Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker torsdag 16/6

Uttagningar till E3 står på tapeten med fina prispengar för en torsdagskväll.
Ett lopp var för killarna och tjejerna på dagens dubbel och det skiljer trots allt en del på hästarna i loppen. I inledande avdelningen till exempel så är det tre som sticker ut lite över mängden men en har svårt utgångsläge och favoriten dummade sig senast så man vågar nog inte ladda för fullt.
Intressantast låter det på 1 Joe Dalton på förhand.
I avslutningen får vi besök av en lovande finsk gäst som tydligen ska blåsa till spets och sen stanna där. Må så vara men jag har hittat en intressant vinnare i 5 Jest som ska lättat betydligt i balansen och felfri tror jag vi får sen en riktigt vass insats. Lockande odds gör att jag chansspikar.
Men håll nere insatserna för det är som sagt en outsider men med bra spelvärde.
Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Pure Atlas galopperade som storfavorit i Treåringseliten senast på Valla. Taktiken nu?
Man ska ha med sig att det är trots allt de fyra första som går vidare i varje kval så att vinna ikväll är inte det primära för 3 Pure Atlas då han kommer tillhöra favoriterna i en eventuell final med 975k i förstapris. Bättre än gå felfritt och vara trea i mål än att köra för fullt för att vinna och riskera galopp och ingen final alls.
Med det sagt så är kapaciteten på denna givetvis skyhög och han kan vinna från alla positioner. Du blir inte spelad till under dubbla pengarna i Treåringseliten utan anledning.
Frågan är bara om Örjan kommer ens köra för vinst?
Motbuden :
1 Joe Dalton har önskespår och är obesegrad i spets efter tre försök. Hästen att slå.
Har inte samma meriter som favoriten men utvecklas hela tiden åt rätt håll och vann ett Margaretalopp från spets och senast gav man inte en så pass bra häst som Coquaholy en chans.
Snudd på garantispets och där är han som sagt obesegrad och Stefan P Pettersson låter ovanligt optimistisk angående sin springares vinstchanser.
Jag håller med och tror mest på denna.
10 Nuzzle'em tror jag är minst lika talangfull som någon annan i fältet. Tre raka på bra sätt.
Det är väl just det, bara gjort fyra starter i livet så saknar kanske lite rutin men sättet han segrat på imponerar stort. Svante Båth är känd för sina framgångar inom E3 och unghästlopp över lag så givetvis skall denna tas på allvar direkt.
2 Combat Fighter är fortfarande segerlös men närmar sig första victorian. Bra spår. Gjort det bra för Anders trots att han inte fått vinna ännu så imponerar så klart sex andraplatser på åtta starter. Senast valde man att släppa spets och fick sen inte chansen men såg smällfin ut i rygg.
Skulle gissa på att man väljer samma sak nu med rygg på 1 Joe Dalton och skulle favoriten pressa musten ur ledaren blir denna farlig med lucka.
Dock något bakom de tre bästa i loppet rent kapacitetsmässigt.
7 Bellissimo Face startar bara i stenhårda lopp hela tiden så aningen missvisande rad.
Brukar vara aningen påpassad som outsider i lopp som detta men får det inte riktigt att fungera fullt ut. Tror det blir extremt svårt att vinna från spår så långt ut bakom vingen.
Behöver nog kanske växa i kostymen först. Pass.
Skrällen :
6 Global Deputy har gått bra för kvällens kusk Mats E Djuse och nu maxar man allt som går.
Saknar också seger efter tio starter men är en ganska fin sort. Fast senast med krafter kvar och körs ofta på chans. Nu verkar man dock vilja vara med och köra om tätplatserna för man rycker alla skor och hänger på jänkarvagnen för första gången.
Intressanta ändringar till enbart 1%.
Vår Vinnare :
1 Joe Dalton

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Halley Wania är lite av ett osynat kort mot svenskt motstånd men startsnabb och fina vitsord.
Stått sig bra i hård finsk konkurrens men så klart skillnad på de hon möter ikväll.
Tog ledningen senast och svarade Pekka Korpis obesegrade löfte Corazon Combo hela vägen in i mål och gav sig ytterst motvilligt. Hästen att slå från spets.
Motbuden :
5 Jest är en strulstina med hög kapacitet. Obesegrad felfri och ska lättas i balansen nu.
Inledde karriären med två raka segrar på oerhört övertygande sätt innan hon nu har två raka galopper i stället. Nu går man dock från tunga järnskor till tunna aluminium vilket man provat i träning och fungerade bra. Riktigt intressant och felfri tror jag hon kan räcka riktigt långt.
Rolig chansspik i öppen omgång.
7 Jewilla kommer alltmer för varje start och påpassad i Treåringseliten senast. Bara ok då.
Nu var ju motståndet stenhårt så det må vara henne förlåtet och har fortfarande inte gjort en dålig start för Melander. Behöver ju komma till från spåret men verkar utvecklas snabbt åt rätt håll så pass upp. Första jänkarvagn med är intressant.
8 Eireann tillhör nog de bästa i fältet men läget är ju bekymrande. Bra nog att vinna ändå.
Tog dödens frivilligt varvet från mål senast och såg totalt oinspirerad ut i sista sväng. Tog dock tag i grejerna över upploppet och såg ut att gå mot seger men fick ge sig sista biten mot Nordströms Summerbrise som liftat med i rygg.
Det är orutinerade hästar vi pratar om här som inte riktigt kanske förstått helt vad det handlar om ännu och Örjan kommer nog bara låta henne återigen göra ”sitt lopp” vilket gör det extra svårt att sätta in henne ikväll. Spåret och sölig ut bakom bilen är ingen bra kombination.
Kanske om lite klaff.
6 Jiggi är fortfarande lite orutinerad men hängde med fint i tufft lopp senast. Outsider?
Kördes invändigt senast i Treåringseliten för ston och gick i mål på en topptid. Startat lovande innan det med och ska inte tjata mer om det men utvecklingen kan gå fort från en start till en annan.
Vid bredare gardering är han intressant.
Skrällen :
3 Carbonfiber är en fin häst som gör bra lopp hela tiden. Testades barfota senast. Skor nu. Mattias Djuses hästar behöver kanske inte haussas upp och den här befinner sig kanske strax under de bästa och man slår på skor återigen till denna start. Gått bra med den balansen tidigare så ingen stor grej. Bra spår och kanske kan få rygg ledaren här. Skrällbudet i loppet.
Vår Vinnare :
5 Jest

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 1-3-6-10
DD 2 : 5 Jest


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se