Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker torsdag 2/2

Vomb

Kaffe, Kaka vi går för tredje raka. :)

Båda mina förstarankade gjorde jobbet i tisdags och raka DD:n gav dryga 15ggr pengarna. Kombinationerna blev också mindre då 5 Remus Eck ströks i sista avdelningen och lämnade min vinnare 3 Kadabra Dream ensam på lappen. Jepson kontrollerade dock loppet enkelt från dödens och vann ganska komfortabelt till slut. Till torsdagens lopp har jag kanske fått solsting men jag lyfter upp en 3%-are på rankingen i avslutningen trots att senaste segern kom i april. Första strecket till 11 Krakas som jag tycker möter överkomligt motstånd nu och får tillsammans med min spik i inledande avdelningen bli raka dd:n men jag kommer även spela ett par komber med min storskräll. Håll koll på kuskarna i första avdelningen för det är ett par ganska orutinerade ekipage. Jag sågar inte helt favoriten i sista avdelningen trots att jag går emot på spelförslaget och vill man plockar man med den för att få insatsen tillbaka men jag avstår på dåligt spelvärde.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Global Dash årsdebuterar nu efter lite vila. Nu kusk men Wäjersten uppåt. Gjorde en bra treåringssäsong där man tog vinsterna i omgivningar som detta men stötte på lite patrull när motståndet var aningen hårdare. Verkar vara en förnuftig häst som är startsnabb och lättplacerad. Näst senast kunde man nog hållit upp innerspåret om Adielsson hade velat men man valde att ta ryggen självmant. Lisa Gilijam är kanske inte så känd men är hemmahörande på just Bergsåker och förra året körde hon 40 lopp med facit 8-5-5 vilket är riktigt fina resultat, speciellt i detta gäng. Tycker hon kör vårdat och med innerspåret är det bara gasa och köra rakt fram. Tycker det är en riktigt bra favorit trots årsdebuten. Jag vet att det finns andra startsnabba i loppet men oavsett så får hon en bra resa här och jag spikar och säger : Hela vägen Lisa!!

Motbuden :

8 Tequila Trot är Wäjerstens andra häst i loppet och även värst emot trots spåret. Till skillnad mot sin andra häst i loppet så har den här så klart riktigt uselt spår och har mött 1 Global Dash för två starter sen och var då chanslös att plocka ner densamma från andra ytter när den gick i spets. Utmanade ändå och skulle favoriten bli av med innerspåret eller att pausen tar ut sin rätt så tycker jag detta är klart tuffaste hästen bakom min favorit. Även kusken Oskar Florhed tillhör de absolut bättre i loppet. Kommer dock backa och köra till slut så behöver lite hjälp på vägen för att kunna utmana hela vägen till seger.

2 Justin Bieber Sisu kommer med tvåa raka segrar men har också pausat. Aningen långt mellan starterna här för man ska kunna vara säker på att formen är konserverad men gör mest bra lopp hela tiden så utmanar så klart om segern här i normal författning. Har en del galopper i raden så inte säkert man laddar när man redan sitter i ett fint andraspår och körande Vincent hade 72 uppsittningar förra året med resultatet : 2-6-11. Med ”bara” 3% i segerprocent men ändå snudd på favorit tycker jag är hårt. Bara vid gardering för mig.

3 Elmer Wibb är startsnabb bakom bilen men tar ingen längd på invändiga. Obesegrad i spets på två försök kan man läsa sig till från TR Media i startlistorna och det är ju en sanning så klart men det var debutloppen med 10K i första och det var inte direkt så han dansade undan i spets heller. Tittar vi på kusken så är det 154 starter och 7-5-13 så man börjar förstå att Lisas siffror står sig väldigt bra. Hästen är inte alls tokig men drar nog lite extra streck på ”loppkommentaren” och jag tror nog han är huvudet sämre än de mest betrodda i det här loppet. Fördelen är att han kommer med lopp i kroppen och verkar ha full form så kanske att man kan utmana på det men sett till grundkapacitet så är han inte lika bra som 1 och 2.

5 Adventure Ahead var blek senast men ursäktad. Gick i alla fall felfritt. En hel del galopper i raden så att gå felfritt från ett snävt fjärdespår var ju positivt. Sen att man inte räcker från dödens första gången man provar 2640m må vara ursäktat. Svante Båth tränar och körande Niclas Hammarström har bra siffror. 96 starter förra året och 10-7-7 är helt klart godkänt. Till bara 3% tycker jag det är en ganska intressant skräll från fint spår om man vill gardera.

Skrällen :

4 The Last Trapper vann näst senast i lättare omgivning men orutinerad kusk nu. Viktor gjorde bara tre starter förra året med en tredjeplats som facit. Men nästan hellre ett oskrivet blad än 100 starter med två segrar. Hästen verkar i alla fall komma med bra form då han vann näst senast och satt fast med krafter kvar förra starten. Vi få låga procent på ett sådant här ekipage och med häst i form kan det vara en kul skräll tycker jag.

Vår Vinnare : 1 Global Dash

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

4 Bourne Dominion spelades till favorit senast på V75 men galopperade direkt. Har haft vissa tendenser att galoppera i starten varpå kvällens fjärdespår inte är så positivt och vi var inne på i V75-podden redan att det var en konstig favorit redan då. Men, är man favorit i ett klass I försök ska man väl så klart även vara favorit här. Hästen har alltid omgärdats av ett bra rykte och brukar duga bra i denna omgivning samt innan V75 hade man två bra insatser på raken efter lite uppehåll. Aningen svår att sätta in men som stor favorit med det som talar för är väl att bara han klarar spåret så är nog vägen öppen mot spets för vem ska svara? Dock tveksam till om han vinner loppet varannan gång. Jag går emot.

Motbuden :

11 Krakas hade tillägg även senast och hann inte fram. Bättre förutsättningar nu. Tränarkörd nu vilket jag bara ser som positivt och man är uppåt från stallet. Jag håller med då hästen sett formstark ut på slutet, går ner i klass rätt ordentligt och har en vass avslutning med rätt resa. Mitt förstastreck i loppet och går han ett liknande lopp som för fyra starter sen så får övriga svårt att hänga med tror jag och man gynnas av få hästar i loppet.

9 Ola Islet var ute i samma V75-lopp som favoriten senast. Bra intryck då. Pass Upp!! Hade omöjliga spår 12 senast över korta häcken och Tomas valde att backa och köra invändigt direkt. Fick fjärde inner när hästarna grupperat sig och kunde fortsätta rakt fram efter lite kryssande och gick lika fort som vinnaren Inge B.Svärlig över upploppet men hade så klart inget med segern att göra. Trots sjundeplatsen så var han bara någon längd eller så efter i mål och kunde lika gärna slutat till exempel fyra i mål. Ska han den här typen av resor och trots att det var snart ett år sen senaste segern så han tagit pengar i 13/14 starter efter det oavsett motstånd. Jag inser också att segern kanske är lite väl mycket att hoppas på men intrycket de två senaste starterna med smygresor verkar ha gjort gott och hästen ser väldigt formstark ut. Ner i klass nu och ok smygläge igen gör att jag vill stormvarna för den här till bara 3%!!

12 Green Mamba startar tillsammans med min vinnare ensamma på tillägg. Kan följa med. Även här går man ner i klass till den här starten och är samtidigt van vid att starta med tillägg och kan man rygga favoriten under slutvarvet så är jag inte främmande för att det kan räcka ändå till seger. En av flera tänkbara i loppet och 6% är rätt lite.

8 Dream Sensation svek rejält senast och krångligt läge återigen. Kom med tre raka segrar till senaste loppet och blev hårt spelad då trots bakspår. Gick på och fick överta ledningen men stannade helt över upploppet. Kanske aning för optimistisk styrning men stannade betänkligt vilket oroar lite och motiverar inte direkt höga streckprocenten ikväll från stängt spår i starten. Men ska så klart räknas i segersnacket om tillbaka i normal form, bara aningen högt streckad ikväll. 3-4:e strecket för mig.

6 Bill Gates kommer från seger i billigt gäng. Bra spår. Skulle potentiellt kunna vara en skräll här om man prickar starten och även om man ”fick” segern senast så var det rättvist. Inte direkt visat något innan det och tuffare emot nu men tränaren låter uppåt och läget är tilltalande så kanske vid bredare gardering?

Skrällen :

3 Even's Good Girl har mycket bättre spår nu än på länge. Siktas mot spets? Bara 2% i skrivande stund och visst, hon vinner inte så ofta längre men har också antingen haft orimlig otur i spårlotten eller startat med tillägg på slutet så kvällens läge är smaskigare än på länge. Lägg därtill att spetsstriden är väldigt oviss och skulle man komma dit kanske Lindroth provar då hon är obesegrad i spets? Ska så klart mycket till men vettigt skrällbud tycker jag.

Vår Vinnare : 11 Krakas

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1 Global Dash

DD 2 : 8-9-11-12


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se