Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 17/10

Axevalla Stochampionatet

Hemmaplan ikväll och det är riktigt fina lopp som det bjuds på till kvällen. Ullbergs minne med 100 000kr i förstapris har lockat guldhästar där 3 Click Bait blir stor favorit men jag tycker nog han har seglat upp och blivit på tok för stor och efter insatsen senast så känns klivet givet. Kan bli stumma ben till slut över Axevallas långa upplopp. Även avslutningen bjuder på fina prispengar när det ska tävlas om semifinalplatser till Breeders Crown. Tycker att 12 Aurelia Express skall passas trots spåret.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

3 Click Bait tar nog sina vana trogen spets här och ute på rätt distans.
Stackars Click Bait som aldrig riktigt får sitt riktiga erkännande trots att han har sprungit in en bra bit över sex miljoner och den enkla lösningen här är ju att man bara tror på spets och slut för det kommer nog vara fallet de flesta gångerna men det börjar bli kallare ute och vintertiden är ju inte riktigt Click Baits tid. Faktum är att det bara blivit en seger på 21 försök denna årstid och visst väcktes det lite frågetecken på insatsen senast då man fick sträcka vapen mot Sorbet i ett sexhästarsfält. Nu är inte Sorbet någon dussinhäst han heller men nog ska man kunna hålla undan när man får bestämma i tät till 1.15 första femhundringen och varvar på 14 på varvet innan Sorbet kommer upp på utsidan? Visst ska han vara favorit men till 65% känns det givet att kliva på DD när han möter bra hästar även denna start.

Motbuden :

5 Ultion Face vann från spets senast och har härdats i tuffa gäng.
Har precis som favoriten varit ute mot eliten under året och vann senast på ett bra sätt från spets men jag tror inte Adrian är speciellt rädd för att gå utvändigt om Click Bait här. Speciellt inte nu när självförtroendet är på topp. Det finns väl en väldigt liten chans att man även blir släppt till spets men inte så troligt. Kan bli tuff att stå emot för Click Bait men sen ska man hålla undan för övriga också.

1 Heart Of Steel känns given för rygg ledaren. Inte alls borta.
Kruxet är väl mer att man ska få luckan innan upploppet för om huvudscenariot är att Click Bait ska krokna i spets så vill man ju inte sitta fast i den ryggen. Tycker annars att Untersteiners springare gör riktigt vassa insatser just på kort distans mer ofta än inte och med lite klaff är känslan att han blir livsfarlig här. Chanstips.

9 Unico Broline har Sofia varit lite besviken på. Kan vara uppåt nu.
Tog klivet upp mot eliten förra året och gjorde inte bort sig men i år har man brottats med virus o grejer i stallet så Sofia har varit lite besviken på insatserna vilket säger en del om vilka förväntningar man har då hästen trots allt plockat pengar i varje start trots att det varit idel högsta klassen. Nu tror man sig fått bukt på problemen och hästen har bra statistik på hemmaplan och gynnas nog av det långa upploppet. Streckas.

Skrällen :

4 L.L.Royal gjorde debut i monté senast och imponerade stort.
Möter normalt sett ett par stycken som kanske ska bara vara för bra här men samtidigt så överraskade han senast och ibland så tänder ju hästarna till lite när man varvar monté och sulky och tids nog kommer han nog växa in i högsta klassen men än så länge får han nöja sig med skrällbud till 4%.

Vår Vinnare : 1 Heart Of Steel

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

3 Mi Amore Bros var bra i kvalet till Derbystoet och kan nog tidigt komma till spets här.
Inte riktigt varit ute i lika hårda lopp som de ovan men står bra till nu för att tidigt kanske komma till spets och med tanke på att det är ett kval så kanske man får bestämma en bit. Örjan i spets brukar vara svårslagen så trots motståndet är hon tidig här.

Motbuden :

12 Aurelia Express har även hon kvalat till de större loppen.
Har ju dessutom lyckats kvala in och var femma i Stochampionatet medan man gick lottlös i Drottningens efter att ha suttit fast i mål med krafter kvar. Hur som haver så är det kvalet i Stochampionatet som jag har mest på näthinnan där hon tog en lugn dödens och sedan imponerade när hon plockade ner ledaren sista biten. Tycker att hon gör gedigna insatser hela tiden och med lite klaff här så kan det räcka till vinst även i detta kval.

5 Kayla Westwood siktas högt hela tiden men svikit på slutet.
Varit ute i kval till både Stochampionatet och Derbystoet utan att lyckats kvala in och nu har man pausat kort inför detta kval till Breeders. Var ju strålande som tvåa bakom Joviality i Drottningens Pokal men inför kvällen aviserar man ett snällare upplägg inför framtiden så att hon ska vara så här pass mycket känns väldigt tveksamt.

9 Mary Ann Lane har bra fart men missgynnas lite av bakspåret.
Är redan inkvalad till semifinalen så här kan man verkligen köra för vinsten om man vill chansa lite. Har kanske gjort sina bästa lopp i främre träffen men var trea i Stochampionatet från spår 12 i stenhårt gäng så självklart kan hon vinna detta med lite klaff. Vid bred gardering ska man nog strecka.

4 Jade Sisu är väldigt startsnabb bakom bilen. Spets och släpp?
Brukar snabbstarta bakom bilen och har fått ett lopp i kroppen nu efter strykning så kanske att man testar i spets men det låter lite om man läser mellan raderna som att man nog kan tänka sig att släppa spets för målet är att kvala in till semifinalen och då krävs ju inte seger.

7 Jeannica har vilat lite inför detta men utvecklas åt rätt håll.
Vann från spets för tre starter sen på bra sätt och var sedan tvåa efter det i ett Margaretalopp. Kanske inte hårdaste motståndet för att vara ett så pass penningstint lopp men avslutade bra mellan hästar. Nu hårdnar motståndet till den här starten men Wallin har ju stallet i toppform och hittar man ner trots spåret är det en potentiell jätteskräll.

Skrällen :

10 Jannah höjde sig rejält på barfotabalans i sommar. Maxas nu.
Inledde med att skrälla från spets i Hästägarepokalen för att starten efter gå ut på V75 i ett Diamantstoförsök där man tog ledningen och bara gick undan på riktigt bra sätt mot tuffa hästar. Visst kom segrarna från ledningen men nu ska man maxa med återigen barfota runt om men även hänga på jänkarvagn för andra gången och den kombon blir första gången någonsin så det känns som man vill testa rejält till denna start. Bara 1% känns löjligt lågt även om motståndet så klart återigen är stenhårt.

Vår Vinnare : 12 Aurelia Express

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-9
DD 2 : 3-10-12


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se