Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker torsdag 22/7

Återigen kallblod på dagens dubbel och man skulle nästan kunna tro det är vinter.
Dock väldigt fina lopp vi bjuds på och jag tycker att det finns värde i att spika 11 Nordsjö Odin som är andrahandare på Dagens Dubbel men favorit på strecken.
Det är kanske hugget som stucket mellan honom och Järvsöodin men jag gillar att ta ställning.
I avslutningen ska 1 Esprit Sisu ha bra chans att hålla undan från ledningen men jag gillar 9 Coin Perdu som förhoppningsvis körs för vinst denna gång när det är ordinarie kusk denna gång.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
11 Nordsjö Odin är knapp favorit på förhand och med tanke på formen det senaste på Öystein Tjomslands hästar så kanske det är befogat?
I mina ögon är det tre hästar som höjer sig över övriga en bit och favoriten är givetvis en av dom.
Senast tog han på sig en galopp i starten som kostade sisådär som ett 20m tillägg men kunde ändå via en riktigt bra långspurt enkelt plocka ner stallkamraten och storfavoriten Våler Nikolai samtidigt som han höll undan för B.W Rune. Såg verkligen formstark ut och räknas återigen och med tanke på att han var spelad till favorit trots 20m tillägg mot samma hästar för en månad sen så tycker jag han ska vara favorit även ikväll efter insatsen senast.
Motbuden :
10 Järvsöodin vann enkelt senast på Rättvik efter att man som brukligt styrt på offensivt tidigt i loppet och tagit dödens frivilligt. Med tanke på att han har bättre spåret av de betrodda bör han också komma iväg bäst från start och då borde man köra mot ledningen denna gång.
Slog favoriten näst senast men då startade man 20m före och Nordsjö Odin såg heller inte körbar ut över upploppet den gången och pressades inte av Öystein.
Första utmanare till favoriten och blir nog minst lika mycket spelad.
En av två som det känns.
9 B.W Rune har inte riktigt räckt mot dessa tidigare men är den som brukar vara snabbast ifrån start av de mest betrodda. Möter konstant stentufft motstånd så raden är en aning missvisande faktiskt.
Kan slå till men är ett hack efter favoriterna normalt sett.
5 Art Nökkve och 6 Björs Frej är de två som jag skulle kunna tänka mig att strecka bakom de mest betrodda om jag ville gardera loppet. Båda två börjar komma till åren och vinner inte så ofta längre men skulle kunna skrälla om optimalt lopp.
Skrällen :
13 Pydin är helt ospelad ikväll (3%) och har kanske inte visat den bästa formen på slutet men startade faktiskt i självaste Elitkampen förra året vilket övriga inte har varit i närheten av.
Travade illa senast och galopperade mycket riktigt men har hög grundkapacitet om det klaffar med alla förberedelser.
Vår Vinnare :
11 Nordsjö Odin

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
1 Esprit Sisu fick elak press senast i spets av Diamanten och Wäjersten valde att släppa och gick sedemera ut i dödens men kunde svara 9 Double Exposure som hade liftat med i ryggar.
Klart bra ändå och mycket startsnabb så missar knappast täten här.
Hästen att slå.
Motbuden :
9 Coin Perdu laddades inte alls av Lövgren senast från start och istället avancerade man upp i dödens på Velvet Gio och det var en taktisk manöver som man fortfarande kliar sig i huvudet över.
Var helt chanslös att plocka ner ledaren som var bra för dagen.
Nu har man återigen en riktigt kusk i vagnen och kapaciteten är hög. Allvarligt motbud.
8 Mindyourvalue W.F gjorde ett otroligt bra lopp senast när han testade Monté för första gången.
Har visat riktigt bra form i år men stallet låter inte alls positiv från detta spår så kanske att man backar och kör invändigt men skulle det lösa sig under vägen så blir jag inte alls förvånad om han vinner.
2 Order To Fly brukar dra på sig streck i dessa lopp över längre distanser och visst, hästen gör ofta bra prestationer men är lite trög av sig så någon brukar alltid speeda förbi på upploppet.
Har annars fint läge här och bör få ett bra lopp men jag tycker han inte riktigt är lika bra som de bästa i detta lopp. Pass.
Skrällen :
4 Doctor Doxey Zenz är den som teoretiskt sett skulle kunna snuva Esprit Sisu på ledningen även om jag tror det är långsökt. Borde dock kunna hitta rygg ledaren då 9 Coin Perdu är ensam på bakspår.
Från rygg ledaren har större skrällar vunnit.
Vår Vinnare :
9 Coin Perdu

Spelförslag :
DD 1 : 11 Nordsjö Odin
DD 2 : 1-8-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se