Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker/Romme

Bergsåker

Skrällbudet 9 Stepping Moneyboy vann i går till 20ggr degen och som väntat var favoriten 5 Ture L.A blek och fick ingen ledning. 2 Woogie Broline var vinnaren i loppet som missade att gå ner i rygg på ettan i loppet och fick backas loss. Ingen toppstyrning av Ken Ecce med bara två hästar på startfållan. Äntligen fredag och dubbelloppen delas mellan Bergsåker och Romme där vi har en ytterst tveksam favorit i inledningen som jag ratar helt. Intressantaste i loppet är 8 Mable Arch som trots spåret kan komma till spets om han behagar att hålla sig i trav. Provar lite fler kombinationer då vi får fina odds när vi plockar bort favoriten och några fler betrodda.

Trevlig Helg Allez och lycka till!! <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten

4 Aurora Show gjorde första i nya regin senast. Imponerade inte. Konstig favorit. Alltså, visst. På ren grundkapacitet är hon ju den i loppet som har bäst läge bakom bilen av de mest betrodda och hon har fått lopp i kroppen nu men en till sämre insats ikväll gör att alla startpoäng försvinner så man vill så klart att allt ska vara iordningställt. Tycker dock inte att det räcker som anledning för att motivera favoritskapet, speciellt då det kan ta ett tag innan man får effekt på tränarbytet då det inte såg ut att ha kommit direkt i alla fall. Kunde varit streckvärd men inte som favorit.

Motbuden

7 Anna Montana fått ett lopp i kroppen efter vila och gick ok senast. Speedig. Mött riktigt tufft motstånd i början på året och kvalade faktiskt in till finalerna på Solvalla under Elitloppshelgen där hon dock galopperade. Tillbaka senast och fick ett väldigt snällt lopp av tränaren och han tror på bra insats nu. Örjan upp i ett lopp som det här på kanske bästa hästen och inte ens favorit. Klart man streckar väldigt tidigt. Om Marble Arch är roliga vinnaren är detta den troliga.

8 Marble Arch är totalt bortglömd här på den tråkiga raden. Draget! Pass upp! I ett lopp med avsaknad av startsnabba hästar hoppas jag att tränaren Anton Sverre inte har gett upp på förhand med sin 8 Marble Arch. Vanlig vagn nu och tränarkörd behöver inte vara så tokigt för att få runt honom felfritt. På väg mot spets senast innan galoppen och jag tror ärligt talat att man knappt behöver ladda så våldsamt ens för att tidigt vara framme utvändigt om 3 Check Me som är den som kommer flyga till ledningen inledningsvis. Mycket om och men här så klart men till 4% tycker jag han är totalt bortglömd här ikväll för inte är han sämre felfri än de bästa i det här loppet. Alla galopper, vanlig vagn och tränarkörd är så klart normala minus men jag är inte säker på att så är fallet ikväll. Jag streckar tidigt.

11 Juvelens Miss F. var riktigt bra senast mot tuffa hästar. Kan gå igen med lite tur. Prissumman på loppet senast var ungefär samma som ikväll men motståndet var hårdare. Missade att få ledningen initialt men kom ut direkt och tog över. Gick sen undan på ett övertygande sätt och verkar ha prickat formen. Läget är så klart annorlunda ikväll men skulle det klaffa lite med positionerna så kan formen räcka hela vägen igen till bara 7%

10 Thelma M.M. har höjt sig markant på barfotabalansen. Ner i klass nu. Vassa prestationer på slutet sen man ryckte skorna och det blir samma balans återigen. Borde kanske vara högre upp i rankingen för en del men varit struken för sårskada sen senast och hittar ingen info om hon har stått över jobb eller ej så det blir ju aningen långt mellan starterna. Ska normalt sett kunna utmana om segern annars.

3 Check Me vann senast i spets men betydligt tuffare emot nu. Ska kanske normalt sett vara lite för dålig för att segra i ett sånt här lopp normalt sett men jag vill i alla fall nämna henne då hon med garanti tar spets och sen finns det ett scenario där hon släpper till Marble Arch som sen kan galoppera lite varstans i loppet. Till 1% kan man ödsla ett extra streck om man garderar brett för jag tror scenariot där ledaren galopperar och lämnar 3 Check Me ensam i spets händer oftare än 1/100. Långsökt men rygg ledaren i ett lopp med hästar som inte vinner på beställning är alltid värt att kolla på vid gardering.

Skrällen

2 Lyckans Loes är inte alls så tokig och sitter i ett andraspår direkt nu. Körande tränaren Stefan Arvidsson tycker skämtsamt att det är kusken emot den här gången och visst är det så klart ett minus att gå från Wäjersten till Arvidsson men hästen har varit ute i rätt tuffa lopp på slutet och gjort det riktigt bra vissa gånger. Senast var det klart positivt så formen kanske är uppåtgående då skrälltipset till ett par %.

Vår Vinnare
7 Anna Montana

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten

3 Sun's Exciting ska laddas mot spets och byter till stängt huvudlag för max effekt. Ser man till raden och sättet hästen har fört sig hittills så förstår man att folk gillar vad man ser. Dock ska man ha med sig att dagens uppgift är det tuffaste han har utsatts för än så länge och det är inte alls säkert att man når spets här. Gjorde visserligen bra lopp i dödens senast och höll sånär att hinna dit sista biten. Svårt att veta exakt hur mycket sparat det var vid segrarna och hur han svarar på ett stängt huvudlag men måste rekordsänka någon sekund för att vinna här. Räknas men aningen överstreckad om över 40%.

Motbuden

9 In Love D'Ecajeul har gjort det mesta rätt hos Wäjersten. Första hästen för mig. Tog två raka på ett imponerande sätt trots svåra utgångslägen och senast mötte man övermakten i Lulius Boko som är en av favoriterna till Derbyt. Höll bra i dödens ändå utan att kunna hota men ser mäktig ut i stilen. Här tror jag Wäjersten inte behöver ta ett tidigt initiativ för det kommer gå undan ändå. Stor chans att han är starkast till slut i min bok.

1 Bettle Hanover vill Wikström se i spets här och kanske jänkarvagn är intressant. Han ska prata med kusken först säger han så eventuell jänkarvagn då men kan vara bra att hålla utkik efter. Kanske inte då men barfota runt om i alla fall för första gången vilket säkert ökar startsnabbheten ytterligare ett hack. Kan han hålla ut samtliga i starten så kan det nog hålla länge men kommer få svettas i loppet.

7 Return Of Mogens är ytterligare en startsnabb herre som inte varit sämre än fyra. Svante Båth och unghästar vet man ju att det går hand i hand och den här har öppnat karriären på bästa sätt. Adielsson känner hästen väl och nu testar man skoryck för första gången. En av flera som kan gynnas av högt tempo.

5 Timo Jutila vill också till tät men blir nog svårt. Bergh lär prova in i svängen i alla fall. Krånglat lite på slutet med galopper men annars fin. Kan hamna lite fel på det då det är startsnabba invändigt men lyckas man kuppa sig förbi är det hästen att slå. Vid bredare gardering.

Skrällen

10 Ares Face behövde loppet senast och är nog bättre nu. Testades barfota runt om och med jänkarvagn senast och gick nytt rekord direkt trots lite längre mellan starterna. Ska vara bättre nu och Wilma är duktig tränare. Chansartat läge men vi har redan kommit fram till att det kan bli högt tempo i loppet och skulle nog kunna skrälla till bara 3%

Vår Vinnare
9 In Love D'Ecajeul

Spelförslag dagens dubbel

DD 1 : 7-8-11

DD 2 : 1-3-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se