Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 9/3

Åbytravet

Vågar man gnälla på att min spik 2 Walk Of Life satt fast med vinstkrafter i tisdags eller gapar man efter ”hela stycket” då? Ingen skugga över vinnaren 1 Nyras Lars R. som både höll ordning på benen och levererade en riktigt vass långspurt. Till kvällens dubbel på Åby så väljer jag mig att luta mig mot favoriten i inledningen eftersom det finns ett par riktigt bra fynd i avslutningen. Gillar man inte den så är det ett alternativ att gå på 3 Kövras Joker i stället som ska ha bra vinstchans från spets i avslutningen nu när man kan köra barfota runt om återigen. 6-3 får bli raka DD:n och vi borde landa över 10ggr pengarna.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Smile Silvio hade idel vinster i bagaget innan man testade V75. Bra chans nu. Återkommer efter lite vila och årdebuterar nu från ett ok spår bakom bilen. Säger ok för vinstmetoden hittills har varit att ta dödens ca varvet från mål och sen lite på att hästen avgör på eget bevåg. Man provade samma recept på V75 men då räckte det inte alls och det må vara honom förlåtet i den omgivningen. Ikväll ska det däremot kunna räcka väldigt långt. Speciellt då de som är värst emot även de har vilat eller har lottats med svåra utgångslägen. Måste vara bra chans att den här bara är starkast till slut.

Motbuden :

1 Yohan Hills är en av två från stall Goop och här kör chefen själv. Inte alls så tokig häst som hade en bra fjolårssäsong och nu tar man sats mot fyraåringsloppen. Bra ut bakom bilen och lär nog få den hjälp som går från stallkamraten utvändigt att hålla ut övriga i starten. Borde ha bra chans på spets och skulle någon susa förbi så är nog Goop nöjd med att använda stretchen i stället. En seger och två andrapris från spets på fyra försök är ok siffror men då han faktiskt har släppt hästar förbi sig oftare än inte gör att jag spekulerar i att det kan bli tufft att freda sig mot både min vinnare sista biten samt övriga som kommer komma både i spåren och på stretchen. Värsta motbudet trots allt men jag tycker att bästa draget är att antingen tror man min vinnare är starkast till slut eller så ska man nog snegla efter potentiella skrällar. Värdet på den här är nog ganska skralt som nästan lika mycket spelad.

11 Organzza kommer från seger direkt i årsdebuten från spets. Räknas tidigt. Annat läge nu så klart men avslutade fjolåret med ett par riktigt tuffa lopp och skaffade sig mycket hårdhet i samband med det. Klaffar det bara det minsta från spåret så kommer hon vara långt framme återigen.

2 Chic möter något hårdare motstånd nu men står perfekt inne i loppet på kronan. Ston får ha tjänat 230K medan övriga är stopp på 165K. Där i ligger fördelen för ston och här vill man nog gärna söka ryggen på stallkamraten för den optimala resan. Det behövs nog för motståndet hårdnar och just nu känns nästan 20% väldigt överstreckat.

9 Denco's Rioja satt fast i comebacken men annan utrustning nu. Har visat rätt bra fart och nu åker jänkarvagnen på samt barfota fram. Missgynnad av bakspåret då båda segrarna i karriären kommit från ledningen men till ynka 2% tycker jag nog det är en tänkbar skräll. Speciellt om man lyckas hålla rygg ledaren eller tredje invändigt.

Skrällen :

7 Devi Jameson har spår en bit ut men visade fin form senast. Bara 1% är tramsigt. Trampade upp i framförvarande vagn senast och galopperade. Inte alls otänkbart att det var segern som rök där och hade han haft en etta i stället i raden hade nog strecken varit högre. Dessutom hänger man på jänkarvagnen nu vilket han gjort de bästa prestationerna med på slutet och intressant med ny kusk.

Vår Vinnare : 6 Smile Silvio

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Västerbo Tramp kommer från en imponerande seger men utelämnad nu. Duger nog riktigt bra i nuvarande klass men det är härdade V75-hästar han trots allt möter och är totalt chanslös att svara 3 Kövras Joker från start så kommer få göra mycket jobb själv om han ska utmana om segern. Som favorit tycker jag spelvärdet är dåligt på en häst som vinner så pass sällan och måste lita på turen. Pass från mig.

Motbuden :

3 Kövras Joker bör och ska nog vara loppets favorit. Bra värde således. När spelarkollektivet inte ens gör den här till favorit så måste spelvärdet vara riktigt bra. Startsnabb och missar sällan spets från dessa spår. Svek kanske lite från spets senast men då var det också skor på samt tuff omgivning. Återigen barfota nu vilket är stort plus och brukar gå bra direkt efter vila. Ska nog vara första strecket i loppet men jag vågar inte spika.

7 LoveExplosion H.C. är riktigt kapabel och totalt bortglömd här. Rätt balans nu. Årdebut senast och var fyra med inte mycket sparat. Behövde nog dels loppet men nu kommer man också att rycka framskorna vilket är den optimala balansen som han går allra bäst med. Gjorde första besöket på Vincennes denna vinter och förhoppningsvis har han skaffat sig ännu mer hårdhet med det. Visst ska det klaffa från spåret och så men 3% på den här kapabla herren är inget annat än ett skämt streckmässigt. Spikar man inte i loppet ska denna streckas tidigt.

6 Bellissimo Face årdebuterar och kanske inte sprudlat på slutet men hög kapacitet. Utan tvekan den som matchats hårdast i fältet. Alla tre segrar är tagna över korta häcken men det är nog mest tillfälligheter för styrkan är det inga fel på. Dock så är formen ett frågetecken men vilan kan mycket väl gjort honom gott. Även om även han är vass ut bakom bilen så tar man ingen längd på invändiga. Med det sagt så skulle jag inte alls bli förvånad om han bara är bäst här men det kan som sagt lika gärna bli flopp. Kan vara farlig att nonchalera och jag streckar.

10 Abbys Wise As är en vinstrik herre som kom till Goop i somras. Tidigare hos Alessandro Gocciadoro men bytte till nuvarande regi i somras och matchades flitigt på V75 utan någon direkt framgång. Gjorde heller inte bort sig men det har trots allt bara blivit en seger på tio starter för Björn. Även här blir det lättning i balansen med barfota fram vilket är plus och visst kan man strecka om man vill ta ett par stycken men jag avstår.

Skrällen :

5 Precious Lord kan öppna bra bakom bilen och vunnit alla fyra segrar från spets. Svårt att nå dit nu så klart när 3 Kövras Joker är som en blixt från start men håller det inte alls som omöjligt att man kan lyckas krypa ner i rygg på honom och sen utnyttja stretchen. Då blir det ändå något liknande som att gå i spets då man är med i främre träffen och sen ner på stretchen. Intressant med duktige Gustav Johansson i vagnen och även här drar man av bakskorna vilket är plus. Kommer nog vara i princip ostreckad med raden han har och segerlös förra året men går fina tider på kort distans och med ett lopp med i ryggar här ska det nog kunna bli bra över medel också.

Vår Vinnare : 3 Kövras Joker

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 6 Smile Silvio

DD 2 : A: 3-7 B: 6-5


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se