Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 13/12

Häst 13

Favoritdubbel igår och lite dumstrut på då jag sågade 6 Mitzy Gold med skor och jänkarvagn men det var inga som helst problem och hon var bara bäst. Silverstoet ska avgöras på självaste luciadagen på Axevalla. Tvååriga ston som ska mäta krafter och inte ovanligt att vinnaren sen återfinns bakom startbilen i självaste Stochampionatet sedan. Missa INTE bilprovstarten innan tävlingarna. Loppen blev lite annorlunda när Goop strök båda sina förhandsfavoriter men inte så mycket öppnare. Min känsla är att nu är 8 Laiza Westwood bara bäst i loppet och det mesta handlar om hur Jepson tacklar Adrians häst i loppet. Övriga tror jag han kan ta från alla positioner. Tyvärr så tror jag på bra chans även för favoriten i avslutningen även om han är lite mer sårbar ifall han skulle missa spets. Dubblar med 5 Remus Eck som visat bra form på slutet.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

8 Laiza Westwood blir med sin rutin och insatser på slutet favorit. Ner i klass här då hon varit ute i stentuffa gäng hela tiden. Kan öppna bakom bilen men det kan kosta att komma till ledningen här men jag är ganska trygg i att Jepson håller koll på om Adrian får i väg 4 Mary River felfri eller inte. Har han övertag på den in i första kurvan så trycker han nog till och annars får han backa ner och köra till slut. I vilket fall tycker jag hon höjer sig rejält över övriga nu när favoriten ströks och ska nog bara vara bäst här.

Motbuden :

4 Mary River kommer nog laddas för att komma före favoriten mot spets. Känner man Adrian rätt så kommer han göra allt i sin makt för att komma till ledningen här nu när Goop strök sin häst. Galopperat mycket och är säkert gynnad av bilstart men glöm inte titta på ATG-sändningen innan V64 sätter i gång för flertalet av dessa hästar i loppet kommer nog prova bakom bilen och då får man en bra fingervisning om hur de är bakom bilen. Vid vinsten näst senast kördes hon till spets efter en bit och vann sedan enkelt. Räknas tidigt felfri.

3 Pearl Lane vann från rygg ledaren näst senast. Siktas dit återigen? Helt godkända resultat så här långt i rätt så tuffa gäng och ska nog kunna duga här med om man bara får lite draghjälp under vägen. Verkar inte vara något lejon än så länge så behöver nog smygas för att duga ända till vinst. Kanske.

1 Wanheda var trea bakom strukna favoriten näst senast och hakade på ok då. Visserligen var hon långt efter Elegance Kronos den gången men har återigen ett bra smygläge och då värsta motståndaren inte kommer till start så ökar så klart chansen markant att räcka ett par hack till. Utvecklingen kan gå fort bara mellan en start till en annan och kanske kan alla försiktiga styrningar betala sig ikväll när det är högt förstapris.

Skrällen :

7 Ni Hao Bros är ny i Wilhelm Paals regi och slår lite underifrån här. Svår att sätta in i sammanhanget men Wilhelm Paal brukar matcha sina hästar väl och då hon fortfarande bara är streckad på 2% så tycker jag det finns värde då hon egentligen kan vara hur bra som helst. Vid segern senast rundade hon och kopplade segern enkelt och var inte tom i mål. Håll koll på hur hon trendar under tisdagen och om hon är med i provstarterna bakom bilen.

Vår Vinnare : 8 Laiza Westwood

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

3 Dynamite Sensation visade senast att han biter ifrån sig bra i spets. Siktas nog dit igen då han tagit samtliga segrar just i den positionen och David låter uppåt redan innan Goop strök sin så antar att han myser lite mer nu. Skor litet minus men gått bra med den balansen med. Hemmaplan och spetsbud. Bra chans om man kommer förbi invändiga för utvändiga tror jag får svårt att ta en längd. Sårbar om inte spets gör att man bör gardera men med vad i så fall?

Motbuden :

5 Remus Eck vann enkelt från spets senast. Svårt att komma dit nu men form. Går nästan alltid bra i loppen men sticker sällan nosen först i stället. Visade dock senast att han går bra med skor men vinster från ledningen är svåra att värdera starten efter när det inte är spetsbud återigen. Kommer vara med på målfotot men frågan är hur långt fram? Hetaste motbudet på visad form.

2 Theycallmesixten nog värst emot i spetsstriden men borde ta rygg? Rätt bra häst som var tvåa på V75 från ledningen näst senast på topptid. Det som oroar mest är att han höjde sig på barfotabalansen och insatsen senast med skor bak var inget vidare. När man kommer från en medioker insats borde man kanske vara nöjd med rygg här? Oavsett så rejäl häst och rätt så tidig bakom favoriten.

7 Cester avslutade bra som tvåa senast bakom 5 Remus Eck. Uppåtform? Fått två lopp i kroppen nu efter vila och visade uppåtform senast trots svårt läge bakom bilen. Spår aningen långt ut nu med men borde gå framåt med loppen i kroppen och nedstruken ett hack i alla fall. Ska nog inte nonchaleras då han har hela sju segrar trots allt men måste gå i ryggar så kommer inte laddas.

Skrällen :

6 d'Amore har inte alls övertygat på slutet men kanske kan Gustav trolla? Har dock hög grundkapacitet och rätt som det är hittar man rätt. Gustav upp är ju alltid intressant. Har höjt honom tidigare i tipsen med framgång och nu ståtar han med 25% i segrar senaste månaden. Att jämföra med andra toppkuskar som ligger mellan 10-13% med dubbelt så många starter då visserligen. Vad jag vill ha sagt med det är att han måste köra med max självförtroende och sådant ska man ta till sig. Sen ska massa annat stämma med så klart men har haft idel svåra lägen på slutet och nu ett perfekt femtespår bakom bilen. Kanske får loppet till låg %?

Vår Vinnare : 3 Dynamite Sensation

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 8 Laiza Westwood

DD 2 : 3-5


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se