Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker torsdag 30/5

Bergsåker entré

Lite stolpe ut i tisdags då mina två streck i första avdelningen var tvåa och trea och 7 Southwind Boko blev förvånande stor favorit men som jag var inne på så är det något som inte riktigt står rätt till utan var blek från svårt spår. Andra var relativt odramatisk med spets o slut för 5 Anytimeisnow. Till kvällens lopp har vi just nu en megalampa i J-O Perssons 7 Järvsö Jop och visst är det en bra favorit men jag tycker starthästarna står riktigt bra inne i loppet och är mina förstastreck men då jag tycker jag har en bra värdespik i sista avdelningen så tar jag med favoriten och ett lyxstreck.

Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

7 Järvsö Jop – minicomeback senast och var sämre då.
Det var visserligen lite av ett elddop senast trots 30:e starten för bortsett från Svenskt Kallblodsderby så har det inte varit fem siffror i förstapris så det kanske var för hårt emot helt enkelt. Ner i klass nu och lopp i kroppen så kanske en bättre insats nu men lite oroande är det ändå och han har som många andra kallblod en hel del galopper i livet och ett snävt fjärdespår nu i starten. På plussidan så är han van vid liknande uppgifter och får Mats E Djuse i vagnen som känner hästen väl och det är ett ganska skiktat lopp. Nu ska man ju inte stirra sig blind på procenten så här dagen innan men 72% som det är just nu känns vansinnigt högt även om det är blekt emot.

Motbuden :

2 Prins Modde – intressant regidebut nu.
Hästarna på start tycker jag står väldigt bra inne i loppet. 40m bakom har man bara dubbelt så mycket på kontot. Mycket galopper även här men förhoppningsvis kan man fortsätta på inslagen väg i kvalet då man fick runt honom felfri och skulle Robert komma i väg så blir det nog en offensiv styrning och lite är det hästen att slå.

3 B.B.Pave Faks – gick äntligen felfritt senast men hann inte fram.
Bra fart men har fasligt svårt för att hålla sig till rätt gångart. Inte riktigt lyckats på svensk mark tidigare men fyra av sex har också slutat med galopp även där. Jag gillar ju ändå hästarna på start bäst och den av denna och 2 Prins Modde som går felfritt bör komma till spets och borde då också ha bra vinstchans.

4 Tekno Filur – stallkamrat med stora favoriten. Liknande matchning.
Även här har man trettio starter innanför västen och har likt favoriten en del galopper i livet och hela fyra i raden och man sticker inte under stol med att favoriten är en bättre segerchans men rent fartmässigt felfri tror jag dock inte han är så mycket sämre som procenten anger. Men man ska ju gå felfritt med. Räknas i så fall.

13 Perso – står riktigt tufft inne men vass kusk i vagnen.
Rätt van vid tuffa gäng och det krävs nog om man ska räcka till från detta tillägg. Kanske inte superfeeling att han ska runda hela gänget men på kusken kanske ett skrällstreck om man vill gardera loppet brett.

Skrällen :

11 Kleppbest – står verkligen stenhårt inne i loppet men Öystein-tränad.
Vi vet vilka kallblod den här mannen har till sitt förfogande och även om han står stenhårt inne i loppet så testade man barfota runt om för första gången senast men då slutade det i galopp varvet från mål så vi fick inte riktigt se någon effekt. Starten innan så stod han för en vass avslutning trots vida spår och det var första felfria starten på ett tag så det i kombination med barfota runt om gör att vi kanske får se en skrällprestation.

Vår Vinnare : 2 Prins Modde

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

2 Kainai Goj – galopperat i båda årets starter och länge sen senaste segern.
Jag kan förstå favoritskapet från spelarkollektivet då det är bra spår och ett par hack ner i klass men om det nu ska laddas och man har felat just i starten i båda starterna så måste det ändå vara lite frågetecken på den här favoriten. Eller?

Motbuden :

9 Global Dash – fick vinna senast i lite enklare gäng.
Visst är det tuffare emot nu men man har matchat honom ganska försiktigt hittills i år och visade året innan att han duger även i tuffa sammanhang och är den som sprungit in mest pengar i fältet så att han inte ska duga här bara för segern senast var i enklare gäng fnyser jag åt. Tycker han imponerade stort senast trots allt och enda brasklappen för mig är vem han ska rygga i starten men han är ju ensam på bakspår så det där löser nog Wäjersten. Min vinnare.

8 Underbarosåfin – blev lite skrik senast på V75.
Spetsade från bra spår senast men valde att släppa till stora favoriten Never Mind'em och det var nog smart då man inte riktigt kunde haka på den från rygg ledaren. Helt ok insats ändå men spåret nu är så klart ett orosmoment men med bara nio hästar i loppet borde ingen hamna helt i maskin. Skor på nu men ner i klass. Nja, det krävs ändå en väldigt bra prestation så då får man nog ta ett par stycken om man ska få plats med den här trots allt.

5 Jamaica Boko – startsnabb men släpper nog till första bästa.
Är kanske lite av en spetsälskare men känslan är att man ändå kommer vilja smyga i detta gäng för segrarna duggar inte så tätt. Jätteskräll från rygg ledaren?

Skrällen :

7 Just More Fun – startsnabb och bäst i spets.
Om nu man inte vågar ladda för fullt med favoriten eller om den återigen gör bort sig så läser jag loppet som så att Mats E Djuse kan vara först framme att ta över från den som kommer till spets. Kanske inte matchats lika hårt som dom bästa i loppet men från spets biter hon ifrån sig bra och ett vettigt skrällbud i loppet.

Vår Vinnare : 9 Global Dash

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-3-7-11
DD 2 : 9 Global Dash


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se