Speltips: Dagens Dubbel Tips till Årjäng/Hagmyren fredag 27/5

Min vinnare 3 Adde S.H. gav nästan 10ggr pengarna igår i första avdelningen trots att det luktade spets och jag tackar och tar emot. Tyvärr kom aldrig chansspelet med 10 Lisa Lisieux aldrig in matchen men 1 av 2 på en rak DD till 100ggr får man vara nöjd med.
Kvällens V64-express delas mellan Årjäng och Hagmyren där jag väljer att luta mig aningen mer mot spetshästen i inledningen 6 Victorious Bonanza som ser intressant ut.
Spelar med tre hästar i avslutningen och även en liten peng med två skrällar.
Trevlig Elitloppshelg allez och lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart - Årjäng
Favoriten :
10 Es Trenc har bra fart men tveksam favorit här då läget är helt fel och voltstart ett minus. Vann senast trots kort inledande galopp men har gjort sina allra bästa lopp i spets och nu blir det vanlig vagn eftersom det är voltstart.
Inte borta alls men väldigt sårbar som favorit från tillägg.
Motbuden :
6 Victorious Bonanza vann senast efter tidig ledning och siktar dit återigen. Första strecket.
Tycker nog man ska strecka denna först på insatsen senast för då var han riktigt bra faktiskt trots småtuff resa fram till ledningen. Svarade bra på angreppen sista varvet vilket gör att jag tror han har bra chans att stå emot de tuffa hästarna från tillägg även ikväll. Den tuffa chansspikar men första strecket för mig i vilket fall.
8 Charlock Wiking var lite småseg i comebacken senast men fick en perfekt start på året.
Visst, det var kanske inget toppintryck senast men hästen hade varit borta från tävlingsbanan i nästan två år och går nog framåt med loppet.
Att han ska räcka till seger redan i andra starten är kanske tufft att begära men man kan inte annat än bli lite sugen på att ta betalt när man ser att strecken stannar på 4-5%.
Det här var en riktigt talangfull unghäst som skapade rubriker i travsverige och vid andraplatsen längst ner i raden var han tvåa bakom Four Guys Dream och var faktiskt mer spelad på toton.
Det säger en del om kapaciteten på hästen och från innerspår på tillägg kan man få en riktigt smaskig resa med lucka till slut. Bör nämnas i sammanhanget är det jag vill säga.
13 Fighter Simoni är intressant från springspår och har en vass avslutning i spåren.
Gör bra lopp varje gång men ”bara” en seger så här långt i år och behöver nog lite hjälp på vägen för att räcka ända till seger. Möter kanske inte värsta gänget heller men streckas upp ganska hårt tycker jag. Man har dock en extra växel i urryckare som man ännu inte testat i lopp.
Passas på läge och kusk men inte jättetidig för mig till dessa streckprocent.
5 Bold Request är stallkamrat med 13 Fighter Simoni och inte mycket sämre men osäker i volt.
Lite av en rusartyp som kan ha svårt att hålla ordning på benen i starten för han vill ta i så i loppen.
Fungerar nog som bäst när han får göra sitt lopp i ledningen så femtespåret är givetvis ett minus men skulle han gå iväg så kommer man nog bara köra framåt.
Men galopprisken är som sagt överhängande.
Skrällen :
1 M.T.Reed är ännu segerlös men gjort bra lopp hela tiden. Passande läge för skräll.
Den här killen var jag faktiskt och klappade lite på i tisdags men det är inte därför jag tar honom som skräll i loppet. Tycker han är aningen bortglömd till 4% från ett fint innerspår i volten.
Det är klart gynnsamt att vara med i den främre träffen på Årjäng och oavsett om man svarar upp innerspåret eller får rygg ledaren så tror jag det löpningsförhållandet ska passa hästen mycket bättre än att harva i spåren. Tycker också att senaste insatsen var plusbetonad så form på g kanske?
Vår Vinnare :
6 Victorious Bonanza

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Great Skills debuterar nu för Wäjersten, lite svårbedömd form men ska vara favorit.
Tillhörde de bästa i kullen i fjol och man sticker inte ut hakan direkt från stallet i debuten då hon var struken inför tilltänkt årsdebut i slutet av april men det var för en sårskada så inget allvarligt.
Årsdebuterar dock och dessutom i ny regi så ganska givet att man inte vill slå på stora trumman men hästen är bra och så klart tror man på bra chans direkt.
Motbuden :
7 Bidensky felade direkt från innerspår senast. Bra i årsdebuten innan.
Hög kapacitet när han fungerar och spår en bit ut på vingen underlättar nog för felfri avgång och skulle man köra en bit i front så kan han nog komma in i loppet.
Fortfarande väldigt många växlar att laborera med för Redén då man kör med skor och vanlig vagn.
Inte borta om det klaffar och 7% på Redénhäst är alltid spelvärt.
3 Kinky Boots debuterade med i ny regi senast. Satt fast då. Hög segerprocent.
Debuterade för Troels Andersen senast, bakspår då och satt fast med krafter kvar i mål.
Vunnit 10 lopp på 20 försök så måste så klart tas på stort allvar. Siktas nog mot ledningen här där man har 4/5 och når man den kan hästen bli svårslagen men formen är som sagt svårbedömd.
5 Money Smile kunde haft två raka men åkte dit i sista stegen senast. Tuffare emot nu dock. Väldigt fin individ som sällan gör ett dåligt lopp och snyggt matchad av Linderoth men möter lite tuffare konkurrenter nu tycker jag så rankas ner en bit.
Intressant dock med första jänkarvagn och är inte helt borta ur segerstriden men 17% är högt.
Skrällen :
2 VästerboFlashDance går ner i klass här jämfört med på slutet och passas tidigt.
Hanna Forslins springare här är aningen bortglömd tycker jag. Kommer från idel starter på V75 där han gjort det riktigt bra och de sämre placeringarna kommer från svåra lägen.
Från perfekt spår kan Hanna välja om hon vill ladda och släppa eller ta en bra position bara och nu rycker man dessutom bakskorna som han svarade bra på senast man provade.
Till 2% är det loppets givna outsider.
Vår Vinnare :
4 Great Skills

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 6 Victorious Bonanza (+liten peng med 5-8)
DD 2 : 2-4-7


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se