Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 9/5

Häst 14

Som jag var inne på under gårdagen så var det svårlösta lopp och oddset stannade på 546ggr pengarna. Inte ens nära med andra ord. Till kvällen är det hemmaplan och jag var ute och kikade tidigare och banan som fick mycket kritik under V75 senast ska vara bättre ikväll. Vi har ett riktigt fint lopp som inleder där jag någonstans tycker att 7 Phoenix Photo bara ska vara bäst. Men form slår ofta klass som sagt och även om 8 Behind Bars inte alls mött samma motstånd som min favorit så är i stället formen på topp och det är svårt att sära dessa åt men jag tycker de höjer sig en bit över övriga trots spåren. Avslutningen bjuder på en favorit i 4 Selene Race som jag tror har högst vinstchans i loppet men 52% på så här orutinerade ston blir bara löjligt så trots bra vinstchans målar jag på med flertalet skrällar och håller nere insatsen i stället med gårdagen i färskt minne.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

8 Behind Bars vann knappt senast före Kentucky River på V75. Strong insats senast då man tog dödens på Arvid S.H och slog som sagt Kentucky River men då satt han fast i tredje inner och fick luckan på open stretch väldigt sent och flög fram. Mellanvarvet gick typ i 18-tempo så för mig sa det inte så mycket. Det var ändå en silverdivision och nu står man ganska hårt inne i ett tufft lopp med ett svårt startspår. Motståndet skrämmer dock inte och är en av två, kanske tre som jag tycker kan vinna loppet. Form slår klass?

Motbuden :

7 Phoenix Photo växte in i guld i fjol. Måste räknas direkt. Stångades med en viss Unico Broline i Silver och de vann väl varannan gång ungefär innan båda tog klivet upp i guld. Tog lite längre tid för Phoenix Photo men vann faktiskt ett lopp i högsta divisionen och slog då hästar som Brother Bill och Missle Hill bland annat. Att han skulle vara annat än bästa hästen i det här fältet tycker jag är fjantigt men årsdebut och tränarkörd drar ner förhoppningarna och värsta motbudet har full form. Ändå tidig när man får till dessa procent och svår att förbise.

6 Mas Capacity är startsnabb men inte startat på väldigt länge. Katja Melkkos hästar brukar prestera utan lopp i kroppen och den här vann direkt efter förra vilan och hela tjugo segrar inger så klart respekt. Kan nog få lite skjuts av invändiga stallkamraten med som också kan öppna så inte omöjligt att man kommer till ledningen här tidigt och får bestämma. Räknas i så fall men sårbar annars.

3 Mr Mah Can har gjort två starter för Sofia Aronsson. Bra i regidebuten som trea bakom stallkamraten Unico Broline men sämre senast efter galopp. Lite osäker form som sagt men intressant med Stefan upp för första gången någonsin. Har sju segrar från spets på elva försök så antar att Stefan gärna laddar men osäker på om man kan svara utvändiga. Bör få bra resa från spåret men 14% känns aningen i överkant.

4 Full Of Muscles är streckad på skyhöga 20% på tidiga strecken. Förstår ingenting faktiskt av den höga streckprocenten på 16% här. En seger i livet och mötte bland annat favoriten senast och var totalt chanslös att hänga med trots en bra resa. Att han ska räcka till seger här 16% av gångerna tror jag inte. Pass.

Skrällen :

5 Ural har sina bästa år bakom sig men hög grundkapacitet. Rätt så fin som fyra i comebacken men svag efter det. Klart att det krävs en formhöjning och maximal klaff för att han ska kunna utmana här och det är kanske långsökt trots allt. Har dock farten i sig och kan öppna bakom bilen och det finns ett scenario där han får rygg ledaren på stallkamraten och sen får denne press utvändigt av någon av favoriterna och då kanske kanske man kan skrälla till någon ynka procent?

Vår Vinnare : 7 Phoenix Photo

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Selene Race har seglat upp som ganska stor favorit i ett öppet lopp. Har visat fin uppfattning hittills i loppen och enda segern är tagen från spets. Bra även gången efter och senast tröt krafterna bara absolut sista biten på Vaggeryd och kunde lika gärna varit tvåa/trea. Kan öppna bakom bilen utan att vara en blixt men från ett fint spår och med favoritskapet i ryggen måste man väl tro att Magnus laddar för att hålla utvändiga bakom sig. Barfota runt om för första gången är intressant då hon svarade fint på barfota bak näst senast. Visst ska hon vara favorit och ha högst vinstchans i loppet men över 50% känns hårt på så orutinerade hästar så spika om du vill men jag streckar övriga och hoppas på skräll.

Motbuden :

10 Mello Dee går bra varje gång och utvecklas åt rätt håll. Aningen hårdare emot nu. Även här var det uppåt senast på barfotabalans och det blir samma återigen. Förmodligen mogen att rekordsänka lite vilket nog krävs. Tycker hon höjt sig sen förra året och har gått bra från dessa lägen tidigare. Tänkbar.

6 Apassionata A.F. tog första segern senast efter kortare vila. Samma utrustning nu. Kraftigt förbättrad senast med barfota runt om och jänkarvagn och det blir samma utrustning nu. Dock skall sägas att man fick optimal resa senast och ny kusk nu. Svårt att se samma klaff från detta spår men vinnartiden senast var vass och bör gå framåt efter det.

9 Edmystica var inget vidare efter vila senast så behöver höja sig. Helt ok fjolår dock och borde nog gå framåt med loppet i kroppen samt att man provar nu att rycka bakskorna samt att jänkarvagnen återigen åker på. Vi har sett på andra hur de har svarat på första barfota så kan bli höjning även här och med en smygare kan det nog räcka en bit.

7 Regal Tile fick ett snällt lopp i comebacken och nu rycker man skorna igen. Raden ser inget rolig ut alls och har dessutom aldrig vunnit lopp men har verkligen fart i sig de gånger han går felfritt och tiden på valla i Augusti i fjol har övriga inte ens varit i närheten av. Visserligen lite av en hängtid men det var gott om krafter kvar i mål och tiden i årsdebuten senast är jämförbar med favoritens två sista lopp så till 1% tycker jag det är en rolig skräll om Petter lyckas lotsa henne runt felfri.

Skrällen :

2 Juicy gör comeback efter vila och möter ett par bra men smaskigt läge. Stefan Persson upp bakom Gooptränat och bra spår i starten då hon är rätt så startsnabb bakom bilen och enda segern från spets. Tror dock man släpper spets här och liftar med i comebacken men kommer luckan finns absolut fart för seger direkt trots comeback. Bara 3% är väldigt lite.

Vår Vinnare : 4 Selene Race

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 7-8

DD 2 : 2-6-7-9-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se