Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 16/4

Häst 23

9 A Fair Day gjorde en toppinsats trots andra platsen under gårdagen men jag tycker faktiskt att man bör hylla både 1 Thereisnolimit och 3 Demon lika mycket. Den förste får en stentuff öppning och sen tryck hela sista halvvarvet och håller strålande och 3 Demon avslutade otroligt starkt i spåren till segern. Nu försökte jag ta ner månen genom att kliva båda favoriterna men hellre det än att spela en dagens dubbel till 2.32 i odds. Man blev ju inte mindre svag för Demon efter gårdagen. Till kvällen tror jag mest på Goops 4 Like A Dynamite och spikar.
Första avdelningen är öppnare och bör nog garderas även om 2 Smajlis så klart är bästa hästen.

Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Smajlis – mycket galopper på slutet men fem raka innan det.
Lärlingslopp men här får vi en av de bästa i form av Malte Handfast. David låter uppåt men är så klart lite osäker på vart han har hästen formmässigt men på ren kapacitet räcker han väldigt långt i detta gäng. Utan galopp hade han plockat pengar i Axevallas stenhård Sylversterlopp. Nu blir det lättning i balansen och jänkarvagn och förutom kanske 3 Organzza så kan nog övriga tänka sig att släppa till denna. Bra chans om man kan köra till spets, annars lite sårbar.

Motbuden :

10 Ziva – stenhård tjej som visserligen bara har en seger i livet men ner i klass nu.
Kommer från starka insatser i stentuffa Diamantstolopp så går ner ganska rejält i klass till den här kvällen och Crebas låter uppåt. Det kommer bli ett offensivt upplägg och man räds inte dödens alls. Anmäld med vanlig vagn men vill Julian köra i jänkarvagnen så blir det ändring. Håll koll. Trots enbart en seger är jag väldigt sugen att gå på den här tjejen i kväll.

7 Hickory Jaam – tuffare emot nu men intressanta ändringar.
Har fått tre lopp i kroppen nu efter lite längre bortavaro och körande Linda är väldigt rutinerad för sammanhanget. Barfota runt om och jänkarvagn har vi bara haft vid två tillfällen tidigare som slutat med en andra och en tredjeplats så intressanta ändringar. Storskräll om klaff.

3 Organzza – startsnabbt sto som står bra inne men orutinerad kusk.
Har raden 5-2-2 på tio försök från spets men i årsdebuten senast tog det över ett varv innan man kom dit och sen var det totalt tomt i tanken sista biten. Tidigare ledning nu, lopp i kroppen och kanske att det kan räcka lite längre. Vinst känns långsökt med orutinerad kusk men kanske om man garderar loppet brett.

Skrällen :

6 Lilly Avant – startsnabb och bra kusk men saknar kanske lite tempo.
Ett par månaders vila nu men gick bra i rätt tuffa sällskap innan det. Tom är riktigt vass i vagnen och kanske kan komma ner på innerspår alt spets och släppa till någon bättre för att lifta med.

Vår Vinnare : 2 Smajlis

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

7 ComandandConquerS. – nyförvärv hos Håkan som siktas mot Tyska Derbyt. Inte varit sämre än trea på fem starter hos Nimczyk och det brukar vara bra hästar därifrån. Varit i nuvarande regi i ett halvår ungefär och varit startklar ett tag men man har inte hittat rätt lopp. Gått ett par snabbjobb inför detta och ska vara väl förberedd och från stallet förväntar man sig en bra insats direkt. Svårbedömd men är bara knapp favorit med så helt ok spelvärde om man gillar intrycket. Verkar kunna öppna ok från start med så borde hamna bra till även från spår en bit ut. Jag gillar dock en annan lite mer.

Motbuden :

4 Like A Dynamite – har gjort två lopp för Goop. Inga gnistor precis men nog bättre nu.
På intet sätt varit dålig men inget extra heller. Dock så verkar Goops hästar vara lite på uppåtgående och nyförvärv är alltid intressanta i dessa typer av lopp. Jänkarvagn och barfota bak är ändringar som brukar falla väl ut på hans hästar och tätare starter är ett plus och jag tror vi får se ett rejält lyft ikväll. Jag spikar.

2 Funny Sensation – snabb ut och mitt spetsbud men kör man där?
Untersteiner upp här tror jag man står bra till för att ta ledningen och sen välja taktik. Jag tror Peter väljer att köra i spets och är nog ett bra streck om man vill gardera de två lite mer betrodda i loppet.

9 Believe – årsdebuterar nu men hade ett par bra insatser under fjolåret.
Riktigt rejäl vid segern näst senast trots en tung löpning. I sista starten för året så hade man förlorat redan vid spårlottningen. Lite bättre läge nu och kan få en passande smygresa från bakspåret. Vinst kanske är tufft att begära men tänkbar storskräll.

Skrällen :

6 Famous Scotch – stabil tjej som sällan sviker i loppen.
Kan öppna rätt snabbt bakom bilen utan att vara någon blixt. Lite över medel kanske. Har däremot varit ute i ganska tuffa lopp och avslutningen senast borde kunna räcka rätt långt här med.

Vår Vinnare : 4 Like A Dynamite

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-6-7-10
DD 2 : 4 Like A Dynamite


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se