Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 3/3

Riktigt vassa tips på V86 igår från Manfred och ni som följde sändningen på Twitch fick tips i världsklass. Han sågade Bellfaks, spikade 10 That´s It i sista och varnade för 4% Zerozerosette i femte.
Systemet var värt mer än ynka 6000kr tillbaka men vinst är vinst så grattis till er som knep en andel.
Till kvällens lopp på Åby tror jag 10 Swish The Cash är överlägsen sina kamrater och från bakspår tror jag chansen för felfri avgång ökar.
I avslutningen tror jag mest på 3 Mas Credit men plockar med två skrällar samt en lillpeng på favoritkomben för att få insatserna tillbaka.
Men variera insatserna så kan ni "Swish The Cash" senare. : )

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
10 Swish The Cash är ett nytt löfte hos familjen Kolgjini som gjort fyra starter och vunnit två.
Senast kom galoppen innan bilen släppte men hästen reparerade storstilat fram till andraplatsen efter att ha attackerat i spåren 700 kvar. Tappade nog närmare 100m på täthästen men kom i kapp klungan efter ett varv och gick fram i tredje ytter. Hade ändå lite otur med kall rygg så fick gå själv med tredjespår hela sista svängen.
Bakspår här är nog bara positivt för en felfri avgång och då tror jag inte han har några övermän i detta lopp. Trots orutinen tycker jag det är en vettig spik.
Motbuden :
5 Labyad Bros inledde karriären med två raka och har varit påpassad på toton varje lopp och senast var faktiskt första gången han gav över två ggr pengarna när starten gick.
Bra skalle och ännu intressantare med formstarka Stefan Persson i sulkyn som har 30/70 på top 3 med sina styrningar senaste månaden.
Ingen av dessa är speciellt van bakom bilen så spetsstriden är lite svår att räkna på men från ett bra spår ska chansen vara god att Stefan får ta över ledningen in i första sväng, speciellt då värsta motbudet på framspår inte varit riktigt lika stabil bakom bilen så man kanske inte laddar lika hårt?
3 T.Wall's Kastor spår Lövgren en lysande framtid och han tycker hästen visat stor potential så här långt men svikit lite med att galoppera bakom bilen.
Togs lugnt bakom bilen senast och gick då iväg och sen avancerade man tidigt i loppet och fick ta över ledningen till slut. Höll ok till tredjepriset.
Räknas om favoriten kommer bort.
1 Funky Style är mer stark än snabb men innerspåret behöver inte vara fel på Åby och kanske kan han få en riktigt bra resa här. Kan göra stor skillnad för en häst som är van att tåga och gå i spåren att i stället få en invändig resa med lucka i stället.
Skrällen :
11 Cabasse har även han felat lite för mycket för att man ska tro helhjärtat på honom.
Har vilat ett tag nu och återkommer efter lite vinterträning och senaste starten innan pausen höll han strongt från utvändigt om ledaren så styrka finns.
Lite intressant till endast 3% tycker jag då Maria sätter upp Jepson återigen.
Vår Vinnare :
10 Swish The Cash

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Stepping Dreamboy vann säkert från ledningen senast trots broddar och isbana. Starten innan fick han dock lite press och vek ner sig även om han höll ok så är det svårt att veta hur han svarar på att bli lite utmanad i loppen.
Har ändå 4/5 från spets så vettig favorit om han når dit.
Jepson upp är också plus givetvis men gardering känns ändå på sin plats för Åby har ju som sagt open stretch vilket kan bjuda hästarna i rygg på en bra resa.
Motbuden :
3 Mas Credit var tillbaka senast efter ganska lång bortavaro och kom överraskande till spets trots bakspår. Vann enkelt och det var en fin årsdebut efter så pass lång bortavaro.
Skulle startat 19/1 på valla men ströks för en sårskada så har eventuellt stått över lite jobb med tanke på hur fin han var i comebacken tar jag inte så hårt på det.
Om David vill så tror jag man kan svara ut favoriten i starten men att släppa och få ryggen är inte fel det heller. Hur som haver tycker jag vinstchansen ska vara riktigt bra.
11 Heart Of Courage har visat bra form en längre tid och tränaren har lyckats riktigt bra med sin gunstling. Var inte tom senast från rygg ledaren och avslutade bra näst senast från liknande resa.
Borde vara mest spelad från bakspår men är inte det vilket förvånar mig lite.
Borde vara tidig även här och 5% är aningen för lite kan jag tycka.
9 Take Me Sober är inte så tokig men jag tyckte Berghs hästar underpresterade lite på V86 igår så man är lite tveksam på stallformen.
Har en bra avslutning så bakspåret oroar inte så mycket annars. Nja.. Jag avstår spel men streckas väl som 4-5:e häst på V64.
Skrällen :
4 Cester gör en del vettiga lopp och vid segern för fyra starter sen på just Åby så var han riktigt rejäl.
Nu testar man att rycka framskorna till denna start och senast man testade det föll det väl ut och man vann ett breddlopp på Halmstad. Till 1% får han skrällnicken från fint spår även om det givetvis är lite långsökt. Men därav den låga procenten.
Gör sällan riktigt dåliga lopp dock.
Vår Vinnare :
3 Mas Credit

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 10 Swish The Cash
DD 2 : 3-4-5-11


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se