Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 31/3

Nära värdespiken 6 Estelle Ima fick sätta nosen först senast men från dödens blev det aningen för svårt. Gick dock strålande som tvåa trots tufft lopp och passas framöver på barfotabalansen.
Kvällens tävlingar på Åbytravet tror jag är ganska lättlösta trots jämna lopp på förhand.
Många verkar inte tycka om favoriten 5 Ture L.A. i inledningen med det gör jag.
Tror han öppnar bra trots fjärdespåret och sitter i spets tidigt. Svårslagen därifrån.
I andra avdelningen vaskar jag favoriten 10 Jeopardy från bakspår då hon kommer med dubbla galopper men hålla nere strecken till två kombinationer eftersom jag tror på favoriten i första.
Tror mest på 5 Ultra Violet men intressanta utrustningsändringar på startsnabba 7 Nashy Håleryd så dubblar systemet med henne.
Lycka Till!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
5 Ture L.A. är ganska oöm för positioner, borde klara spåret och bra senast mot liknande motstånd.
Vid första anblick kan det verka som en ganska dålig favorit vilket jag tror många kommer landa i då den trendar neråt sen öppning.
Jag tycker faktiskt tvärt om då motståndet är svalt och han klarade spåret senast och kom snabbt fram utvändigt och var inte stort slagen i mål.
Denna gång tror jag han har bra chans att tidigt få ta över och i spets förlorar han inte det här loppet och har vettig vinstchans från övriga positioner också.
Olyckskorparna kraxar att segrarna kommit glest på slutet men då ska man ha med sig att de senaste tio starterna har sex av dessa varit i stentuff konkurrens och ändå har han plockat med sig pengar i alla starter utom en då han galopperade som storfavorit.
Nej, bra feeling och jag singlar.
Motbuden :
8 Chopin Gar gillar spets och bra med springspår. Årsdebuterar dock och får svårt att vinna direkt.
Återkommer efter lite vintervila och duger normalt sett bra i klassen men Untersteiner kan den här hästen och darrar inte nämnvärt i tipsen till trots.
Med ett par lopp i kroppen hade han nog varit ett allvarligare motbud men svårt att sia om formen.
Ändå första motbudet i loppet tycker jag.
2 Solkattens Ferrari fick inte tag i ledaren senast i billigare sällskap senast. Tuffare emot nu.
Detta är givetvis en värdig motståndare till favoriten men svek lite senast utan att för den sakens skull varit dålig. Däremot tycker jag han har haft svårare att hävda sig i loppen på slutet.
Var dock bra som tvåa bakom kanonen Amalencius B.B. på V75 i januari så kapacitet finns.
Trivs med kusken men tror inte han plockar ner en felfri Ture.
9 Zenato är vass men har uselt startspår och många att runda eller chansa invändigt. Nja.
Även denna årsdebuterar ikväll och med tanke på att man har innerspår på tilläggsvoltens bakre led så skulle jag tro att man chansar att komma fram invändigt vilket givetvis blir lite lotto.
Skulle det lösa sig perfekt så ha han absolut fart för att vinna ett lopp som detta men frågetecknen är många så vid bred gardering.
Skrällen :
4 Prima Kaiser har barfotabalans fallit väl ut på tidigare så plus. Kan öppna i volt. Rygg ledaren? Trivs ihop med Paw Mahony och blixtrar till emellanåt. Går allra bäst med tätkänning så här siktar man nog på att komma före favoriten till spets för att sen släppa till första bästa.
Till 2% från fint läge är det en tänkbar skräll.
Vår Vinnare :
5 Ture L.A.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
10 Jeopardy kommer med två raka galopper i bagaget. Skor på nu. Tveksam favorit.
Gjorde två bra insatser i början av året och provade vingarna i lite tuffare konkurrens vilket har slutat i två galopper så svårt att riktigt värdesätta insatserna.
Farten finns men jag tvekar lite med insatserna på slutet samt bakspåret på just Åby.
Motbuden :
5 Ultra Violet var bra i årsdebuten som tvåa och går nog framåt med loppet i kroppen. Inga utrustningsförändringar men gått bra hela tiden så man vill nog inte chansa än utan sparar extraväxlarna till lite större lopp.
Tycker det säger en del om vad man förväntar sig framöver och till bara 15% känns hon väldigt spelbar. Räcker långt här från bra spår och Falsig är Åby-expert.
Min Vinnare.
7 Nashy Håleryd i ny regi sen årsdebut. Hyperintressanta utrustningsförändringar ändå bara 6% Har gått bra för Per Nordström utan att vinna och nu testar man att hänga på jänkarvagn samt rycka alla skor för första gången någonsin vilket är väldigt intressant på en redan startsnabb häst.
Faller det väl ut så fortsätter man tävla och annars får hon lämna ett föl så man lär köra för det ikväll då det inte finns något att spara inför. Faller ändringarna ut väl kan hon vara ”hur bra som helst” så ett måstestreck på alla seriösa kuponger.
8 Honor vann senast från ledningen trots tuff öppning. Full form och kan duga.
Blir svårt att nå spets ikväll men visade starten innan att hon går bra bakifrån också då hon reparerade storstilat efter galopp. Duger bra mot svenska ston och har hög träffprocent i främre träffen. Borde hamna ok på det trots jobbigt spår.
Skrällen :
1 Bedas Love bara fyra år men påpassad på toton varje start. Rygg ledaren?
Hon är nog tillräckligt snabb för att svara om Kim Eriksson vill och Robert Berghs hästar står sig nog bra mot även ett år äldre men stannade helt i spets senast så man tar nog hellre rygg här och utnyttjar open stretch när det finns att tillgå.
Insatsen senast tar jag inte så hårt på då ston kan vara väldigt ojämna från start till start.
Tänkbar skräll från fint läge om allt är ok.
Vår Vinnare :
5 Ultra Violet

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 5 Ture L.A.
DD 2 : 5-7


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se