Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 12/3

Häst från Axevalla

Bra start på veckan då raka DD:n satt till nästan 16ggr pengarna under gårdagen. Det underlättade så klart att favoriten slog på galopp i andra avdelningen men tror nog min spik hade blivit svårslagen oavsett och bevisar bara att banorna blir snabbare och snabbare ju varmare det blir. Något man nog ska ha med sig framöver i analysen. Grattis till er som ryggade. Var en del som hörde av sig.
Till kvällens tävlingar på hemmaplan så steker jag båda favoriterna på tipset där jag har lite skrällfeeling i sista avdelningen då jag tror det kan bli stumma ben till slut över Axevallas långa upplopp när det vankas spetskörning. 9 King Of Greenwood med Jepson upp är det klart roligaste strecket till fantastiskt låga 7% just nu.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

3 Fancy Free – höll ok men inte mer i comebacken. Gick visserligen nytt rekord senast trots vila så kanske att jag är hård men var slagen tidigt in på upploppet och borde nog hållit lite längre. Inga ändringar i utrustning eller maxningar i övrigt så lite svårt att köpa favoritskapet trots att man står bra till för ledningen med bara fem hästar på start. Nja, den här favoriten ska nog synas tidigt över långa upploppet.

Motbuden :

8 Vikens Cashflow – var mitt drag senast på V75 men slutade i galopp.
Har varit ok i vinter utan att glänsa men tävlat på i ganska tuffa sällskap och senast fick man barfota runt om vilket är stort plus för den här hästen. Nu slår man på skor bak men barfota fram är stor skillnad mot skor runt om. Det är dock en hel del galopper i raden så man slår säkert på skor bak för lite extra stabilitet och tredjespår på tilläggsvolten borde vara ok. Tycker han är klart intressant med kvällens förutsättningar och gillar att speeda över långa upploppet. Han får en chans till. Låga 6%.

13 Dajanov – Gooptränat som fått ett lopp i kroppen och delar favoritskapet i kväll.
Tror detta är en väldigt bra häst för den här klassen och avslutningen senast var bra från risigt spår. Lite samma förutsättningar i kväll med ensamt bakspår på tilläggsvolten så kommer ju hamna bland de sista i loppet. Tål dock ett par svängar i tredje och Goop känner Axevallas bana väl så han disponerar nog loppet på bästa sätt. Trots läget tycker jag han har högst vinstchans i loppet men rankas ner ett snäpp på att spelvärdet på min vinnare är högre.

5 Make The Night – spetsade trots fjärdespår senast så laddas nog även från spår 5.
Öppnar som sagt fort från alla öppna spår och i avsaknad av springspårshästar på start kan Anders ta ut volten ordentligt så kan nog vara första framme och ta över från Jepson in i första sväng. Då kan det hålla länge. Kanske hela vägen. Klart intressantaste strecket på start och vill man ha ett streck till är detta nästa för mig.

1 Nolby Palema – innerspår i volt och Jepson brukar vara spetsgaranti.
Säkerligen så även i kväll men här är man inne på ett rygglopp från stallet och man vill släppa till någon av de mer betrodda för att sen lifta med och ta det man får. Långsökt att tro på seger men kommer ju förmodligen få optimala loppet. Plats?

Skrällen :

10 Astor De Castella – var nära segern redan i comebacken. Lättas ytterligare nu.
Barfota runt om till denna start vilket är optimalt men det är svårt att blunda för att man var ”nära” segern återigen senast och att det bara blivit en seger på 33 starter. Blir kanske gärna hellre tvåa/trea än vinner men samtidigt får vi 1% på en häst som visat form och med skrällkusken Dalborg. Kul streck om man vill gardera loppet med ett par stycken.

Vår Vinnare : 8 Vikens Cashflow

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

1 Immigrant Am – var kraftigt förbättrad med barfota runt om senast.
Stenströmers stall har varit uppåt i stort det senaste och Goop upp är knappast negativt men det är trots allt en spårtrappa där man tjänat minst pengar och samtidigt kommer Crebas ladda för fulla muggar utvändigt för att ta sig förbi med en formtoppad Ikaros Di Quattro. Tveksamt om man lyckas dock men det lär kosta att svara upp innerspåret och det har trots allt varit ganska glest med segrar sista åren. Senast var man dock klart förbättrad och fick ge sig med absolut minsta marginal sista biten. Samma balans nu och kanske att man får dämpa en bit andra femhundringen. Ska väl segerstrida från bra spår men väldigt stor favorit på förhand.

Motbuden :

2 Ikaros Di Quattro – kommer med absolut toppform och två raka.
Här är formen verkligen på topp och lämnade motståndarna senast med oryckta tussar och såg dunderfin ut. Ruskigt startsnabb men det är aldrig lätt att ta en längd sida vid sida även om Crebas är tydlig med att det blir full laddning från start. Det blir samma utrustning som senast och den som vinner spetsstriden är nog även den med högst vinstchans men upploppet är långt på Axevalla så det får nog inte kivas för länge. Tycker nog dock att dom borde vara lite närmare varandra på strecken.

9 King Of Greenwood – Jepson upp som vid segrarna. Kan få loppet.
Här får vi också skoryck fram samt jänkarvagn vilket är en intressant kombination tillsammans med Jepson. Kan få loppet då han kan rygga favoriterna i starten och på så sätt komma igenom perfekt från bakspåret. Kan mycket de dagar han fungerar och med ändringarna till den här starten ska han nog passas tidigt. 6 Lorenzo Boko – har en stark avslutning i loppen och barfota runt om nu.
Här får vi skoryck runt om vilket fallit väl ut tidigare så plus på den fronten. Har en stark avslutning sista biten och är en av de som nog gynnas mest om man kör för hårt inledningsvis. Vill man gardera loppet utöver spetskandidaterna är han tidig där bakom.

11 Mr Mah Can – har höga toppar när han sköter sig.
Nu var det ett tag sen han gjorde det och kommer hit med tre raka galopper men nu testar man att rycka bakskorna som vid senaste felfria starterna så kanske att det går vägen denna gång. Från bakspår behöver man heller inte stressa men likt skrällbudet så har man fått spåret eftersom man sprungit in mycket pengar. Har ändå mött riktigt tuffa guldhästar innan så ner i klass till den här starten vilket ibland kan tuffa till såna här hästar.

Skrällen :

8 Collier I.T. – vinstrik tjej som är van vid riktigt tuffa gäng.
Svårt spår men också den som sprungit in mest pengar i loppet vilket ofta visar sig vara utslagsgivande i spårtrappor. Inget Vincennesäventyr denna vinter vilket kanske gjorde henne gott att få spara lite på krafterna. Barfota fram fungerade bra i somras och kör man för hårt där framme så kommer hon in i matchen om det klaffar lite. 3% är väldigt lite.

Vår Vinnare : 9 King Of Greenwood

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 8-13
DD 2 : 2-6-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se