Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 18/6

Häst 17

Inga framgångar direkt på tipsen vilket gör att motivationen tryter en aning men som pappa alltid sa så är det bättre att vila sig i form än att jaga vinsterna. Hemmaplan dock så än ger jag inte upp. Sen ska vi fira midsommar innan vi sätter tänderna i veckans dubbeljackpott på Kalmar under söndagen. Ingen idé att fega ur och börja spela kombinationer man normalt sett inte vill betala för bara för formen är tveksam. Intrycket på 13 Wulcan Laylock senast var riktigt vasst och jag spelar klart mest med honom men tar med favoriten 7 Cheops också även om det gör att någon kombination blir ganska dålig så väger det upp gentemot de två andra.
Speciellt om vi viktar insatserna mot 13 Wulcan Laylock.

Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart

Favoriten :

7 Cheops – vann direkt i comebacken och insatsen var bra.
Säkert bättre med loppet i kroppen och tillhör nog de bättre i loppet så rätt så vettig favorit. Läser mig till att han blev ”rundad” 300 kvar men riktigt så tycker jag inte det var. I det läget var det bara två hästar på banan och Johan kunde nog inte bry sig mindre om han var först eller tvåa i det läget. Helt normalt att man inte kör för fullt genom kurvan för att svara en häst och kanske bränna sin egen i processen. Speciellt när det är loppets favorit som trycker på. Tycker han kom tillbaka över upploppet på ett övertygande sätt och tanken på att man eventuellt ska testa jänkarvagn nu kittlar en aning. Liknande insats här som senast borde räcka långt och inte ska han vara sämre med lopp i kroppen? Spåret spelar mindre roll då han inte öppnar så fort ändå och distansen likaså. Jag har en annan vinnare i loppet men dubblar med den här favoriten. Dom två höjer sig.

Motbuden :

13 Wulcan Laylock – två segrar i raden tagna trots tuffa resor.
Fick lite rygg att gå i vid första segern i raden men då den svek fick man göra allt själv och det var starkt att plocka ner samtliga då för ganska bra gäng för den pengen. Senast var insatsen ännu mer imponerande då man mötte V75-bekantningen HooHaa som visserligen inte hade sin bästa dag men det säger en del om motståndet. Hamnade sist utvändigt men gick från sista till första häst på ett varv och bara gled undan till en övertygande seger. Spåret är vad det är men det är en spårtrappa och på insatsen senast tycker jag han trots allt ska ha högst vinstchans i loppet kontra procent. Tänkbar rolig chansspik för den vågade.

6 Mellby Kavat – bra comeback även här senast.
Duglig häst för klassen men har tidigare slarvat en del med travet så har man kunnat slipa på den detaljen under pausen så kommer han kunna duga en bit under säsongen. Lång distans borde passa den här herren som stått för ett par insatser där styrkan har varit hans främsta egenskap.

12 Uberty Face och 4 Digital Scream vill jag bara nämna kort. Den första har bra insatser på slutet men vinner väldigt sällan så spåret sänker chansen medans den andra kommer från seger över distansen men i enklare omgivning så kanske för tufft emot nu men båda är skrälldugliga.

Skrällen :

11 Jikininki – Goops andra häst i loppet som är jämn och säker.
Tycker nog den här är minst lika bra som stallets andra häst men kommer nog inte dra närmelsevis lika mycket spel på spåret. Bara två segrar men har trots allt varit top3 i hälften av sina starter och resterande elva starter har resulterat i sex galopper. Felfri har han bara missat pengar en gång så man kan nog räkna med att han är med på målfotot även här. Med klaff kanske längst fram?

Vår Vinnare : 13 Wulcan Laylock

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Noa Transs R. – stabilt i väg trots ovan startmetod senast. Vann enkelt.
Det var en mersmakande debut för Crebas senast. Trots rätt så tuff inledning av loppet så ökade bara hästen farten sista halvvarvet och gick undan till en väldigt överlägsen seger på en bra tid och det var knappast tomt i mål. Bra favorit men jag garderar då det kan bli en tung resa trots spåret.

Motbuden :

6 M.T.Tapdancer – inte som bäst på slutet men Åke kommer nog ladda.
Vi paratade om den här när vi intervjuade Åke inför V75-starten på hemmaplan och han gillar verkligen den här hästen och var inte helt nedslagen trots spår och motstånd då. Blev galopp då men fick ändå med sig en peng. Fortsatt tuff matchning efter det så ner rejält i klass till den här starten och har båda sina segrar från spets så Åke är nog ute efter spets även här trots att man inte räckte från den positionen senast. Var många i dagens lopp som underpresterade senast på Åmål. Tänkbar.

9 Funny Sensation – ovanligt blek senast trots bra resa. Enklare emot nu.
Kanske bara helt enkelt var för tufft senast för gick trots allt nytt rekord. Visst lämnar det lite frågetecken men känns fin i träningen så man provar igen. Bra smygläge och anmäld med jänkarvagn vilket man bara testat en gång tidigare och trea då. Vid gardering kanske. Har ändå båda segrarna i raden på just Axevalla.

7 Henessi Jubilee – tveksamma insatser på slutet men ska normalt duga.
Även Untersteiner ligger lågt på förhand och det kan man köpa eftersom insatserna på slutet men kan så klart bättre. Alltid svårt dock att såga Untersteiners hästar helt när det börjar närma sig Halmstads stora helg Sprintermästaren för man brukar försöka toppa stallet till den helgen så kanske att vi får se en förbättring redan här? Ändå bara outsider.

Skrällen :

12 Famous Scotch – två lopp i kroppen och första barfota runt om någonsin.
Spåret är så klart iskallt men är åtgärdad efter senast och nu när man ska testa barfota runt om för första gången på en häst som aldrig galopperat, inte varit sämre än femma och vunnit 3/11 så är det hyperintressant. Jag vill inte vara utan streck här trots läget.

Vår Vinnare : 4 Noa Transs R.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 7-13
DD 2 : 4-6-12


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se