Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 12/12

Häst 27

Småsur start på veckan att man väljer fel häst i första avdelningen då man tyckte de två höjde sig en bit över övriga så man kunde ju streckad båda på skrällförslaget om man hade tänkt till. Speciellt då vi hittade 10 Kathrine S.H. på fint spelvärde i andra avdelningen. 71ggr på DD:n sved lite.
Till kvällens tävlingar på hemmaplan är inledande avdelningen smått omöjlig att reda ut så skönt att det finns en vettig spik att luta sig mot i avslutningen. Spets och slut på 3 J.S.Camaro känns väldigt troligt och trots galopperna känns det tryggt med Jepson i vagnen och vi streckar ett par skrällar i avslutningen och hoppas på snabb revansch.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

9 Escama får bära favoritskapet i detta jämna lopp.
Går väl ner lite i klass här och har utvecklats åt rätt håll i år med flertalet bra insatser men jag tror nästan vem som helst som hade blivit favorit i det här loppet hade stått för dåligt spelvärde. Har dessutom två galopper i raden och bakspår då det är spårtrappa. Njae. Den här favoriten steker vi.

Motbuden :

12 Smiley Brodda fick segern senast efter att ledaren galopperade.
Gick dock bra i avslutningen då och det var mycket luft ner till resterande i loppet. Gjort tre starter nu för Claes och har varit bra varje gång. Även om hon hade slutat tvåa senast hade insatsen fortfarande varit plusbetonad och hon hade dragit streck här. Kommer man bara till från läget så tycker jag hon är den som visat mest form på slutet så får tipsnicken men med viss tvekan.

3 Zmarta Tim vann direkt i debuten för David. Hövöm senast vid galoppen.
Ska smygas för att komma till sin rätta som vid segern. Däremot ska man testa helstängt denna gång i stället för norskt för att hon ska ta i lite mer i loppen. Var bra för Hanna och det ska bli intressant att se vad David kan få ut från den här. Till 7% är han streckvärd med Jepson.

7 Heide är en norsk häst som varit ok vid tidigare besök.
Goop upp är så klart stort plus även om han inte känner hästen. Ny kusk på ston är som sagt alltid intressant. En hel del galopper i raden men plusbetonade insatser vid båda andraplatserna på slutet de gånger hon gått felfritt. Småintressant.

5 Entrance har inte alls fått till det i år men Anders är uppåt.
Jag är inte lika positiv även om hon normalt sett ska duga bra i ett lopp som detta så vill jag se att det fungerar i lopp först. Nu ska man testa ett can't see back i stället för helstängt så kanske att det faller väl ut? Tycker dock 13% är högt trots fint spår.

1 Bela Bunda har tjänat minst pengar och således bästa spåret.
Enbart en seger i livet och upp i klass nu då det varit mestadels breddlopp på slutet men blixtrar till emellanåt och i spårtrappor vinner innerspåret förvånansvärt ofta så vill man gardera brett i ett öppet lopp så kanske ändå på spåret till väldigt låga 1%?

Skrällen :

8 Dansa har dubbla galopper i raden men verkar formstark.
Upphämtningen efter galoppen senast var bra och starten innan avslutade man bra i spåren så det känns som att det är lite smygform ändå och ändå bara 1% på strecken. Behöver så klart klaffa lite för att hon ska få chansen att kunna dansa undan över upploppet men på visad form är hon absolut ett skrällbud till så låga procent.

Vår Vinnare : 12 Smiley Brodda

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart

Favoriten :

3 J.S.Camaro vann direkt i comebacken men galopp senast på V75.
Öppnade snabbt senast utan att ta sig förbi Jikininki och även om jag inte tror Örjan körde snävt med Mirasol så blev man nog lite generad när han tog sig förbi. Såg så ut i alla fall men har fler galopper i raden så är nog lite osäker. Möter ändå lite sämre här så Stefan behöver nog inte ladda för fullt för att få ta över in i första sväng när distansen är lång. Gynnas av längre lopp och felfri bör han bli svårslagen.

Motbuden :

8 Jameson K.W. är fartfylld men dubbla galopper på slutet oroar.
Nog inte så mycket sämre än favoriten men likt den så har man schabblat med travet på slutet så den som går felfritt av dessa har nog bästa vinstchansen med favoriten först så klart på läget. Dock så är man här nedstruken ett hack innanför doseringen vilket är positivt och jag tror man kommer vara ganska offensiv i styrningen då han lever främst på sin styrka.

9 Veams Pumba återkommer efter vila och man har nog inväntat skoförbudet.
Gjort samtliga starter med skor och även om man kanske inte gynnas av skoförbudet då det är lika för alla så missgynnas man i alla fall inte av att andra lättas i balansen. Har ett par galopper här och där men felfri brukar han vara med på målfotot och spåret behöver inte vara fel för en smygare i comebacken.

11 Listas Die Hard har visat bra form på slutet men vinnargnistan?
Hade greppet senast men fick ge sig återigen kort före mål. Lite väl fler andraplatser än segrar för att man ska känna att det riktigt är en tillfällighet men insatsen var strong utvändigt senast och från bakspår nu kanske man kan få ett rygglopp i stället över Axevallas långa upplopp. Ska man gardera loppet så är det ganska öppet bakom favoriten och då är 1% väldigt lågt ändå på en häst som ofta är med där framme när det avgörs.

5 Fighter Newmen ska man testa hänga på jänkarvagn för första gången.
Klart det alltid är intressant när man testar hänga på jänkarvagn för allra första gången i 46:e starten men som vi var inne på lite i podden så verkar många försöka kompensera barfotaförbudet med jänkarvagn så vi får väl se om det ger effekt eller ej. Bara 2% är kanske lågt från fint spår men har också bara två segrar i livet så inte vansinnigt tidig ens vid gardering.

Skrällen :

6 Wulcan Laylock är van vid skor och gillar distansen. Intressant till bara 4%.
Ivehag tränar och har haft ett riktigt bra tränarår. Den här trivs över distansen och vann över den för tre starter sen på ett bra sätt även om man fick perfekta loppet. Inte så stort fält att runda nu efter strykningar och gör favoriten bort sig är han högaktuell till så låga procent.

Vår Vinnare : 3 J.S.Camaro

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3-7-8-12
DD 2 : 3 J.S.Camaro


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se