Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker måndag 14/8

Häst 27

Ny vecka som inleds på Bergsåkers travoval där Wäjersten fortfarande är avstängd men selar ut ett par hästar i alla fall. Där ibland favoriten i första avdelningen 1 Blues Brother som kommer med två raka segrar på övertygande sätt men möter väldigt tuffa från tillägg och i litet fält så får de chansen och kan bli jobbiga att stå emot sista biten så garderingen är given. Förordar i stället 4 Bang Boomerang som kom med sex raka till V75 senast och gjorde inte bort sig där heller som fyra. Tillbaka i bra omgivning nu för att börja en ny segerrad. Vågar dock inte utelämna kapable 8 Eagle In Disguise trots lång bortavaro så tre streck inledningsvis.

I avslutningen känns det vidöppet och bäst spelvärde ger 4 Didicoy helt klart men jag streckar även 1 Gunvald Tartar som har visat vassa avslutningar och kommer bara Hanna ut så tror jag den kan visa sig bara vara bäst. Låser på en trolig och en rolig.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart

Favoriten :

1 Blues Brother kommer med två raka och klarar distansen. Gynnsamt läge för favoriten i inledningen med bara två hästar på startvolten och jag tror inte Bergh bråkar nämnvärt om spets så allt väl så långt. Distansen klarar han enligt stallet och formen verkar på topp. Oskar Florhed är van att köra den här och vann senast. Ska vi peka på något negativt så är det ändå distansen och det faktum att man har fått snabba pengar på sig två senaste. Ska kanske vara favorit på läget men jag väljer att gå emot då hästarna på tillägg är rätt så tuffa att stå emot sista biten i ett så litet fält. Favoriten har ändå tjänat en tredjedel av sina pengar sista två starterna men ibland får dom ju fuska bort över längre distanser så ska nog streckas.

Motbuden :

4 Bang Boomerang kom med sex raka segrar till V75 senast. Bra som fyra då. Testade verkligen hetluften senast och kom ifrån det med hedern i behåll. Tiden i mål var inte så mycket att hurra för men Robthebank i spets fick köra 17-tid första två varven med H.C:s Crazy Horse utvändigt så det var helt omöjligt att ta något i spurten. Positiv avslutning dock och höll ifrån sig en så pass bra häst som Jikken i avslutningen. (Hade dock galopperat). Visade i alla fall att man klarar av även lite tuffare omgivning och borde hamna bra på det från andraspår här. Borde bli tung sista biten och självklar förstahäst för mig när han bara är hälften så mycket streckad. Tänkbar chansspik i loppet.

8 Eagle In Disguise debuterar i ny regi efter långt uppehåll. Grundkapabel. Tidigare i Wäjerstens regi men debuterar nu för Anette Edfeldt efter nästan ett års uppehåll. Svårbedömd så klart men var ju riktigt bra innan och ska duga väldigt bra i nuvarande konkurrens. Kan vara farlig att nochalera trots förutsättningarna och jag gillade verkligen den här hästens egenskaper innan så jag vill nog vara med på tåget direkt om man inte hör något oroande under måndagskvällen från stallhåll.

9 Global Above All debuterade för Wäjersten senast. Inget extra då. Lite tempotorsk senast och man ville nog inte vara för offensiv i regidebuten då det var ett tag sen förra starten. Säkerligen bättre nu och är härdad i tuffa sällskap. Kan öppna i voltstart så borde få en bra start från springspåret men då stallkamraten förmodligen sitter i spets så backar man nog ner i kön. Barfota fram nu och lopp i kroppen och ska nog räknas tidigt.

2 Infinite Mass är nog lite bättre än raden och klarar distansen. Kan krypa ner i rygg på favoriten direkt och lifta med till ett passande lopp. Kan mycket mer än han visat och med bara två hästar på start borde det underlätta för en felfri start vilket varit hans största akilleshäl hittills. För de som letar skräll.

7 Secret Celebration är en vinstrik herre som fått två lopp i kroppen. Hela elva segrar i tidigare regi Wäjersten och har gjort två starter nu för Djuse. Inte visat någon gnistrande form i dessa och dessutom tränarkörd nu vilket jag ser som kraftigt minus. Barfota runt om kanske kan vara ett lyft men inget jag streckar i kväll i alla fall.

Skrällen :

3 Young Mistress har ett intressant smygläge här till bara 7% Innerspår på tillägg är alltid intressant och har härdats i tuffa lopp sen hon kom till Linderoth från Lennartsson. Även höjt sig en aning tycker jag i nya regin. Kusken vann med henne i ett försök till Diamantstoet efter just en smygresa och slog riktigt bra hästar då. Behöver nog köras på chans över distansen ändå så läget passar bra och i litet fält är chansen nog bra att det splittrar upp sig.

Vår Vinnare : 4 Bang Boomerang

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

5 Credityuan går mot en helt ok debutsäsong för Bergh. Väldigt oviss spetsstrid väntar och även om favoriten inte kommer vara med i den så kan det ju borga för en mindre bra häst i ledningen vilket skulle gynna Berghs springare som har visat att han kan avsluta vasst. Troligtvis kommer loppet bli ganska jämnspelat men jag tycker det är tre ekipage som sticker ut lite och favoriten är en av dem. Inget streck för mig dock till dessa procent eftersom han är lite sårbar om det strular med positionerna från start men absolut vinstfarlig till sämre spelvärde för den som spikar i första.

Motbuden :

1 Gunvald Tartar har gått bra för Hanna men kan inte försvara innerspåret. Mötte stentuffa hästar senast i ett Klass-II försök som Deeply Express vann och även om det ebbade ut lite så kom hästen i mål på en fin tid och har han bara tagit det loppet på rätt sätt så kan det bära frukt nu när man går ner i rätt klass igen. Kan dock inte försvara innerspåret men visade näst senast vid segern att man är vass bakifrån med. Räknas absolut här och ska streckas.

6 Tequila Trot ligger man lågt med från stallet vilket förvånar mig lite. Påpassad på toton varje gång och Mats E Djuse upp igen som känner hästen väl. Spår en bit ut bakom bilen så jag köper att man främst tycker det är en platschans men tagit både sina segrar från spets och jag är lite inne på att Mats kan köra sig dit om han är offensiv för det kryllar inte av startraketer invändigt. Det handlar nog främst om att lyckas svara de utvändigt. Men man får ha respekt för stallets åsikter som kanske gör att man väljer ett mer passivt upplägg och då är han mindre intressant. Men 6% tycker jag är lågt.

9 Quarter Tile går bra över distansen men inga bra startryggar här. Strulat med en hel del galopper på slutet men felfri går han en vass tid över distansen och från bättre läge hade jag rankat honom väldigt högt. Dock från bakspår med inte så snabba ryggar i starten känns det som man hamnar en bit bak i kön och då tror jag vinna blir svårt även om procenten lockar lite. Vid bred gardering.

2 Bluejeans N.Go On möter kanske lite för bra hästar här men bra spår. Dessutom barfota runt om för allra första gången i nittonde starten och sådant är ju alltid kul att räkna på. Dock sölig ut bakom bilen men sitter ju i andraspår direkt så Susanne får väl köra rakt fram så gott det går för att hitta position. Felfri brukar han vara med på målfotot och till 2% från bra spår med ändringarna kan man absolut strecka vid gardering.

3 Andante T.M. drar mycket streck på förhand men tror jag mindre på. Vill mest bara nämna henne då jag ser att hon drar streck. En del verkar tro hon ska spetsa men det tror inte jag. Kanske att hon kan nå rygg ledaren men denna släpper kanske i sin tur och så är det tredje inner. I vilket fall tror jag hon möter för tuffa här trots seger senast i nya regin. Det loppet var mycket billigare än kvällens. Inget streck för mig.

Skrällen :

4 Didicoy inledde karriären strålande och verkar bli totalt bortglömd i kväll. Inledde som sagt med tre segrar och lika många andraplatser på sina sju första starter i livet. Sen strulade det lite med galopper men vann för tre starter sen från svårt läge och har gått bra efter det från omöjliga spår så jag tror formen är riktigt på g igen. Kan faktiskt öppna bakom bilen men som 2%-are kanske Dunder vill släppa och få rygg eller så laddas det inte ens för fullt. I vilket fall borde han hamna väldigt mycket bättre till denna start än på slutet och jag tror faktiskt vinstchansen är bra mycket bättre än vad procenten anger. Går man 14.5 tider från bakspår full distans bör man kunna en låg 13-tid här och det ska räcka ganska långt. Första strecket för mig på rent spelvärde.

Vår Vinnare : 4 Didicoy på värde men 1 Gunvald Tartar har nog högst vinstchans i loppet.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-4-8

DD 2 : 1-4


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se