Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åmål tisdag 23/5

Häst 2

Bra start på veckan med nästan 9ggr på raka dubbeln och kul att man hittar rätt vinnare i första avdelningen som var rätt så jämnt spelad bland ett par stycken. Till kvällens lopp så är spetsstriden extra intressant eftersom vi ska till Åmål med sin säregna 800m bana där det är svårt att plocka längder över det 105m korta upploppet. Kuskarna vet givetvis om detta så det brukar bli rejäl körning första och sista biten. I sista avdelningen har vi dock lång distans samt Kallblod som inte har samma farter så där kanske vi kan titta på andra spår också. Speciellt då det saknas startraketer med framspår och många är ovana vid just bilstart. Jag tror mest på hästarna 11 och 12 sjukt nog men vi får bra odds på alla komber utom en och det kan jag leva med.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2080m Autostart

Favoriten :

1 Bear Hope blir tveksam favorit från lurigt innerspår. Nu tror jag inte som många andra att han är totalt chanslös att svara upp innerspåret för kan öppna över medel bakom bilen och Goop vet att kurvan kommer snabbt så givetvis kommer han ladda allt vad som går. Dock är huvudscenariot att man missar ledningen och riskerar att bli fast och därmed kraftigt överstreckad. Står sig annars bra i detta gäng med 34% är för högt.

Motbuden :

4 Ian B.R. tillhör kanske inte de vassaste i loppet men startsnabb och lurig här. Kommer från en bra insats senast i tufft norskt gäng och jag är lite inne på att han faktiskt kommer till spets här. Kommer utmanas rejält in i första sväng av spår 6 och 7 men jag tror och hoppas att man provar i spets. Väldigt intressant i så fall till låga 7%.

6 Randemar R.D. ska kanske vara vettigaste spetsbudet men det kan kosta. Bortsett från senast så är det numer väldigt glest mellan segrarna och även om jag varnade för honom senast mot kanske tuffare omgivning så är det konstigt nog annorlunda förutsättningar ikväll och jag är inte säker på att det passar honom att gå utvändigt i kurvorna. Skulle han ta eller bli släppt till spets så ska så klart vinstchansen vara riktigt bra men sårbar annars.

9 Ikaros Di Quattro missgynnas av bakspåret men Crebas har fin form på stallet. Lite lurigt läge på kanske inte så startsnabba hästar men å andra sidan så är han riktigt startsnabb första biten bakom bilen så kanske kan slinka igenom till en bra position om det blir några galopper eller körning första biten. Kanske bäst på kort men vann senast över medel på tilltalande sätt.

Skrällen :

7 Lord Horse var med i samma lopp som 6 Randemar R.D. vann senast. Var faktiskt riktigt bra som trea då och även om spår 7 nu så klart ska vara för långt ut på vingen så finns det nog chans att man tar sig förbi i alla fall Randemar R.D och kanske är den som blir släppt till spets i så fall.

Vår Vinnare : 4 Ian B.R.

Dagens Dubbel 2 – 2480m Autostart

Favoriten :

4 Langlands Gnisten kommer från en bra insats men inte startsnabb. Lever nog mer på sin styrka så distansen ska passa bra och insatsen senast var strong där man fick en tung resa men höll bra till andrapriset på en vass tid i mål. Som favorit i ett så pass jämnspelat lopp får man väl säga att det är en dålig sådan när han inte är startsnabb samt bara har fem segrar på över femtio starter. Kan så klart vinna detta men ingen spik för mig.

Motbuden :

12 Per B. står perfekt inne i loppet, vackert namn och bästa kusken. Skämt åsido så är det svårt att inte fastna på den här i loppet om man måste plocka en. Visst spåret är svårt men distansen är lång och Goop kan Åmåls bana väl så jag överlåter det där till honom. Kommer från två bra insatser och har 25/44 starter på top 3 samt hela tolv segrar så kapacitet finns. Mötte loppets favorit senast och var någon längd bakom i mål men jag tror det blir snabb revansch ikväll. Jag räknar med att vi kommer få ett par galopper i loppet innan man grupperar sig så jag tror man kan hamna ganska ok på det ändå och med Goop upp får han första strecket.

6 Briskeby Pilen är en fin individ som dock inte visat det på svensk mark. Alltid haft bra fart men också varit hopplöst osäker i loppen. Har galopperat alla tre starter i Sverige men vid senaste besöket var hon påpassad av spelarna mot mycket hårdare motstånd än detta i ett lördagslopp under V75 på Åby. Tycker raden ser lite missvisande ut och kommer i alla fall från en ok prestation som fyra senast. Felfri tror jag han står sig väldigt bra i detta ihåliga gäng.

7 Troll Tundra tryckte sig till spets senast från liknande läge och vann enkelt. I avsaknad av andra startsnabba så blir hon spetsbudet och på det ska hon givetvis återigen räknas även om det även här är lite glest mellan prestationerna. Senast var lite minicomeback dock och alltid kul med en bra prestation direkt och går hon framåt med det loppet i kroppen samt får spets så är hon en som kan vinna loppet men borde bli för tufft till slut?

Skrällen :

11 Bol Igel har ingen rolig rad men två lopp i kroppen nu. Såg faktiskt fin ut senast innan galoppen kom men man märkte att det fattades lite till formen. Missgynnas delvis av bakspåret för älskar spets men kan också vara bra kanske att slippa en spetskörning emellanåt. Håller annars bra kapacitet för detta gäng och till 7% vill jag nog varna en hel del då loppet är väldigt öppet. Det är lätt att bara titta på framspåren när det gäller Åmål.

Vår Vinnare : 12 Per B.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-6

DD 2 : 4-6-11-12


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se