Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 31/10

Häst 13

Farbror Melker hade verkligen ”den rätta knycken” under gårdagen och vann på ett övertygande sätt från spets som jag tippade. Tyvärr fick vi galopp på Tuppen i första avdelningen som spolierade alla vinstchanser men reparerade storstilat till fjärdeplatsen så nog ingen fara med formen där.
Kvällens dagens dubbel går på hemmaplan och blir det inte för kallt ska jag nog ta mig ut till banan då min gullegris M.T Reed startar i första dubbeln. Svårt att vinna så klart, inte hans starka sida men gick bra över distansen både på Årjäng som tvåa och näst senast på Mantorp som fyra så jag inbillar mig att distansen är till hans fördel och ensamt springspår passar nog bra trots att han inte är någon raket ut från start. Tipsnicken går dock till 2 Smajlis på rent spelvärde om man vill ta ställning för i avslutningen kan man nog nästan kasta pil och hoppas träffa rätt. Frågetecken på samtliga efter att min idé blev struken.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart

Favoriten :

6 Farfars Dream har mest meriter i fältet men varit struken sen senast.
Har härdats på V75 under året och är en logisk favorit trots uppehållet. Att det blev lite långt mellan starterna här tar jag inte så hårt på för i årsdebuten plockade han ner en så pass bra häst som Poleposition över aktuell distans och han har nog högst vinstchans i loppet men oddsen framåt kvällen får diktera vart mina pengar hamnar mellan favoriten och Smajlis. Som det ser ut nu får det bli Smajlis men den fege tar båda vilket funkar om man steker favoriten i sista.

Motbuden :

2 Smajlis kommer med tre raka på ett övertygande sätt. David vill prova i spets.
Öppnade ok från samma spår senast men släppte/ville inte ge sig in i tokkörning mot Goops Belgique utan släppte och tog ryggen i stället och backades ut i andra ytter och vann knappt men säkert efter en bra avslutning. Det var som sagt tredje segern i rad och snabba pengar men David är optimist trots längre distans. Möter V75-meriterande hästar nu och på distansen har man en seger på fyra försök men David vill väldigt gärna prova hästen i spets den här gången i stället. Även om Farfar är en bättre häst tycker jag nog dessa två har ganska likvärdig vinstchans och när oddsen väger över till Smajlis fördel så får vi hoppas form slår klass. Tänkbar värdespik.

3 R.K.Star tog sig till spets senast och vann knappt över tre varv. Bra då.
Öppnade överraskande bra senast och fick ledningen vilket man höll hela vägen över dryga distansen. Riktigt strongt att kunna svara Wings Level hela upploppet ner men det är knappast styrkan som är problemet här utan att han behöver gå i sin fart hela vägen. Därför tror jag Goop återigen är offensiv i starten och vill nog till ledningen även här. Kan ställa till det lite för min idé men samtidigt är inte Goop vårdslös heller. Tänkbart motbud.

9 D.J.Spritz har alltid varit lovande och fortsatt på det spåret i år.
Håller väldigt bra form men nu hårdnar motståndet en aning så behöver lite klaff under vägen för att det ska kunna räcka ända till seger. Speciellt då det är fler än en som förmodligen är lite hårdare. Jepson upp återigen och 7% är nog streckvärt vid gardering.

Skrällen :

11 M.T.Reed vinner extremt sällan men gillar distansen.
Som jag sa i ingressen så inbillar jag mig att han gillar längre distanser och som vanligt får vi någon enstaka procent. Med tanke på att han endast har en seger i livet så är det kanske korrekt men ska smygas in i det längsta så Axevallas upplopp borde vara positivt och även så få hästar med i loppet. I brist på annat får han skrälltipset med hjärtat men visst är seger kanske långsökt.

Vår Vinnare : 2 Smajlis

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

5 Criterion får bära ganska stort favoritskap men inget bra på slutet.
Efter strykningarna har han seglat upp som ganska stor favorit och efter strykningarna har han kanske högst vinstchans men tränaren Fredrik Wallin vill fortsatt se honom i ryggar vilket gör att jag tycker stora favoritskapet är tveksamt trots litet fält. Riskerar bli tempotorsk om man inte ändrar taktik och kör för spets. Att lyssna på intervjuerna under kvällen är en bra idé.

Motbuden :

10 Champ Lane har fått ett lopp i kroppen och gynnas av lilla fältet.
Var godkänd men inte mer i comebacken men Magnus meddelar också att det är en häst som skall startas igång så bör gått framåt med det loppet i kroppen och skulle Linda komma igenom från start kanske hon kör till om ingen ”vill ha spets” för det älskar Champ Lane. Sju segrar på åtta försök men har nästan lika många segrar från kön så är allround. Till låga 6% tycker jag det är en kul idé i loppet för bör vara bland de tre och kan nog räcka hela vägen till seger.

4 Bo C. är spetsbudet i loppet men strulat med mycket galopper och få starter i år.
Fick en genomkörare senast så man hoppas att han ska gått framåt med det i kroppen och nu hänger man på helstängt huvudlag för att få honom lite extra skärpt över korta häcken. Låter som att man är inne på att prova i spets och håller han sig bara på benen och inte blir för het med huvudlaget så kan det hålla hela vägen.

1 Townshend Broline har varit blek på slutet men bra läge för en smygare nu.
Kan knappast försvara innerspåret här och behöver lite tur men Giuseppe Lubrano kör nog i gott självförtroende efter segern på dubbeln igår där The Black Rose var väldigt förbättrad till den starten. Tänkbar i öppet lopp.

Skrällen :

2 Speedy Tilly är bra i grunden men inte visat något hittills i år. Formen?
Höll bra näst senast i enklare gäng men fick likväl ge sig sista biten så Axevallas långa upplopp kanske inte är någon direkt fördel? Bra spår nu dock för första gången på ett tag och litet fält gör att Goop kanske tar en ryggresa på innerspår och hoppas på luckan för att ingjuta lite mod i hästen. Kapacitet finns ju och Goop brukar leverera. Tänkbar skräll efter strykningarna.

Vår Vinnare : 10 Champ Lane

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-6
DD 2 : 4-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se