Speltips: Dagens Dubbel Tips till Årjäng fredagen 22/5

Flemming var pessimistisk på förhand med Tycoon Conway Hall men det var pang till spets och sen svarade han ärligt på alla attacker upploppet ner. Ringrosten verkar inte vara en faktor där i alla fall.

Fredagens dubbel körs på härliga banan Årjäng och det måste nästan vara kriminellt att inte få ha publik på sommarbanan med sina karismatiska klippor.
Inledande avdelningen är final av två försökslopp som tidigare kördes på Årjäng. Hästarna på start missgynnas något av flertalet strykningar så kanske att Goops favorit kommer ikapp billigt?

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
8 Twigs Ceasar vann sitt försök efter att på klassiskt Goop-manér sparat krafter under vägen. Avgjorde ändå säkert när väl striden skulle avgöras och innerspåret på tillägg kanske inte är optimalt men det löser nog Björn under vägen. Räknas återigen.
Motbuden :
1 Uncle Töll var den andra försöksvinnaren och det från ledningen. Kan bli samma visa här med ett smaskigt startspår. Har tre segrar på fem försök från spets och vunnit hälften av sina starter i livet.
Håller man spets här är vinstchansen mycket bra och blir det rygg ledaren är chansen fortfarande god. Mycket tidigt motbud och min vinnare i loppet.
6 Millmighty var tvåa i sitt försök bakom Uncle Töll och var inte långt efter. Springspår här och lyckas man komma förbi kan det bli omvänd ordning denna gång. Troligtvis inte men bör hamna längre fram än 4-utv som senast så spurten kanske räcker ändå denna gång?
12 Farmer Jack som tidigare huserade hos Fredrik Persson gjorde debut senast för Karl Stolt och såg fin ut som jätteskräll. Knep en femteplats då och har nog gått framåt med loppet i kroppen. Kan komma billigt fram när så många på tillägg är strukna och gynnas av tredjespår istället för femte.
Skrällen :
4 Global Approval gick bra i kvalet från omöjligt läge. Svårt spår även här men kommer ju hamna bättre på det än senast oavsett. Vann enkelt från spets starten innan och får ny kusk i vagnen nu.
Småintressant.
Vår Vinnare :
1 Uncle Töll

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Only One Winner har annu inte vunnit för Björn Goop men ändå svarat för bra prestationer trots dåliga lägen. Spår ganska långt ut men är hyffsat startsnabb vid laddning men inget spetsbud. Som favorit är han relativt ointressant spelbud då vingelrisken är stor.
Motbuden :
1 Barkevious Mingo återkom senast efter ett väldigt långt uppehåll. Tog en invändig resa då och kryssade lite på vägen mellan olika positioner men såg fin ut. Borde gå rejält framåt med loppet i kroppen och är riktigt startsnabb så jag räknar med full laddning från Jepson.
Väl där borde segerchansen vara riktigt bra.
Tolv segrar på femton försök från spets är starka papper.
2 Dokonjo har en visslande avslutning med rätt lopp och borde få en bra position från spåret. Blir återigen barfota runt om och jänkarvagn och med påvisad form är han hyperintressant på förhand.
3 Whisky Akema är lite jokern i loppet. Hade en sisådär Frankrike-sejour och galopperade varvet kvar senast på svensk mark. Ändå grundkapabel och bra spår. Spelvärd.
Skrällen :
6 Monfalcone brukar Tom Horpestad dra med till Sverige och har t o m gått bra på V75 emellanåt. Vilat lite nu och kanske inte riktigt på topp men ett kul skrällbud då Horpestad brukar ha bra facit på Årjäng.
Vår Vinnare :
1 Barkevious Mingo

Spelförslag :
DD 1 : 1 Uncle Töll
DD 2 : 1-2-3


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se