det var femte segern på åtta försök från spets så visst trivs man i den positionen. Nu är det dock ett varv till som ska klämmas in och där har man inga direkta meriter. En andraplats som bäst på fyra försök vilket så klart höjer vissa frågetecken. Står annars bra inne i loppet men kan bli utmanad om spets.

Motbuden :

3 Russel Square slog på galopp i spets i finalen av Diamantstoet senast. Utmanar om spets. Riktigt startsnabb i volt och jag tycker faktiskt hästen har höjt sig sen man började sätta upp proffskuskar. Mats E Djuse upp återigen och det var just han som kvalade in henne till finalen där hon var tvåa bakom Breeze i försöket från just spets. Tror att chansen är helt ok att man lyckas ta sig förbi favoriten i starten för hon är rysligt kvick i volt och till 7% är hon klart intressantaste strecket i loppet.

11 Even's Cool Boy duger väldigt bra i dessa lopp men börjar bli till åren. Kommer från seger på ett ganska övertygande sätt där man liksom nu startade med tillägg och hamnade ganska långt ner i kön. Gick med när tåget gick och egen attack i sista sväng där det bet bra och segern blev relativt enkel. Mer tillägg denna start men återigen inte fullt fält och dessutom längre distans att hinna i kapp. Klaffar det bara någorlunda så borde han ha bra vinstchans återigen.

7 Mellby Joker årsdebuterar nu men var ute i tuffa lopp i fjol. Räknas direkt. Vann bland annat V75-lopp i fjol över aktuell distans och var trea bakom Edibear i Ina Scots Ära med 300K i förstapris. Nog den som gynnas mest av distansen i loppet och Wäjerstenstränat i norr är svår att inte ta på allvar. Barfota runt om och var tvåa direkt efter vila förra året så vi räknar med bra insats direkt. Tidig även i kväll.

4 Take It Easy Tour galopperade i comebacken senast så nu blir det skor runt om. Klart att formen inte är på topp till det här loppet men bör gå framåt aningen trots galoppen sist. Håller hög klass för det här loppet och står även han bra inne i loppet för att slippa tillägg. Fjärdespåret oroar så klart och har inte heller några meriter över distansen men brukar ha en vass avslutning med lopp på rulle. Bara andra starten i Berghs regi och första gången chefen sitter upp så intressant att se hur mycket hästen har utvecklats i vinter.

Skrällen :

5 Trumpie var rent av usel i årsdebuten och kan mycket bättre än så. Lite synd på senast för en bra insats där och han hade nog tillhört favoriterna i loppet här. Kan väldigt mycket om han hittar tillbaka och riskerar nog att bli bortglömd här och kanske är det en fallande kniv att fånga till låga 4%

Vår Vinnare : 3 Russel Square

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

1 Fade To Black Ås har verkligen höjt sig i nya regin. Två segrar och ett andrapris. Markus B Svedberg tog över träningen inför den här säsongen och det har verkligen givit resultat trots svåra utgångslägen. Tveksamt dock om man kan försvara innerspåret här men bör hitta ut i vettigt slagläge och på visad form och vassa avslutningar så räknas han tidigt igen.

Motbuden :

3 Combat Fighter vann senast efter att ha körts till spets dryga varvet från mål. Går ner ganska rejält i klass här mot vad han är van vid och man låter extremt uppåt från stallet där man tror mycket på spets och slut. Vanlig vagn nu när det är voltstart och open eye-huvudlag så han ser hästarna ute i banan. Till 5% är han hyperintressant från spets.

11 Carry Cash inledde tveksamt för Mattias Djuse men höjt sig på slutet. Att hästen kommer från stall i superform vet vi och att brorsan Magnus svingar sig upp igen är så klart ett stort plus det med. Däremot blir det vanlig vagn nu och har nästan uteslutande gått i jänkarvagn sen han kom till Mattias så litet frågetecken men ska väl fungera. Femton segrar inger respekt och bör återigen vara i segerstriden. Tidigt streck.

9 Oxidizer vann från liknande läge senast och verkar hålla riktigt bra form för dagen. Även här har vi en vinstrik häst som verkar ha hittat tillbaka på slutet. Dock var segern näst senast från spets i billig omgivning och senast var det något sega ben till slut efter visserligen ganska tuff resa så var bra men hårdare motstånd nu. Inte borta och hade varit mitt nästa streck i loppet.

7 Gambino Brick återkommer efter lite vila nu men van vid vanlig vagn. Brukar gå med vanlig vagn så inget minus för det men springspåret kan ge en dryg inledning om inte Oskar prickar starten. Kanske tufft att begära seger direkt i comebacken men har bra fart och får man rätta smygaren så kan han duga direkt trots uppehåll.

Skrällen :

12 Champ Lane är kanske effektivast i spets men jämn och säker trots tuffa gäng. Vunnit nästan hälften av sina starter och går nog ner lite i klass här tycker jag så bara 5% är aningen överraskande. Kommer Linda bara iväg ok från snäva spåret i starten så tycker jag han bör vara med på målfotot och som sagt, spelvärdet är bra.

Vår Vinnare : 3 Combat Fighter

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3-7-11

DD 2 : 3-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se