Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 29/7

Lite smålurig dubbel som körs under torsdagskvällen men tack och lov finns det en riktigt bra spik att luta sig emot i avslutningen.
Jerry Riordan verkar äntligen ha hittat rätt med 4 Zarenne Fas som efter två övertygande starter inte ens verkar bli favorit. Tack för den i så fall.
Speciellt då jag är relativt övertygad om att Goop inte kommer ladda med 5 Nadal Broline från start.
Sticker ut hakan och rankar 8 Ad Hoc först i inledningen trots att jag tror han kommer ge ett riktigt fint odds då han bara är streckad på 4% i skrivande stund.

Dagens Dubbel 1 – 3140m Voltstart
Favoriten :
1 Samson får bära favoritskapet i detta lite ihåliga lopp över mastiga tre varv.
Hos nya tränaren Robert Bergh hann man med tre starter förra året som slutade i två segrar och en galopp. Årsdebuterade för två veckor sen på dubbeln men felade halvvarvet från mål.
Ska bli intressant att se vad Bergh har fått ut av vinterträningen och med bara tre hästar på startfållan borde chansen att hålla spets vara näst intill hundra och sen lär man prova där.
Loppet är som sagt rätt så ihåligt med många hästar med tveksam form så det kan bära hela vägen men det luktar lite skräll i loppet.
Motbuden :
9 Marvellous Tooma har en riktigt risig rad och kommer nog bli lite bortglömd här men möter väldigt mycket sämre hästar än vad som normalt är fallet.
Behöver knappast vara 100%-ig form heller för att runda detta gäng och trots dubbla tillägg ska han räknas då det är få hästar i loppet. Formen är dock tveksam som sagt.
8 Ad Hoc ska normalt sett räknas tidigt i loppet men har efter att årsdebuterat på V75 två raka galopper så det är lite svårt att räkna på var man har honom.
Bra fart och intressant med Jepson. 4% är väldigt lågt.
12 Townshend Broline är en av få i loppet som man faktiskt kan skönja lite form på.
Otur senast med galopperande hästar och blev sedemera påkörd i loppet varvet från mål och galopperade. Glöm. Gynnas av distansen och har två bra insatser tidigare under året på samma distans. Stallet andas lite optimism och med rätta ryggar under slutvarvet ska han utmana även om jag ofta är ytterst tveksam till just Lövgrens taktiska upplägg i loppen så rankar ner en bit.
5 Bonny Boy vann sommarmontén senast och det var med krafter kvar i mål även om konkurrensen var lite enklare än nu så var det ett fall framåt. Gillar även han distansen och kan nog komma igenom fint från detta läge.
Skrällen :
2 Newlight Coger letar som många andra efter rätta formen. Har galopperat från snäva spår tidigare i voltstart men få hästar på startvolten bör underlätta och man söker nog rygg på Bergh i första hand.
Med tanke på open stretch kanske man får perfekta loppet och kan utmana över upploppet.
Bortser man från galopperna har han varit bland de två främsta i hälften av årets starter.
Vår Vinnare :
8 Ad Hoc

Dagens Dubbel 2 – 1609m Autostart
Favoriten :
5 Nadal Broline lyckades hålla ledningen från innern näst senast med hjälp av solfjädereffekten och fick sen stenhårt tryck av Milligan’s School hela vägen och kroknade inte helt oväntat.
Det fick vi ju se i lördags hur bra form han har.
Kom tillbaka fint senast med en rapp avslutning från bakspår och jag tror nog den här herren ska ha ett lopp på rulle för att vara som bäst.
Skulle förvåna mig mycket om Goop laddar för spets här utan kommer nog söka ryggar.
Kan gå med rätt lopp men tveksam favorit trots allt.
Motbuden :
4 Zarenne Fas har visat strålande form på slutet och fick segern näst senast efter att M.T Oscar blev diskad för trängning. Starten efter var om än ännu mer imponerande när man från dödens efter att ha blivit hängande i tredje en bit plockade ner ledande Click Bait men fick ge sig på linjen mot en viss Italienare vars hästar springer väldigt mycket fortare än normalt så det må vara han förlåtet.
Här är jag lite inne på att han faktiskt tidigt kan få ta över ledningen från 3 Poet Broline och då måste han vara ytterst svårslagen i nuvarande författning.
Klar vinstchans även från dödens annars. Spik till bra procent.
1 Bill’s Man är man sugna på att köra i spets här men läser man mellan raderna så tycker Frode Hamre att Zarenne Fas är bästa hästen i loppet och kanske att man t o m kan tänka sig att släppa ledningen och ta chansen på innerspåret över upploppet.
Får ett bra lopp hur man än gör men personligen tror jag vinstchansen ökar om man släpper än att svara hela vägen.
Skrällen :
8 Tycoon Conway Hall gjorde ett riktigt bra lopp senast och gav inte ens Racing Mange en chans att utmana. Riktigt snabb ut om Flemming laddar men han är inte direkt känd för att gasa från början så kanske att man försöker hitta bra position istället. Typisk outsider.
Vår Vinnare :
4 Zarenne Fas

Spelförslag :
DD 1 : 1-8-9-12
DD 2 : 4 Zarenne Fas


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se