Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker tisdag 12/9

Genrebild

Jag hoppas att ni landade i samma slutsats som jag att 2.69 i odds var totalt ospelbart på en dagens dubbel. Det är rätt bra att ha en lägre gräns där man avstår. Har sagt det tidigare och håller man sig konstant till sin gräns så behöver man inte väga omgångarna mot varandra utan enbart låta oddset bestämma om man spelar eller ej. Min gräns ligger på 5ggr om man inte har två hästar i hyffsat hög klass som båda står bra till för spets och slut. Då kan jag ta mellan 4-5ggr men aldrig under det. Då avstår jag hellre spel. Vann gjorde i alla fall 1 Quantity Of Time från spets men nog borde favoriten ha plockat ner henne sista biten för han var knappast trött i mål och här har Redén lite vinnargnista att jobba med. Minst sagt.
Kvällens dubbel går uppåt landet där vi inleder med ett kval till Dam-SM där finalen körs på Solvalla under kriteriehelgen. Min känsla är att 10 Megan Di Quattro och Caroline L Örnfeldt kommer vara med i finalen efter segern ikväll. Jag spelar även en liten DD med skrällarna 1 och 6 i första DD:n. I avslutningen tror jag klart mest på Mats E Djuse och 3 Salte Fanden där det är nästan garantispets och kan vara en rolig chansspik om man inte gillar min första. Raka dd:n 10-3 ger 46ggr.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Mellby Interest har gått bra i tuffa gäng på slutet men loppet är jämnt.
Verkar hålla bra form och nollan senast tar jag inte så hårt på. Malin Viklund är rutinerad för sammanhanget så allt väl så långt. Däremot blir det skor på nu vilket säkerligen är i alla fall litet minus samt att det finns risk för vingel då hon inte är så snabb ut bakom bilen. Visat bra avslutningar så klart att vinstchansen finns där men som favorit ger hon dåligt spelvärde.

Motbuden :

10 Megan Di Quattro verkar ha hittat en formtopp och var strålande senast.
Jag kan förstå att Caroline vill köra själv i kvalen till Dam-SM för jösses vad bra hon var senast vid segern. Visst blev det lite körning i täten men det var struligt i starten och Caroline fick ta upp bakom galopperande hästar och hamnade sist utvändigt efter en bit. Gick ut till egen attack i tredjespår varvet från mål men fick ingen rygg att gå i utan fick harva där hela sista varvet men in på upploppet behövde man inte ens vara på henne utan hon gick undan till enkel seger på mycket bra sätt. Skulle hon hamna aningen bättre till här från start vilket är troligt så tror jag vinstchansen är bra återigen trots tufft emot och livets enda segrar tagna nyligen. Form slår klass?

1 Whispering Pines vann med kusken senast från spets. Laddas?
Har väldigt bra statistik från spets (6av9) och vann från spets senast men då var det voltstart. Faktum är att han inte har haft så många framspår bakom bilen trots sina 76 starter i livet. Vad man kan utläsa från lopparkivet så tror jag han får svårt att svara speciellt trean bakom bilen men det är så klart tänkbart att man hittar ut ändå och kanske kan få ta över. Borde i vilket fall få en bra resa och med sin rutin och fina spår så känns 10% klart spelbart.

9 Russel Square är segerlös i år men jämn och säker i loppen.
Varit top 3 i nästan hälften av starterna och vunnit var tionde så sett till statistiken borde årets seger komma snart. Nu ljuger ju statistiken ofta men från spåret borde man få den där smygresan som man efterfrågar och med tanke på att hon ofta är med på fotot kanske det kan klaffa hela vägen nu.

11 Itso Sisu är en segerrik kille som tyvärr verkar leta efter formen.
Gjorde en helt ok insats senast som trea men mötte också väldigt beskedligt motstånd och var spelad till under dubbla pengarna så borde kanske kunnat utmana lite bättre för att få plusbetyg. Var ändå lite väntat för insatserna under hela sommaren har varit bleka och vissa till och med usla. Känns som att han letar efter formen så jag avstår spel tills jag får bättre besked i lopp.

Skrällen :

6 Cester har fått lite för lång vila mellan starterna men väldigt rutinerad kusk.
Tror också man kan sitta lite på leken här eftersom 3 Invented Sund är den jag tror tar spets initialt men där är formen väldigt tveksam och bara ett lopp i kroppen så man vill nog förmodligen ha rygg och då tror jag Susanne har bra chans att vara först fram för att ta över. Ströks senast i hårt lördagslopp efter flera omstarter som jagade upp honom och den faktorn slipper vi nu. Till låga 8% från tänkbar spets är det ett intressant bud.

Vår Vinnare : 10 Megan Di Quattro

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

6 Kleppbest kom till Öystein i somras via Norge och har utvecklats åt rätt håll.
En seger och tre andraplatser gör dock att det blivit ganska snabba pengar på kontot vilket snart kan göra att det tar tillfälligt stopp. Det här är ett försök till populära DubbelCupen så det är ganska bra hästar emot. Har dock varit bra för Öystein sen han kom hit och verkar utvecklas på rätt sätt och håller han sig bara i trav så är man nog med på målfotot men inte första strecket i loppet för mig.

Motbuden :

3 Salte Fanden får Mats E Djuse upp och står bra till för spets.
Kort distans, startsnabb häst och världens bästa kallblodskusk. Inte svårt att sätta denna överst i rankingen. Faktiskt inte haft så mycket framspår bakom bilen men är startsnabb och har enkelt tagit ledningen från spår två med Mats förra sommaren så han vet vad hästen kan bakom bilen. Sen ska det räcka hela vägen in i mål också och det är väl kanske där man tvekar lite för det behövs nog en liten rekordsänkning för att hålla undan. Men bra förutsättningar för hög vinstchans.

11 Lill Modde är ytterligare en från stall J-O Persson, svårt spår dock.
Marcus Lillius är van att köra Perssons hästar och den här har hela tiden matchats ganska tufft. Inga ändringar i balans eller liknande är ändå positivt då han gått bra hela sommaren och skall återigen räknas på nytt bakom min vinnare. Tidig här trots spåret.

1 Trollbackens Otur har bra spår men vinner ganska sällan. Outsider.
Tror kanske inte på superhet vinstchans här men är värd att nämna då han höjt sig lite i jänkarvagn två senaste och det blir samma nu. Näst senast gick man nytt rekord efter resa i tredje inner och nu står man ju bra till för rygg ledaren på min vinnare i loppet och med lucka kanske man kan skrälla till låga procent.

10 Grådö Bo drar mycket streck men gynnas inte av distans och läge.
Tränarkörd denna start vilket inte riktigt räckt till seger innan och jag tror heller inte man är gynnad av kort distans då man har bakspår och riskerar nog tappa lite ifrån start vilket gör att det blir tufft o runda samtliga. Inte tidig för mig i kväll.

Skrällen :

4 Klack Vidar höll heroiskt senast mot stentuffa hästar. Formstarkt besked.
Varit lite si och så med insatserna innan senast så var en stor överraskning att han gick så bra. Kan öppna rätt ok bakom bilen men förmodligen är det upptaget på innerspår men kanske kan lugga till sig andra/tredje ytter i stället. På insatsen senast tycker jag 4% är väldigt lågt. Streckvärd.

Vår Vinnare : 3 Salte Fanden

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 10 Megan Di Quattro
DD 2 : 1-3-4-6-11

Extra Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-6
DD 2 : 3-4-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se