Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker torsdag 18/3

Torsdagens lopp från Bergsåker ser spelvänliga ut med starka favoriter.
Detta till trots så väljer jag att gardera 11 Global Brexit i avslutningen på läget och att han bara har fått ett lopp i kroppen efter vila.
Vann dock årsdebuten på övertygande sätt så får tipsnicken.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart
Favoriten :
2 Tangen Svenn kommer med fyra segrar på fem senaste starterna och har ett perfekt utgångsläge därtill. Tog ledningen från spår åtta bakom bilen näst senast och höll undan över aktuell distans så taktiken är nog den samma även ikväll.
Ulf Ohlsson är mycket pålitlig när han kör liknande favoriter och Tangen Svenn bör ha vettig segerchans återigen.
Motbuden :
1 GottJärry gör årsdebut men har ett perfekt spår även han. Vinner kanske inte på beställning men är rätt så kvick ut även han och bör kunna sno åt sig rygg ledaren på favoriten här och där med tycker jag att han är främsta motbudet i loppet om luckan kommer.
14 Tekno Viking skulle nog kunna blivit favorit i loppet t o m trots Tangen Svenn men är hopplöst osäker och inget man vill hålla i handen ensam på en kupong.
Garderar man favoriten så är han tidig dock.
Gillar distansen och felfri utmanar han men det är mer galopper än inte.
6 Månodin A.M kommer även han från stall J-O Persson och är lite samma visa som stallkamraten Tekno Viking då han har svårt att hålla sig i rätt gångart.
Står dock rätt så bra inne i loppet har mycket fart i sig felfri.
J-O:s val i loppet.
11 Troll Prinsen gick bra över distansen näst senast som tvåa men har även han problem att hålla sig i skinnet. Mycket om och men med motbuden i loppet och det kommer vara löpningsförhållanden som avgör vilka som kommer utmana favoriten till slut men fart finns även här för vinst.
Skrällen :
3 Läckra Lisa tränas och körs av duktige Robert Wilhelmsson och trots att hon är ett av få ston i loppet så tror jag hon skulle kunna skrälla här med lite flax till endast 5%.
Gått riktigt bra från usla lägen hela tiden på slutet och avslutade vasst vida båda segrarna.
Galopperade visserligen i årsdebuten men kom tillbaka fint och fick i alla fall lopp i kroppen som ska föra henne framåt formmässigt.
Inte alls så tokig häst.
Vår Vinnare :
2 Tangen Svenn

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
11 Global Brexit årdebuterade med den äran och vann rätt så enkelt till slut även om Listas Thai Tanic stretade emot hela upploppet ner så var det klart redan i sista sväng som det såg ut.
Efter en resa i 4-5:e ytter avancerade man varvet från mål och hade tur som kom ner och fick vila en bit. Dock bet det bra när man återigen vred på och det var en årsdebut med mersmak.
Tål att göra en hel del själv i loppen så spåret oroar inte nämnvärt och motståndet är inte så jätteblodigt att man kan nog chansspika om man vill på mindre system.
Jag garderar dock.
Motbuden :
9 Brunello Hall tränas av Robert Bergh och det finns rejäla fartresurser i den här herren men det är inte alltid han vill bruka dom. Årsdebuterar här från bakspår men Robban brukar sällan köra passivt och jag räknar med att det är bra form direkt.
Kan absolut utmana dessa direkt.
2 Shut Up And Dance var bra vid vinsten näst senast då man resolut körde till ledningen och senast höll han bra från dödens så formen verkar fortsatt bra.
Till skillnad mot de mest betrodda i loppet har han ett fint spår och Mats E Djuse var den som vann med honom och får återigen chansen. Tänkbar.
3 B.W.T Devil gör årsdebut och är lite svårbedömd på det. Är dock startsnabb och har en offensiv kusk i vagnen så får man dämpa lite andra femhundringen så kan han bli svårfångad.
7 Topnotch Liss drar på sig lite spel och är inte så tokig i grunden.
Men trots att alla segrarna är tagna med tränaren i vagnen så är jag inte överförtjust i hans körstil så från spår långt ut på vingen tror jag det blir svårt att utmana. Nja..
Skrällen :
5 Secret Of Joy var ute i samma lopp som favoriten senast och hade faktiskt lite otur när han skulle avancera i spåren med galopperande hästar och andra hinder.
Fullföljde dock loppet bra som fyra och har flertalet jämna insatser bakom sig.
Kan skrälla med bättre resa denna gång.
Vår Vinnare :
11 Global Brexit

Spelförslag :
DD 1 : 2 Tangen Svenn
DD 2 : 3-9-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se