Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla 31/1

Escobar FI

Skön start på veckan när min spik 12 Madame Norrgård var bara bäst igår och vann enkelt när hon gick felfritt. Lika enkelt vann mitt skrällbud 9 Listas Sirena andra avdelningen efter en imponerande uppvisning. 25 ggr på DD:n var bra betalt och vi ska försöka fortsätta på inslagen väg. Kvällens DD går på hemmaplan Axevalla och vi har en stor favorit i inledningen som visserligen ska vara bäst i det här fältet men det finns så pass mycket frågetecken så jag väljer att kliva och istället strecka lite skrällar samt den någon mer betrodda 5 Zurigo D.V.S. så man får vikta insatserna en aning. Jag skriver skrällarna i rankingordning inom parantes.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart

Favoriten :

7 Hollywood Trick är riktigt bra för klassen men har pausat kort och osäker form? Gör sällan ett dåligt lopp men har inga direkta framgångar med skor (trea som bäst) och har pausat sen slutet av november. Var lite inne på det igår med Stenströmer att stallformen lyser lite med sin frånvaro och det syntes på 7 Timotejs Jackpot under gårdagen som dels inte såg fräsch ut före tävlingarna men som även gjorde en slät figur från spets. Eller ja, slät kanske är hårt men knappt godkänd som fyra får man nog i alla fall säga. Med det på näthinnan samt bortavaro och inga framgångar med aktuell balans känns garderingen given och frågan är om det inte är en bra favorit att kliva helt från spåret till nästan 60%. Jag väljer att göra så väl medveten om att favoriten i loppet ofta blir släppt till spets över dryga distanser men det är en risk jag är villig att ta för värdet är bra om han kommer bort.

Motbuden :

5 Zurigo D.V.S. kommer från seger över aktuell distans och Bood uppåt. Trots femteplatserna innan så var insatserna bra så inte någon jätteöverraskning att han var så pass bra att han var med och stred om segern senast. Mest imponerande var nog att loppet blev aningen ryckigt kört för honom men kunde ändå avgå med segern med krafter kvar. Trots fint spår tror jag inte det är något spetsbud bakom bilen om man inte skulle vara offensiva direkt efter start. Mer troligt dock att man kör till slut och ska räknas tidigt på rätt distans och Axevallas upplopp.

4 Minoo Teemer kan öppna bakom bilen och André Eklundh vill nog prova i spets. Gillar förutsättningarna med framspår bakom bilen och från spets har man raden 1-3-1 på fem försök så jag skulle inte bli förvånad om André är lite sugen på att testa då han ofta gillar att vara offensiv. Det kanske inte lyser form på senaste insatserna men var tvåa från spets för fyra starter sen och går bra med skor så varför inte prova?

8 Brave Hearth Oro har svårt spår men distansen är lång liksom upploppet. Likande spår senast och då backade minsann inte Christian från start men blev också hängande i spåren innan man kunde ta över ledningen. Trots tunga inledningen så kastade man inte in handduken helt över upploppet och höll ok till tredjeplatsen. Men bättre resa denna gång kan han vara en obehaglig överraskning till bara 3% för styrkan var det som sagt inget fel på senast.

1 Bold Knick kommer från galopp på Åby i torsdags men ny chans nu. Stenströmers andra häst i loppet och passande läge för den här hästen som är mer stark än snabb. Från innerspåret kan han lifta med och hoppas på lucka. Med lite flax är han absolut inte sämre än någon annan i loppet bakom favoriten.

3 Broadway Frazer har varit ute i tuffa sällskap på slutet och gjort det helt ok. Vi såg igår på vinnaren i sista avdelningen att det kan göra mycket att möta lite tuffare kamrater och sen återgå till sin vanliga klass. Den här har varit ute på V75 och V86 och ändå plockat pengar. Speciellt tredjeplatsen på V75 var positiv och en sådan insats här ska nog kunna räcka en bit. Obesegrad i spets på två försök men tar nog hellre invändig resa och lucka så även om man kommer till ledningen så blir det nog släpp. Bara 3%.

Skrällen :

9 Olle Då har två starter i Svanstedts regi och gått i spets då. Nytt läge nu. Apropå stallform så behöver vi nog inte nämna att Anders är på topp. STL-vinst och igår på Färjestad tog han en dubbel. Den här har gjort två starter i hans regi och varit fyra samt sexa från ledningen båda gångerna så ska bli kul att se honom på rulle nu istället. Finns väl viss risk att han blir överstreckad då fler sett Anders form men än så länge till bara 5% är han riktigt intressant skrällbud för fart finns och hemmaplan.

Vår Vinnare : 5 Zurigo D.V.S.

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

5 Remus Eck blev stum sista biten senast men bättre distans nu. Verkar bli knapp favorit här trots insatsen senast. Kanske vettigt då han passar bättre på medel och kort än längre. Däremot tror jag det blir svårt att nå spets den här gången trots bra spår bakom bilen. Nu har han inte vunnit de flesta segrar i spets ändå utan går väldigt bra med attack sista varvet också så är inte borta bara för det. Ofta påpassad på toton och går starkt hela vägen in bara han slipper utvändigt om ledaren. Absolut aktuell.

Motbuden :

3 Kadabra Dream går bra varje gång när han håller sig i trav. Intressant läge nu. Senast fick han gå lite för tidigt i spåren för att riktigt kunna utmana om segern och insatsen var ok men inte mer. Ändå ett fall framåt från galopper på V86 och V75 i slutet på förra året. Bra insatser innan det och med Jepson upp och med en aningen tveksam spetshäst känns det som att hans spurt kommer bita riktigt bra och jag tycker det är första strecket i loppet.

2 Special Topsecret är initiala spetsbudet och lär köras där över korta häcken. Var ett tag sedan en vettig insats kanske men har heller inte riktigt haft så här smaskigt läge heller. Brukar alltid öppna snabbt bakom bilen och för fyra starter sen var det liknande förutsättningar och då stretade hon emot bra från ledningen. Så långt allt väl och det enda som oroar är väl egentligen att insatserna på slutet har varit allt annat än bra vilket så klart gör att man tvivlar på formen och man går inte bara ut och vinner bara för man får framspår. Ändå tidig och låter det bra i intervju och ser bra ut i värmningar är jag inte främmande för att ranka henne etta på läget.

11 Benedetta Jet är ett rätt tufft sto som passar på distansen. Trots läget ska man nog inte nonchalera den här damen helt för hon trivs verkligen över korta häcken och har en vass slutrökare med rätt lopp. Varit ute i tuffare sällskap än detta men inte riktigt visat någon toppform på ett tag så procenten är kanske i paritet med vinstchansen från så svårt spår. Ändå aktuell om man vill gardera.

10 Ikaros Di Quattro missgynnas kraftigt av bakspåret men hemmaplan. Crebas har bra snurr på stallet men här ligger man lite lågt på förhand då hästen är allra bäst i spets och den positionen blir det inte nu så klart. Tycker dock han möter hästar som han ska kunna matcha med lite tur och till bara 5% är det en tänkbar skräll ändå.

Skrällen :

8 Zacapa Grim rosade kanske inte riktigt marknaden förra året men har höga toppar. Sofia Aronsson tränar och hennes förmåga är det knappast någon som tvivlar på. Avslutade i alla fall året på ett positivt sätt och funkar fint med skor. Aningen långt mellan starterna nu kanske men André känner hästen väldigt väl sen flera år och vet nog hur han ska disponera loppet från det svåra läget. Krävs klaff över korta häcken men upploppet är långt och även om han kanske inte riktigt räckt på V75 så har han en hel del hårdhet i sig så 3% är rätt så lågt.

Vår Vinnare : 3 Kadabra Dream

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5 Zurigo D.V.S. +(4-8-1-9)

DD 2 : 3-5


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se