Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 29/2

Åby Stora PRis 2019

Tisdagen slutade i dur då min vinnare 8 Kong Venience tog första segern i livet på ett övertygande sätt. Dryga 13ggr i odds var helt ok. Lite inne på samma spår denna kväll när Åby står för tävlingarna och 7 Champlain Wania i andra avdelningen också fortfarande letar efter första segern. Tror chansen kan vara bra med ensamt springspår och Jepson upp men garderar med ett värdestreck. I första avdelningen tycker jag två hästar sticker ut från resten och streckar båda eftersom vi kliver favoriten i avslutande avdelningen.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Man U. – Imponerade i debuten för Markus senast.
Det blev delad seger till slut men hade inte startat på nästan exakt ett år så att man inte gav sig sista biten tycker jag är ett stort styrkebesked. Måste ju gå framåt med det loppet i kroppen och även om man blir av med spets tror jag inte man är nöjd med rygg ledaren eller tredje inner trots open stretch. Offensiv styrning att vänta vilket kan straffa sig.

Motbuden :

4 Mud Hill – har pausat kort men startsnabb och van vid hårdare motstånd.
Inte startat på ett tag nu men gillar förutsättningarna. Tog bland annat enkelt en längd på Jalapeno K i Derbykvalet. Det säger en del om omgivningarna han har varit ute i och med jänkarvagnen på tror jag inte Dalborg är intresserad av annat än spets, Åby till trots. Spetsat varje gång med framspår och vid segern rusade han hela vägen till 24ggr pengarna. Efter det har man släppt spets varje gång utom vid ett klass-I försök och då fick man massage hela vägen av en vis Danao Degli Dei vilket blev alldeles för tufft. Men på toton stod man i 4ggr mot en så bra häst. Varit struken inför detta så blir som sagt långt mellan starterna och har en tendens att ligga på lite om man laddar. Men är han bara i någorlunda form tror jag det kan bli tufft för övriga att plocka ner honom från spets till vad jag tror ett ganska glatt odds.

10 Galewindsonthepath – ok avslutning senast men vilat sen dess.
Årsdebuterar nu så hårt även här att kräva vinst kanske men i gengäld får vi ett par enstaka procent och dessutom Jepson upp för allra första gången. Det är klart intressant. Rent tidsmässigt springer dom normalt sett inte ifrån honom och han har bra startrygg i 4 Mud Hill. Streckvärd om man vill gardera loppet utanför de två ovanför.

2 Vanity Flair – även här blir det jänkarvagn till denna start. Bra form.
Visat bra glöd sista starterna och har bra spår men tycker inte riktigt han håller samma klass som ett par andra i loppet trots V75-rutin. Något överstreckad som andrahandare tycker jag och det finns intressantare streck i så fall. Pass från mig.

6 Deal Done Zet – har årsdebuten avklarad men kanske fattas lite fortfarande.
Inledde karriären strålande hos Redén men allt eftersom motståndet hårdnade fick han också svårare att bära pengarna verkar det som. Bytt tränare ett par gånger men man har inte riktigt hittat tillbaka till det man vet att han kan. Gått helt ok för Lövgren men i enklare omgivningar än detta och med bara ett lopp i kroppen tror jag segra redan nu är ganska långsökt trots hög kapacitet.

Skrällen :

3 D.J.Spritz – står ok till för snabbstart till spets och ta ryggen.
Gick med i rygg på 2 Vanity Flair senast och avslutade bra lite i skymundan. Borde kunna krypa ner någonstans på innerspår och utnyttja stretchen till slut. 2% just nu från bra spår är ganska lågt faktiskt och Riordan är uppåt och tycker detta är stallets bästa chans.

Vår Vinnare : 4 Mud Hill

Dagens Dubbel 2 – 1640m Voltstart

Favoriten :

8 Cascabella – bra kapacitet för det här gänget men måste köras i ryggar.
Ner i klass nu till den här starten men har varit väldigt tveksam på slutet. Senast körde man fram i dödens när det gick på tok för sakta i loppet och Peter kände väl att han inte hade något val. Från stallet säger man att man måste köra i ryggar och att det var därför hon stannade senast. Tycker dock hon stannade ganska betänkligt för att för att bära ett favoritskap här. Visst går hon ner i klass och var fin starten innan men lite för mycket frågetecken för att inte gå emot.

Motbuden :

7 Champlain Wania – fortfarande segerlös med Jepson upp nu.
Ensamt springspår och Jepson borde betyda garantispets. Så vass som Jepson är i voltstart kan han nog ta ledningen med en trebent kossa från ett läge som detta. Loppen vinns ju som bekant dock inte i starten och hon är trots allt segerlös fortfarande och Riordan tycker kanske inte riktigt hon har levt upp till förväntningarna hittills. Ej prövad i spets dock och kanske kan det fälla avgörandet? Borde få bestämma en bit i spets och ska nog vara hästen att slå.

11 Favola Cap – debuterar på svensk mark nu. Intressant.
Aldrig varit sämre än tvåa felfri och har vunnit hälften av sina starter. Bara tre år, nyligen fyllda också så väldigt orutinerad. Intressant inmatchad dock och ska nog tåla att gå en bit i spåren. Motbud.

4 Muro Beach Pellini – nog bäst på start men felade näst senast från samma spår.
Hanna Lähdekorpi hade verkligen ett succéår förra året med en smått otrolig segerprocent på 20% och hon verkar bara öka takten för varje år. Hennes kombination som travtränare och veterinär verkar vara svårslagen och att hon inte får fler topphästar i stallet är konstigt. Vad gäller kvällens starthäst så är det orutin som är största frågetecknet här också. Felfri ska hon nog kunna vara med och utmana om segern dock. Skulle gynnas kraftigt av invändig strykning. Rankas upp i så fall.

2 Rokka Tiger M.G. – jämn och säker men bara en seger hittills.
Tuffare emot nu men har inte gjort bort sig i lite tuffare omgivningar tidigare och spåret är perfekt för en smygare. Tänkbar om man vill gardera lite bredare.

Skrällen :

9 Yantra Slave Cal – galopp senast. Bra i skymundan efter det.
Näst senast hann man inte riktigt fram till segern som stor favorit men insatsen var ändå ok och formen ska nog vara bra. Tycker att det skiljer lite väl mycket mellan den här och de andra på tillägget streckmässigt och ett bra skrällbud från stall i form är det.

Vår Vinnare : 7 Champlain Wania

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 :1-4
DD 2 : 7-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se