Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker torsdag 21/7

Fina lopp ikväll på Bergsåker men aningen lustiga favoriter från usla lägen. Tycker jag har två fynd i avslutningen som jag lutar mig aningen emot men håller nere insatserna då jag tycker loppen är ganska svårlösta. Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten

8 Shirley Goodness har gjort tre starter för Redén och imponerat. Räknas trots spåret. Tuff dam som gjort i princip allt rätt sen hon kom till Redén och andraplatsen kom i fyraåringseliten för ston under Elitloppshelgen där Imhatra Am blev för svår att plocka ner i spets. Höll dock strålande i dödens och är så pass startsnabb att hon ska kunna hitta en ok position även här och då ska hon vara med och göra upp om segern. Spelvärdet är dock ganska lågt som favorit från svårt spår.

Motbuden

1 I.D.Exceptional är ett norskt löfte med sju raka segrar felfri. Tuffare emot nu men bra läge. Den här kommer säkert dra mycket streck från perfekt läge och ska nog vara med och slåss om segern. Behöver rekordsänka med någon sekund för att vinna här men det ska nog inte vara något problem då det inte varit slutsålt i mål vid segrarna. Givetvis svårt att sia om hur hon står sig mot kvällens tuffa motstånd men vid segern på Bergsåker mötte hon tre av kvällens motståndare och bollade med dom då från ledningen. (3 Immanuel K, 9 Whothehillareyou och 10 Mellby Joker). Det var bara dessa fyra hästar i loppet och han fick bestämma i beskedligt tempo men visade ändå att det var helt vattentätt i mål trots att det blev en ren speeduppgörelse. Nu tillhör dessa tre de bland de mindre betrodda i loppet men är ändå en ok värdemätare på en annars osynad häst. Borde nog vara favorit på läget och min vinnare.

10 Mellby Joker missgynnas lite av bakspåret men avslutar bra bakifrån med. Som vanligt snyggt matchad av Wäjersten där man succesivt höjt svårighetsgraden under säsongen och testat V75 på slutet. Vann från spets och avslutat bra i de andra starterna.
Kunde kanske haft lite bättre startryggar men ska kunna komma igenom till en ok position. Tycker 6% är relativt lågt och ganska spelvärt om man vill gardera loppet.

2 Mustang Racer startade året med att kvala in till Kungapokalen. Bra läge. Ute i samma lopp som favoriten och 5 Breeze senast och fick göra jobbet i tredjespår sista halvvarvet och gick riktigt fort genom svängen men mattades lite på upploppet. Avslutade ändå ok som trea och kanske kan få rygg ledaren här.

4 Borups Victory hade en bra säsong i fjol men söker formen nu. Överspelad. Inledde treåringssäsongen med tre raka innan man provade vingarna på rikstoton. Mattades en aning i slutet på säsongen och har faktiskt inte riktigt räckt till på V75 samt att årets två starter har lämnat lite frågetecken för formen. Visst har han fart men till 16% känns han väldigt överspelad ikväll. Gick i rygg på 8 Shirley Goodness senast men kunde inte ens följa in i mål och fick stryk av både Breeze och Mustang Racer. Får visa bättring först i så fall innan jag streckar till så höga procent.

Skrällen

5 Breeze har lite svårt att hålla sig i trav men duger felfri och 4% är smaskigt. Har visat att hon duger bra på V75 och kvalade in till korta E3 där hon var tvåa samt Breeders där hon tyvärr galopperade. Har mött tuffa kullkamrater tidigare och visat att hon är med och slåss om det så till låga procent från bra spår är det ett vettigt skrällbud. Uppåt senast som tvåa bakom 8 Shirley Goodness.

Vår Vinnare

  • 1 I.D.Exceptional

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten

12 One Chance More har visat bra uppfattning men har uselt startspår och favorit? Spår 12 och Örjan Kihlström i vagnen men ändå spelad till favorit loppet känns inte som någon bra kombination. Vi såg styrningen med Hail Mary igår men som vanligt får inte ängeln Örjan någon kritik i sändningen från V86. Att han ska ge sig ut i någon marsch i tredjespår tidigt i loppet för att få position känns föga troligt utan som vanligt kommer man gå 800kvar och ta det som går. Kan räcka till seger, kan bli en femteplats. Men totalt ospelbar som favorit.

Motbuden

9 Infinite Mass verkar närma sig toppformen efter att ha stabiliserats i travet på barfota bak. Kaj Widell får chansen bakom Berghtränat här och efter att ha inlett karriären med mestadels galopper så har hon tre felfria lopp när man ryckte bakskorna. Visserligen har senaste loppet varit i den främre träffen men läget behöver inte alls vara fel och till 6% så som hon har höjt sig på slutet är hon hyperintressant ikväll. Chanstips.

1 Because The Night galopp i E3-final senast men Wäjersten låter uppåt. Svarade bra på barfotabalans i försöket men föll över i galopp i finalen. Samma balans ikväll och mycket bättre spår nu så klart. Aldrig tidigare haft någon av de innersta spår en bakom bilen tidigare så lite svårt att sia om hur snabb ut han är men så klart kommer man ladda vad som går när det är bra prispengar i loppet men rygg på stallkamraten låter troligast. Ska duga.

11 Jurista har visat fin uppfattning och Wäjerstens val i loppet av tre. Svårt läge dock. Har varit lite ojämn i prestationerna så här långt men väldigt fin senast vid segern. Tror inte man ska dra för stora växlar på att Wäjersten valde denna för de andra två har mycket bättre lägen. Formen är bra men spåret är iskallt och läser man mellan raderna så tror stallet mer på de från framspår även om 11 Jurista inte är borta om det blir tempo på loppet så klart.

3 Global Delivery är startsnabb och får Kontio i sulkyn så lär laddas mot täten. Wäjerstens andra häst i loppet och dessutom visat bra startsnabbhet. Har hela tiden tävlat mot rätt så tufft motstånd och sviker ändå inte i loppen. Med Kontio i vagnen så lär man prova i tät och där har hon en seger och en tredjeplats senast.

Skrällen

5 Young Danne öppnar bra bakom bilen och nu testar man Jänkarvagn för första gången. Inte riktigt lika bra på slutet kanske men då har det varit bakspår så verkar bli lite bortglömd här ikväll trots att man ska hänga på jänkarvagn för första gången. Vid senaste segern vann han från dödens i treåringseliten som favorit och även om motståndet hårdnar ytterligare nu så är 3% på tok för lågt.

Vår Vinnare

  • 9 Infinite Mass

Spelförslag dagens dubbel

DD 1 : 1 I.D.Exceptional
DD 2 : 1-3-5-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se