Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker torsdag 18/1

Axevalla vinter

Tillbaka på vinnarspåret i tisdags på hemmabanan Axevalla men jisses vad kallt det var. Tjugo (!) minusgrader och snålblåst. Kul att Sandokan vann som jag gillade initialt vilket ni nog förstod av texten men tyvärr var det fler som landade i att femman var en dålig favorit så oddset stannade på dryga sexton gånger pengarna. Men vinst är vinst och det ska vi bygga på.
Till kvällens lopp på Bergsåker så tycker jag mig ha hittat ett fynd i omgången i 6 Chic som startar i avslutande avdelningen. Just nu till bara 4% men svårt att sia om hur mycket hon kommer trenda under kvällen men jag spikar som det ser ut just nu på rent värde. Hon är van vid betydligt tuffare gäng och såg bra ut i regidebuten senast. I första avdelningen tror jag klart mest på 8 Kipling River som ska testas med jänkarvagn för första gången och det är intressant på en häst som redan visat pannben tidigare starter. Dock så vill jag överleva till sista avdelningen om vi får sådant magiskt värde på min vinnare så jag streckar ett par till men rankar dom efter vinstchansen så får man avgöra själv.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

5 Lion Brodde – gjorde comeback senast och var lite småtrög.
Från stallet var man grymt besviken på insatsen senast och visst, det slog ju inga gnistor precis om insatsen men läget var svårt och han fick en ganska otacksam resa utvändigt om ledaren och när Uffe gick ner i rygg på ledaren halvvarvet från mål så hade hästen svårt att tända till igen. Tycker nog han kan få godkänt i alla fall. Annan uppgift nu med framspår och lopp i kroppen. Dessutom tycker jag värsta motståndarna har lottats till betydligt sämre lägen och normalt sett är detta en duglig V75-häst i den lägre klassen. Dock så måste man ju ta stallet på allvar när man osäker på formen så ingen man vill gå på rakt ut men svår att avstå. Andra strecket i loppet för mig.

Motbuden :

8 Kipling River – ska testas med jänkarvagn för första gången i 27:e starten.
Intressantaste ändringen i loppet är nog ändå att den här ska gå med jänkarvagn för första gången. Speciellt då han innan visat att han tål att göra lite i loppen och ger det den effekt man förväntar sig från stallet så kommer nog Mats E Djuse vara offensiv trots spåret. I så fall tror jag bara han är bäst.

11 Quick Run – var positiv senast i ganska tufft V75 lopp. Svårare läge nu dock.
Vi varnade lite för den här som potentiell jätteskräll näst senast på V75 i loppet som Janks Morton vann och precis som tänkt så liftade han med på innern efter fina läget med innerspår på bakre volten. Bra avslutning sen när luckan kom och visade fortsatt bra form. Ska det räcka till seger här så vill det nog till att det löser sig under vägen för tidigare har man gjort bästa loppen när man varit med där framme någonstans. Svårt att nå rygg ledaren eller liknande från detta spår så får förlita sig lite på turen den här gången och köra till slut men på visad form tycker jag 9% är spelbart.

6 Swosh – aningen glest mellan segrarna men ok form.
Går bra till slut om det blir lite tempo på loppet och går nog faktiskt ner lite i klass här till den här starten så garderar man loppet bör man nog passa honom till låga 3%.

12 Skorpan Ruda – förstärks i vagnen med Wäjersten denna start.
Läget drar ju ner förhoppningarna så klart men skulle kunna få det tempot på loppet som behövs om det blir lite kubbning mellan 5 och 8 i loppet. Långt emellan starterna nu dock så lite ovisst hur offensiv man är i comebacken men skulle det lösa sig är han tuff nog att gå runt dom.

Skrällen :

4 Ace Gio Gar – gillar front men släpper nog nu om det passar.
Gått i rygg ledaren två senaste gångerna och varit bra i båda. Seger näst senast och fick fritt för sent för att kunna hota senast. Verkar hålla fin form och spets och släpp till 3% gillar man ju som skräll.

Vår Vinnare : 8 Kipling River

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

1 Havannah Line – Wäjersten förstärker i sulkyn men innerspåret är lurigt.
Öppnade ok från innern näst senast så viss spetschans, speciellt med Wäjersten upp men känslan är ändå att hon kan få problem att hålla spets och är därmed sårbar i så fall. I andra scenariot där hon håller spets så gick hon i den positionen för fyra starter sen och stannade då trots att man fått bestämma. Vinsten senast togs efter en ryggresa sista varvet så kanske att hon är bättre med de loppen? Hur som helst sammantaget för mig en tveksam favorit till 50%. Missförstå mig rätt här, Wäjersten kan säkert vinna loppet på flera sätt men till 50% känns det givet att gå emot och jag har hittat en annan intressantare vinnare.

Motbuden :

6 Chic – regidebut senast och var bra som tvåa trots galopp.
Skulle startat på Umåker 7/1 första men ströks för dåliga värden så lite minus på det. Dock så återhämtade sig hon snabbt och har kunnat tränas som vanligt efter det. Tidigare i träning hos Goop och där hade man ju ögonen på den här hästen väldigt ofta för hon lovade mycket men levererade inte alltid. Tävlat i väldigt tuffa stolopp på bland annat V75 och loppet i regidebuten var tilltalande och håller hon sig bara på benen här och det strular för favoriten så ska vinstchansen vara betydligt högre än de 4% vi får just nu. Kommer förmodligen trenda uppåt så man får värdera närmare start men som det ser ut nu måste jag chansspika för värdet är magiskt på en så pass bra häst och man är uppåt från stallet. Värdespik!

3 Ajlexes Hans – höga toppar men sämre på slutet.
Svår att såga helt på insatserna på slutet för har dels inte haft spetsläge och sen har man varit ute i smälltuffa lopp där innan. Inte haft framspår bakom bilen så många gånger men öppnade bra från innerspår till rygg ledaren på GS75. Fick luckan och gick förbi till slut då. Från spets om man skulle komma dit så är han obesegrad i den positionen på sex försök men då krävs nog att någon annan spetsar och släpper för tror inte han tar sig förbi innerspåret på egen hand. Kanske?

5 Captain As – kan öppna bakom bilen och vill gärna till spets.
Vann i regidebuten för Susanne från just spets och spår fem bakom bilen och även om det inte blivit segrar efter det så har man placerat sig nästan varje gång oavsett motstånd. Verkar således vara en ärlig häst och det finns ett scenario där 4 Freckless spetsar och sen vill släppa och då kan man vara först framme att ta över till den åtråvärda positionen.

4 Freckless – snabbstartar nog till spets. Hur gör Uffe sen?
Har vunnit 5/10 från spets men bara 1/12 över korta häcken och har väl inte visat någon sprudlande form på slutet så jag tror vinna blir svårt men man behlver ha med sig att han är startsnabb när man ska räkna på favoritens vinstchanser.

Skrällen :

11 Magic Nightrider – har svårt läge över korta häcken.
Gillar dock årstiden och har gått ok i tuffare sällskap på slutet även om det blev galopp senast. Utan den hade man tagit en framskjuten placering på V86 så ner i klass här och har gått starka upplopp från liknande läget tidigare. 2% för dom som letar skräll.

Vår Vinnare : 6 Chic

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 8-5-11-6
DD 2 : 6 Chic


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se