Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 14/2

Häst 14

Trav på Axevalla runt dörren här hemma men då det är självaste Valentin så får man nog skippa travbanan och hitta på något annat för att hålla flamman vid liv. :D Till kvällens tävlingar har vi en stor favorit i inledningen som bör ha väldigt bra chans att infria favoritskapet. I avslutningen blir även där nummer fem favorit men riskerar att få elakt tryck under vägen och tillsammans med min vinnare i första avdelningen blir oddset lite för blygsamt. Strecka om man vill ha insatsen tillbaka men jag avstår för tycker det är fel favorit. Min vinnare är istället 3 Ziva som gjorde en femstjärnig insats senast och har man konserverat den formen tror jag hon ska ha bra chans här så 5-3 blir min raka kombination till 17ggr.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

5 Judge D. är startsnabb bakom bilen och möter väldigt billigt motstånd nu. Spik. Svårt att se att Stefan Persson inte ska förvalta den här uppgiften på bästa sätt så väl som han känner hästen. Två raka från spets och ett perfekt femtespår bakom bilen nu. Trots lite längre mellan starterna nu så ska vinstchansen vara väldigt bra då han trots allt går ner i klass till den här starten med. Spik på allt.

Motbuden :

10 Leanne Schermer är ett rätt så bra sto för den här klassen. Kan avsluta. Strulat en del med galopp på slutet men har fått ett lopp i kroppen nu efter lite vila och var helt ok som tvåa från rygg ledaren. Kan spurta även från kön och brukar vara med där framme felfri så helt klart värst emot favoriten ikväll.

3 Balzano Da Quattro lever på sin styrka och kommer nog ta dödens frivilligt. Verkar komma med riktigt bra form i alla fall och gick riktigt bra senast på just Axevalla från dödens över 2640. Riktigt fin rad på slutet trots dåliga spår och från ett fint tredjespår nu lär det inte kosta så mycket kraft att ta sig fram utvändigt. Utmanade ledaren hela vägen in på linjen senast utan att riktigt vara nära att ta sig förbi men bra insats. Skulle favoriten komma bort här så kan han visa sig vara starkast till slut men det är minus med korta häcken då han är mer stark än speedig och det är tufft att båda knäcka ledaren och hålla undan för smygkörda.

6 Dash är rätt snabb ut bakom bilen men spår för långt ut nu. Laddas ändå? Provat vingarna på V75 för första gången och får godkänt i så tuff omgivning när man ändå får med sig pengar. Tillbaka i mer normal klass senast och var ok men inte mer som fyra efter passande resa. Enda segern kom efter invändiga resa och lucka och jag ser inte riktigt det scenariot här men har kanske fått lite hårdhet på slutet så vill man gardera loppet ska man nog strecka om man tar ett par stycken då det är väldigt få som kan vinna bakom favoriten.

Skrällen :

7 Stommens Erik är snabb ut bakom bilen och vill nog spetsa och släppa här till favoriten. Tror nog man laddar här för att ha lite övertag på favoriten in i första svängen för då kan det nog bli släpp och ta över från favoriten då Stefan annars kört 7 Stommens Erik och vet att man gärna släpper med hästen. Får man sen lifta med i rygg på favoriten skulle man kunna skrälla över Axevallas långa upplopp till ett par procent.

Vår Vinnare : 5 Judge D.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

5 Excalibur Zet har inlett året bra med en seger och ett andrapris men hur ska man köra här? Kommer med två bra insatser och ska utrustas med rycktussar denna gång för första gången vilket så klart är intressant men också ett bevis för mig att man tycker hästen vikt ner sig för lätt i spets så man vill prova något nytt. Det är även rätt så tuffa hästar emot den här gången som har viss erfarenhet från V75 så det går inte tvära i ledningen över Axevallas upplopp för då blir det svårt att vinna. Vet att jag sa det samma under gårdagen med spetsbudet som höll undan med nos från spets men då var det Färjestads korta upplopp och det är det inte nu. Tycker det finns vissa tveksamheter att ta med i beräkningen men ska kanske streckas.

Motbuden :

3 Ziva har pausat kort efter den positiva insatsen senast på grund av sårskada. Hans Crebas visade under gårdagen att stallet är i fortsatt bra form och den här tjejen visade senast att hon trivdes med att ha fått hårdhet i tuffa lopp då man trots utvändigt hela vägen pressade ledande Combat Fighter under hela loppet och höll tempot uppe. Höll storstilat som tvåa. Lite det jag menar att gör hon om samma lopp i dödens denna gång på favoriten så tror jag hon knäcker den rätt så bekvämt, rycktussar i all ära för Combat Fighter tycker jag är en mycket bättre häst. Har hon inte tappat så mycket under upphållet så håller jag detta som förstahästen i loppet.

1 All In Face har nog högst kapacitet i fältet och bra spår nu. Har inte haft någon tur med spårlottningen senaste 14(!) starterna då man haft antingen bakspår eller spår längst ut bakom bilen. Med det sagt så är kanske inte innerspår helt perfekt heller men å andra sidan behöver man inte heller ödsla krafter på att söka position i loppet. Insatserna på slutet har kanske inte skrikit form men kanske att hästen ledsnat lite på alla tuffa lopp? Man har faktiskt kvalat in till ett par Klass-II finaler på V75 så visst finns det bra fart i Eklundhs kuse. Finns väl en liten liten chans att man kan hålla spets men förmodligen inte. Får i alla fall ett bättre lopp än på länge och håller han sig bara felfri och får luckan tror jag absolut att han kommer segerstrida.

9 Vasco har höga toppar men kommer från två rätt så släta insatser. Kan bättre. Rätt så bra häst i grunden men precis som Stenströmers stall över lag så har det inte riktigt fungerat som det ska på slutet. Endast en tränarseger på sjutton starter senaste månaden är väl ingen katastrof men inte heller i paritet med vad vi är vana vid. Han har dock rutin från V75 i tidigare Untersteinerregi och vann knappt i liknande omgivning för tre starter sen så kanske.

2 Prosperous S. har hela sju segrar och jänkarvagnen på nu men hjälper det? Borde så klart räknas från perfekt spår men insatserna på slutet har varit under isen och dessutom ingen Goop i vagnen måste så klart vara litet minus. Har ingen vettig känsla för att det ska helt plötsligt räcka ändå till seger. Bara vid bred gardering för mig på svagt spelvärde.

10 Ottens Filosof är nog ute på lite för djupt vatten här men kraftigt kuskförstärkt. Spelar kusken så många meters roll verkligen så man ska strecka? Nja, kanske inte men när en häst varit tränarkörd länge på slutet och en proffskusk ska hoppa upp så kan det ibland bli så att man föreslår vissa ändringar som faller väl ut och själva hästen är inte så tokig men möter nog några som är aningen för bra normalt sett. Kul streck dock för dom som letar stora skrällar.

Skrällen :

6 Otto Håleryd vinner inte så ofta men höjt sig på jänkarvagnen på slutet. Kommer från svag insats men nu åker jänkarvagnen på igen som han har två andrapris och en tredjeplats med på slutet. Med den ändringen och hyffsat spår i starten är det en kul skräll till bara 3% att inrama omgången med.

Vår Vinnare : 3 Ziva

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5 Judge D.

DD 2 : 1-3-6


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se