Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag

Axevalla Stochampionatet

Hemmaplan i kväll när Axevalla bjuder på tävlingar och jag tycker jag har hittat en rätt kul vinnare i avslutningen. Vågar dock inte ta bort Crebas på spelförslaget då han skulle kunna bli svårfångad i spets men min vinnare tål att syna dödens.
Detta blir sista skrivna tipset från mig innan påsk så vill önska alla en riktigt trevlig helg och skön ledighet. Men vi ses som vanligt i V75-podden till Söndagens omgång.

Lycka till med spelet!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart

Favoriten :

3 Bicc's Avalon – har hittat en formtopp på slutet och vann på barfota senast.
Höjde sig på olika barfotabalanser förra året så insatsen senast kom inte som någon chock trots att startspåret var risigt så var motståndet desto lättare. Öppnar inte så fort bakom bilen men det blir återigen norskt och rycktussar. Något man inte behövde använda senast så den växeln finns kvar. På visad toppform ska han räknas trots tuffare emot än senast men favorit känns aningen hårt kan jag tycka då han är sårbar som favorit i avsaknad av startsnabbhet.

Motbuden :

2 Global Billboard – två lopp i kroppen men har inte övertygat hittills.
Inte alls inlett som brukligt och senast säger man att det inte var tryck i honom för att man hade skor bak vilket är en förklaring jag inte riktigt köper. Dock en högkapabel häst för klassen i normal författning och säger Magnus att han ska gå framåt med loppet så får vi nog ta till oss det. Distansen är annars plus och Axevallas upplopp likaså då han inte är snabb ut utan normalt sett har sin bästa bit till slut. Borde vara med och göra upp om det så får en chans till.

4 All In Face – har gjort tre starter för Bergh och nu rycker man alla skor.
I debuten för Bergh var han kraftigt förbättrad tycker jag som tvåa bakom Winner Brodde den gången. Vann sedan ett lättare lopp på Åby trots dubbla tillägg så var ordentligt påpassad på Axevalla under nyårsstarten. Blev jämnt spelad med Judge D och Black Fire den starten men var ganska blek så fick gå till vila. Intressant med skoryck direkt men man får nog hålla koll så det stämmer för Bergh är ju lite speciell med det där. I avsaknad av andra riktigt startsnabba känns det som han tidigt kan komma till spets här och där har han 2/4 segrar så blir lite hästen att slå i loppet. Men ingen spik, inte ens första strecket för mig men tidig.

7 Don Robin – saknar fortfarande seger på svensk mark men bra varje gång.
Kanske lite extra senast på barfota fram och det blir samma balans nu. Distansen passar bra och han avslutar vasst nästan varje gång så någon av andraplatserna kunde nog allt varit en seger med lite medstuds. Spår en bit ut nu men distansen är lång och upploppet likaså och kan hinna dit den här gången i stället på nya balansen.

10 Iconic – drar en hel del streck på raden och Jepson men får nog svårt.
Gjorde det bra innan vilan men årsdebuterar nu och dessutom står man stenhårt inne i loppet så jag blev lite förvånad när jag såg att han drog så pass mycket streck på tidiga spelet. Visserligen barfota fram direkt men att han ska räcka till seger direkt från bakspår ser jag som väldigt osannolikt.

5 Urban Africa – positiv årsdebut senast i enklare gäng. Storskräll.
Inledde karriären hos Kolgjinis där han var ute och stångades i treåringsloppen med hästar som Coquaholy och Bedazzled Sox och gjorde inte bort sig. Efter det så flyttades hästen till nuvarande tränaren Jim Oscarsson som har haft blandade framgångar men förra året var en stor besvikelse så klart och har gått ner ordentligt i klass utan att duga där heller så allt har knappast stått rätt till. Därför var det kul att han gjorde en positiv årsdebut även om det var ett breddlopp. Det finns kapacitet i hästen och vill man leta efter potentiella dunderskrällar tycker jag detta är en av dom.

Skrällen :

9 Linares – har pausat kort efter galoppen på V75. Skoryck.
Vi intervjuade ju tränaren Anders Svanstedt inför förra starten och blev lite förvånade över att han ändå var smått positiv angående Linares då. Missförstå mig rätt här, han stod i över 50ggr och hade bakspår över kort distans så det var ju inte så att han tyckte hästen var ett hett vinstbud. Dock så sa han någon som jag tog med mig och det var att han tyckte inte riktigt Linda hade fått chansen att köra honom när han var i form för det hade varit så mycket som strulat hela tiden. Nu återkommer man efter en kortare paus och kanske att han kan vara fräsch och löpsugen denna start och det finns bra ryggar att gå i då många betrodda är bra avslutare. Kan vi få en smällkaramell till någon enstaka procent?

Vår Vinnare : 2 Global Billboard

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

9 Ikaros Di Quattro – håller absolut toppform. Fast senast.
Hade två raka från spets inför senast och laddades men kom inte förbi Imigrant Am från start och valde att back ner i rygg på den i stället vilket gjorde att man satt fast med krafter kvar i mål. Språngspår här på tillägg med bara två hästar på start gör att Crebas har siktet inställt på spets vilket förmodligen skulle göra honom svårslagen. Jag ser att många till väldigt stor del tycker loppet står mellan hästarna 8 och 9 där det skulle vara klar fördel Crebas eftersom man kan läsa mellan raderna på tidiga ledaren att man kan släppa om någon kommer tidigt. Man ska dock ha med sig att det står ”1-1” i möten mellan hästarna och när de möttes första gången i september stod Dynamiten i 1.68 på toton och Ikaros i 55ggr. Trots likvärdiga spår bakom bilen. Annorlunda förutsättningar nu men det är nog väldigt viktigt att man lyckas med manövern att ta sig till spets för annars är man ytterst sårbar.

Motbuden :

11 Husse Boko – guldhäst som årsdebuterar. Jag är uppåt.
Gynnas ganska kraftigt av så få hästar i loppet och brukar alltid gå bra direkt i årsdebuten. Så här rutinerade hästar behöver sällan lopp i kroppen för att prestera. Jag har stor respekt för hästens kunnande och Håkan kör när Gustav är avstängd en dag till. Förra året valde man en liknande uppgift i årsdebuten fast över längre distans. Ändå vann man direkt från dödens och även då plockade man ner en Crebashäst i spets i form av Bransbys Juke Box och med en liknande insats nu som då tror jag det kan räcka till seger igen. Ändå van att möta väldigt tuffa motståndare vilket borde vara gynnsamt nu. Kanske har tappat det helt men tippar etta och var först sugen på att spika på rent värde.

8 Dynamite Sensation – har även han visat toppform på slutet.
Lite olika upplägg då Davids sambo Emilia Leo är en av våra vassaste ryttarinnor så man har varvat med lite monté vilket verkar ha fallit väl ut. Skulle Crebas komma till spets så kan det bli för tufft men inte omöjligt för den här hästen är riktigt bra för detta lopp. Dock blir det tredje strecket i loppet för mig även om jag tycker hästen i grunden kanske är bättre än Crebas.

3 Rocket Snapper – har passande läge med bara två hästar på start.
Här vill man väldigt gärna se hästen i spets där han har fyra segrar och ett andrapris på fem försök och med bara två hästar på första volten ser det verkligen upplagt ut men Crebas kommer komma tidigt och ställa frågan och då släpper man nog välvilligt. Det vore för tufft att svara hästar som tjänat miljonen. Tycker han är grovt överstreckad på tidiga spelet till 22% trots att hästen är fin.

Skrällen :

5 Draupner – håller bra kapacitet för den här typen av lopp men inte visat form på länge.
Var ok men inte mer i årsdebuten men fick i alla fall lopp i kroppen och har pausen och loppet i kroppen gjort att hästen hittat tillbaka så finns det absolut fart för att skrälla i ett lopp som detta.

Vår Vinnare : 11 Husse Boko

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-3
DD 2 : 9-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se