Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker/Kalmar fredag 22/9

Don Fanucci Zet

Inget att skryta om att man sätter in favoritdubbel på två kombinationer men jag suger åt mig likt en svältande krokodil i floden Nilen och hoppas att det är början på något bra för som det studsat på slutet så hade jag förväntat mig galopp på Demon igår. Det ska dock sägas att det har varit ganska tråkiga omgångar med starka favoriter vilket gjort att skiktet mellan resultaten ofta förväntats ligga väldigt lågt eller väldigt högt vilket gör att spelvärdet egentligen är ganska lågt. Men vi går mot kallare tider och barfotaförbud och då brukar skrällarna också komma ganska tätt.
Kvällens dubbel tror jag dock inte ger några fantasiodds då 13 Under Armour i avslutningen har en väldigt passande uppgift och borde bli ett hårt anlitat singelstreck i omgången. Det behövs nog för första avdelningen är ett riktigt skitlopp om ni ursäktar uttrycket. Kryllar av hästar där ingen vill sticka nosen först.
Missa inte heller V75-podden som redan ligger ute där vi har tagit oss an Färjestad på lördag med Unionskampen. Sen tror vi förvisso att ”kampen” uteblir men flera andra riktigt bra drag tycker jag.

Trevlig helg allez och lycka till med spelet <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

7 Zätamustangen drar mycket streck men galopperade senast från samma spår.
Gjorde ett helt ok lopp näst senast i stentufft Derbykval där en femteplats nog var absolut max med tanke på vilka han mötte. Mats E Djuse upp nu återigen som då vilket är plus men spåret innebär lite vingelrisk och som så pass mycket spelat i ett så ihåligt lopp tycker jag spelvärdet är dåligt. Ja, han kan öppna rätt så bra vid laddning men då det finns fler intresserade invändigt så känns det som att vingelrisken är större och därmed sjunker också vinstchansen. Jag passar den här favoriten.

Motbuden :

4 Einar Ruda har aldrig segrat men den som imponerat mest på slutet i fältet.
Örjan körde senast och det var ett ganska hårt gäng och man fick ingen lätt resa så tredjeplatsen var ett fall framåt. Här hoppas tränaren Per Ländin på att Örjan ska kunna köra till spets tidigt och att han med det ska kunna ta första segern i livet. Har ju höjt sig i år och hälften av starterna har slutat med top 3 så visst vore han värd en seger och normalt sett gillar man ju inte att spela hästar som inte vunnit på ett spel där bara seger räknas men insatserna på slutet i betydligt tuffare gäng och Örjan i vagnen gör att jag faktiskt gillar den här bäst trots allt.

10 Gizelliore tror jag faktiskt är bäst i fältet men hopplöst osäker på slutet.
Wäjerstens andra häst i loppet som har sin sämsta bit in i första kurvan men körande Oskar har bra koll på vad som gäller och man funderar på att prova någon form av skygglappar till den här starten. Felfri tror jag hon räcker väldigt långt och 4% är lågt. Jag streckar tidigt.

9 Espanol är Wäjerstens val i loppet men tveksam form.
Tveksam form kanske är hårt för man har kört ganska passivt med henne på slutet och nu aviserar man en annan taktik när motståndet är lite enklare. Daniels hästar står sig alltid bra i den här konkurrensen och inte överspelad på något sätt så åker med på strecken för fart finns för seger.

Skrällen :

12 Knockout Keeper har bara en seger i livet och sämsta spåret men kan gå ändå.
Kommer från en helt ok insats på V75 trots sista pengen i loppet. Har avslutat riktigt bra från svåra lägen hela sommaren och verkar kunna göra en del själv i loppen men har inte riktigt fått chansen att bevisa det. Med lite bättre klaff i kväll tycker jag han är ett vettigt skrällbud i loppet.

Vår Vinnare : 4 Einar Ruda

Dagens Dubbel 2 – 3140m Voltstart

Favoriten :

13 Under Armour älskar förutsättningarna och är en mycket bra favorit.
Verkar ha formen på topp och vann enkelt senast med liknande förutsättningar och det var inte tomt i mål. Visst finns det ett par bra långskubbare till i fältet men med minsta klaff så ska hårdheten fälla avgörandet sista varvet. Lätt att gilla en favorit som i stort sett alltid levererar och med en förväntad överskattad spetshäst i loppet så borde han vara tuffast i spurten.

Motbuden :

5 Blue Boy Face borde vara värst emot favoriten. Hög kapacitet när han fungerar.
Har nog alldeles för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet men felfri brukar han vara med och göra upp om segern. Lite tätare starter nu blir därför lite av ett frågetecken när han har problem med fräschören men kommer ju från seger vilket är positivt. Hela åtta segrar på arton starter är starka papper. Speciellt när man har galopp i sju starter med. Klarar man bara snäva fjärdespåret i starten så kommer nog Johan vara offensiv.

7 Notorious Zon var tvåa senast bakom Blue Boy Face efter tidig ledning.
Står ganska intressant till med springspår på tillägg då han är rask från start. Tveksamt om man återigen blir släppt till spets men oavsett så bör man vara först framme och det kan ju funka bra att krypa ner bakom med och från stallet tror man att han ska vara bättre nu. Senast körde man lite för sakta i spets och var klart slagen av Blue Boy Face så skulle man släppas till spets den här gången så kommer man nog hålla ett jämnare tempo. Tidig vid gardering.

10 Amazing Justice verkar ha hittat formen med två segrar på slutet.
Har två segrar på tre senaste och gjorde ett bra lopp över distansen näst senast som fyra. Varit lite ojämn i prestationerna men på visad toppform och med rätt resa kanske han kan skrälla.

4 Bowler Day är en hemmahäst som lever på styrkan.
Tycker dock det är rätt så tufft emot till den här starten men bra läge på första tilläggsvolten och kan öppna ok vilket kanske kan ge en vilsam resa på innerspår. Bara 2% kan se lockande ut men tror vinstchansen ligger någonstans där om inte de mest betrodda gör bort sig.

1 Gabriel Avenue står ensam på start och ska testas i spets men jag tvivlar.
Gillar distansen och kommer ju få gratisledning men det är väldigt sällan det räcker hela vägen in i mål över tre varv med så många starka hästar som söker position i loppet. Inte tidig för mig alls.

Skrällen :

8 Grappa Boy kommer från seger men hårdare emot nu och tufft inne.
Förutsättningarna till trots så behöver inte läget vara helt fel med innerspår på 40m tillägg och dessutom skoryck och stall i form. Med ett par svängar på innerspår och sen kunna följa med i ryggar så känns 2% för att ta andra årssegern helt ok.

Vår Vinnare : 13 Under Armour

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-9-10-12
DD 2 : 13 Under Armour


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se