Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 15/11

Häst 2

Inga framgångar under gårdagen som var fylld med stjärnsmällar och galopper för min del. Men inte oväntat när det var två femtonhästarfält med flera betrodda från svåra lägen. Aningen annorlunda förutsättningar ikväll men även ikväll får vi brottas med två jämna lopp som är lite luriga att bena ut. Klart intressantast är 3 Danilo H.B. i inledningen som är en tänkbar chansspik men jag vill inte riktigt släppa 2 Heartbeat Thunder som jag tror kan överraska många ikväll om Kaj får i väg honom felfritt. Till ynka 2% måste jag strecka.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart

Favoriten :

9 Max Håleryd blev tilldelad segern senast. Första sen april -21. Med det sagt så tycker jag det är rätt så hårt att spela honom till så pass stor favorit bara för Goop hoppar upp i vagnen. Vid ”segern” senast så var det inte direkt så att det sprudlade form från rygg ledaren. På plussidan är att han trivs med längre distanser och att det bara är två hästar på start så han skulle kunna köras offensivt om Björn prickar starten. Missförstå mig rätt här. Hästen står helt ok inne i loppet, kommer från seger och får Goop upp. Tycker bara det är hårt att spela honom till favorit när senaste segern var april -21.

Motbuden :

3 Danilo H.B. har gjort fyra starter för Eric Martinsson och imponerat så smått. Två av dessa har slutat i seger och båda just på Axevalla. Jepson körde senast där han tråcklade sig ut perfekt och styrde på fram utvändigt ett halvvarv från mål och avgjorde enkelt över Axevallas långa upplopp. Bra insats. Innerspåret på tillägg skulle kunna bli en fälla men hittar Jepson bara ut så tror jag han kör offensivt för distansen har han klarat bra tidigare. Första strecket för mig.

12 Farfars Dream går ner i klass rätt rejält här men har svårt läge. Har alltid visat höga toppar för André och sviker sällan. De plumparna som han har kommer oftast i väldigt tuffa gäng som Breeders Crown semifinalen senast. I nuvarande klass räcker han väldigt långt normalt sett och kanske att han borde vara favorit i loppet på gamla meriter? Läget är dock svårt och kommer nog få runda samtliga för att räcka till seger vilket han har styrka för men det ska klaffa lite också på vägen.

5 Mirakel Håleryd är en strulpelle som galopperar för mycket men älskar spets. Tomas Dalborg upp är intressant och jag har sagt förut att han är lite av en skrällkusk speciellt på Axevalla. Kommer han i väg kvickt från tredjespåret och kan ta över ledningen in i första sväng så kommer man prova där. I spets har han sju segrar på nio försök och det är nog kanske främst där jag tror på chans men till bara 6% tycker jag han borde få chansen i spets ett par gånger på hundra lopp så värdet finns där.

11 Paramount Tile blir lite bortglömd här då han tränas av Berglöf men stall i form. Det gick vi igenom under gårdagen att Berglöf har haft bra snurr på stallet det sista även om det blev galopp för Curie igår. Den här klarar distansen fint och samarbetet med just Petter Karlsson är lite av det som fungerat bra för stallet. Bara 5% just nu är väldigt lågt för är inte så mycket sämre än någon annan i loppet.

Skrällen :

2 Heartbeat Thunder är på tal om strulpellar totalt tappad här ikväll. 1%?? Jag förstår att han galopperar mer än han går felfritt och att det är lätt att avfärda honom med den raden han har men det här är en kille med framtiden för sig och får man honom stabiliserad så kommer han duga ända upp i V75 utan problem. Har hela tiden tävlat mot de bästa i kullen och förmodligen galopperat bort mer pengar än han har tjänat så med bara två hästar på start kanske Kaj snabbt kan få ner honom i banan för att få runt honom felfritt. Rolig skräll i så fall.

Vår Vinnare : 3 Danilo H.B.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

12 Dats So Cool skrällde i ett silverförsök på V75 i somras. Lite skrik efter det. Var bra när han skrällde men redan då var vi inne på i V75-podden att han nog egentligen är lite för enkel för att duga hela vägen på V75. Tycker faktiskt att vi fått lite rätt efter skrällen för det har inte ens varit nära sen dess. Nu har det varit tuffa gäng blandat med svåra utgångslägen så delvis ursäktad men inte ska han vara favorit här ikväll? Nu är det otroligt jämnt spelat men det känns inte som en häst som vinner på beställning från spår 12 bakom bilen. Inget streck från mig.

Motbuden :

7 Bransbys Juke Box har visat riktigt fin form på slutet och barfota runt om igen. Tränare Hans Crebas är lite känd för att vara lite försiktig med att rycka alla skor på sina hästar så håll koll närmare start på balansen. Men förmodligen lutar det åt barfota runt om nu när man sätter upp ny kusk också. Har gjort det bra på V75 så ner lite i klass här och fått ett tillräckligt bra spår med tanke på spårtrappan så väldigt tidig för mig. Chanstips?

8 Infinitus galopperade i Monté-SM senast men bra vid segern innan. Vann just ett DD-lopp på Axevalla näst senast men då var det aningen lättare emot än kvällens motstånd. Fick spets och gick undan säkert. Visst är det tänkbart att André kanske kan köra sig till ledningen även här men frågan är vad det kostar när man ska stå hela vägen till mål sen. I vilket fall måste han vara tidig ikväll trots spåret.

9 Beckham är härdad mot riktigt tuffa hästar. Bra startrygg. Sista segern försvann från raden senast så får försöka jaga lite startpoäng här i stället. Aningen svårbedömd form kanske men ska duga bra i detta sammanhang tycker jag för har mött hästar som Zorro Wind och Bugatti Miles på V75. Klaffar det bara lite bör han vara långt framme här tycker jag. Rätt så tidig till bara 5%.

5 Townshend Broline har väl varit ok på slutet men kanske bäst på kort distans. Maria Törnqvist har vi hyllat hela året och resultaten talar för sig själva men faktum är att senaste månaden har det varit lite trögare med bara en seger på tjugo starter. Obesegrad från spets på två försök men får svårt att komma dit nu förmodligen. Nja. Kanske.

11 Billy Idol Jet kommer från bra prestationer i tuffa gäng. Byter till barfota bak. Ska nog smygas in i det längsta för att komma till sin fulla rätt så Axevallas långa upplopp kan nog passa bra. Senast kom galoppen i bra slagläge och hade nog varit långt framme annars.

6 Bear Hope har fått tre lopp i kroppen efter längre vila. Aningen överstreckad. Rent tidsmässigt duger han i klassen och Goop på Axevalla ska man alltid passa men det var länge sen han satte nosen först nu så 16% är i alldeles för mycket i överkant tycker jag.

Skrällen :

2 Ninja Zon är startsnabb och borde kunna få rygg ledaren. Det är ju spårtrappa så bästa hästarna har lite knepiga lägen och i avsaknad av riktiga startkanoner borde chansen vara bra för 2 Ninja Zon att kunna komma till front och sen släppa till en bra rygg. Håller kanske inte riktigt V75-klass som vissa andra i loppet men får ett bra lopp och skulle kunna skrälla.

Vår Vinnare : 7 Bransbys Juke Box

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-3-12

DD 2 : 7-8


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se