Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker fredag 25/8

Genrebild

Galopp förstörde raka DD:n igår vågar jag nog påstå så bleka som övriga fältet var. Givetvis ska 3 M.T Rapuntzel hålla undan från spets när man får bestämma och värsta motbudet galopperar men som jag var inne på så är inte riktigt stallformen där på Stenströmers hästar. Sista chansen att öka på spelkassan inför lördagens megajackpot och även om 6 Fetter Tir blir ganska hårt betrodd så är han fortfarande under 50% vilket är taget så som han sett ut på slutet. I avslutningen tror jag allra mest på 7 Joanna Sisu men det loppet är väldigt öppet på förhand men med en svag favorit i 2 La Coquette Zon som jag steker helt.

Trevlig helg allez och lycka till med allt spel i helgen <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Fetter Tir imponerade senast. Tuffare nu men logisk vinnare. Jag gick emot senast för man räknade med vingelrisk men det bekom inte Fetter Tir det minsta utan gick enkelt ifrån utvändigt om ledaren. Tuffare emot nu men den här gången bör chansen på spets öka markant och därifrån har han sex segrar och ett andrapris på sju försök. Dessutom har värsta motbudet antingen tveksam form eller läge. Sune Hansen som kör känner hästen väl. Jag hamrar in spiken utan att darra nämnvärt.

Motbuden :

8 Debonair Mary är väldigt kapabel men jobbigt läge med orutinerad kusk. Inget fel på kuskens köregenskaper men taktiken ska klaffa från ett svårt spår som detta och det måste man ta med i beaktning. Annars tror jag att när man summerar dessa hästars karriärer om ett par år så kommer den här ha mest på kontot. Så pass bra är han. Visat att han duger ända upp i V75-klass och ska man gardera favoriten så är detta givet första strecket. Tycker dessa två höjer sig markant över övriga.

11 Mercenary formstall och formkusk. Läget dock. Patrik Fernlund är nybliven europamästare och Westholm hästar går ju som tåget så den kombon borde ju vara vass. Vann senast från liknande läge efter dödens varvet kvar. Kan tänka mig samma upplägg nu men oavsett tror jag det blir svårt att vinna från spåret trots bra förutsättningar vilket säger en del när jag ändå rankar den trea.

9 Timeless Sunset kommer från seger och sviker sällan i loppen. Man gillar ju denna typ av häst som alltid gör sitt i loppen och det trillar allt in rätt ok med segrar. Bakspåret är så klart ett minus men går bra med lopp på rulle också. Det som gör att jag tvekar är de dåliga startryggarna som kan göra att man hamnar lite för långt ner i kön.

4 O.P.'s Flawless är nog värst emot i spetsstriden. Intressanta ändringar. Barfota runt om har man testat en gång tidigare och jänkarvagn ett fåtal men aldrig kombon med båda tidigare. Har mest framgångar från spets och det är tveksamt om man får vara ifred där denna gång. Spets och släpp är väl bästa receptet och i så fall är väl 3% lite streckvärt.

Skrällen :

7 Itso Sisu är en segerrik herre som har lite missvisande rad tre sista. Det har varit tuffa lopp de tre senaste starterna så det behöver man inte ta så hårt på. Duger väldigt bra i nuvarande klass och nu blir det barfota runt om i kombination med jänkarvagn för allra första gången. Skall dock sägas att båda har testats var för sig tidigare utan direkta höjningar. Men när vi får 6% på en häst som vunnit nästan hälften av sina starter, går ner i klass och ändå intressanta ändringar så blir det skrällbudet.

Vår Vinnare :

6 Fetter Tir

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

2 La Coquette Zon får toppkusk i vagnen och kommer från seger. Smått överlägsen senast men det var i enklare gäng och nu hårdnar motståndet rejält och man kan nog inte utnyttja spåret till någon snabbstart men bör väl hamna bra på det ändå. Tycker nog trots allt att det är en konstig favorit som jag mer än gärna försöker steka mot detta motstånd. Pass.

Motbuden :

7 Joanna Sisu har gått ok för Mika på slutet och även här blir det nytt. Jänkarvagn med barfotabalans för första gången här och visst har hon gjort det bra på slutet i riktigt tuffa lopp? Strular till det lite ibland med galopper men håller hon sig bara i trav så borde det räcka rätt långt här och bara 7% är lågt på ett tänkbart spetsbud. För jag är lite inne på att man tidigt ska kunna köra sig till spets här om Mika är offensiv vilket han allt som oftast är. Om inte så gjorde hon bra lopp i dödens över distansen för tre starter sen som trea. Kul idé.

10 Lilly Avant har visat kanonform i comebacken. Har höjt sig markant på barfota runt om och även om det är bakspår nu så är nog chansen bra att man ska kunna komma igenom i starten och då kanske det blir offensivt upplägg direkt? Svante låter inte nedslagen på förhand och Erik körde senast. Lite mindre rutin än konkurrenterna då man efter att ha inlett med två raka fick lite skadeproblem så därav bara nio starter totalt. Dock kommit tillbaka på bästa sätt och ska räknas tidigt återigen.

11 Andante T.M. kunde enkelt ta över spets senast efter ett par galopper. Blev väldigt enkelt senast då man kunde glida till spets trots kort distans eftersom flera av de värsta emot felade bort sig. Segern senast ska nog inte överskattas men det är ändå två raka i ny regi även om jag tror det krävs bra klaff för att ta tredje raka så blir hon ganska tidig på strecken.

5 Bearly Express har höjt sig lite i år och nu blir det allin på utrustningen. Ledsnade lite senast efter tungt lopp men nu blir det barfota runt om återigen som fungerade bra starterna innan och dessutom ska man hänga på jänkarvagn för allra första gången någonsin i 23:e starten. Vi har varit inne på att alla Freddes hästar verkar höjt sig lite med nya träningsupplägg under året och från bra spår och intressanta ändringar är hon streckvärd till låga procent.

12 Urbina Southwind vann senast med MAD men det var från spets. Rätt så van vid tuffa gäng och nu blir det barfota runt om med jänkarvagn i kombination för första gången. Trots världens bästa kusk i vagnen borde det bli svårt att vinna från spår 12 över korta häcken. Vid bredare gardering kanske.

Skrällen :

3 Point Of View har bara två lopp i år och vilat återigen två månader. Inga perfekta förutsättningar för att skrällvinna ikväll alltså men man ska komma ihåg att hon faktiskt varit ute i en del stenhårda lopp. Dels som tvååring men även förra året i treåringseliten under Elitloppshelgen. Länge sen senast och bytt tränare sen dess men lite intressant ändå som skrällbud när man rycker skor för första gången och så Jorma upp i vagnen. Han kan ibland få fart på allt möjligt och till bara 2% om skorycket ger effekt kan det vara en kul skräll.

Vår Vinnare :

7 Joanna Sisu

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 6 Fetter Tir

DD 2 : A : 7-10 B : 5-3

(Kommer även spela liten peng på 8-7 rak då jag tycker värdet på 7 Joanna Sisu är bra)


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se