Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 28/4

Det blev spik på Kalmar till slut efter strykningen men han vann ju enkelt ändå sen värsta hotet galopperade bort sig. Dryga 20ggr pengarna på dubbeln tillbaka på fyra komber kändes skönt efter fadäsen med Mister Hercules i måndags. Hoppas på proppen ur till torsdagens tävlingar på Åbytravet. Rätt roliga lopp i bra klass som står på menyn men desto sämre spelvärde tyvärr.
Troliga 3-4 på DD ger under fem ggr vilket ni vet vid det här laget jag aldrig tycker är spelbart om det inte rör sig om väldigt hög klass och kanske spets och slut på båda två.
Jag kom fram till att jag spelar med 3 Orkan Von Haithabu och tar med en favorit i avslutningen för att få insatsen tillbaka men kryddar med två skrällar och hoppas att någon av dom ger mig återbäring. Annars känns det som en bra omgång att stå över spel vilket alltid är ok det med.
Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Orkan Von Haithabu kommer med bra form och två raka segrar. Spets och slut?
Imponerade senast vid enkel seger trots bakspår och riktigt tufft motstånd. Gick med i spåren och avvaktade i slagläge till upploppet innan slutstöten sattes in. Gick enkelt undan till slut på spänstiga ben. Här tror jag ingen vill svara Adrian från start när det finns open stretch att tillgå och från ledningen måste han bli väldigt svårslagen. Spik.
Motbuden :
7 Reddington galopperade i årsdebuten men går framåt nu och duger bra i nuvarande klass.
Det märktes allt att det var comeback senast för såg lite stel och kantig ut i loppet och galoppen in i första sväng var inte direkt oväntat. Berghs hästar likt Goops brukar vara bättre med ett par lopp i kroppen så en värmning här inför loppet kan ge en viktig fingervisning.
Ska dock normalt sett räcka långt mot motstånd av den här kalibern.
10 Romero missgynnas en aning av bakspår men avslutade bra senast från samma läge.
Anmäld med skor trots att man aviserade barfota men vi får hålla ett öga om det börjar lysa rött innan start. Går dock bra även med skor så känns inte helt avgörande.
Visade senast att han går bra bakifrån och Marc Elias hos Lugauer känner hästen väl.
Kommer han bara till från bakspår så ska han räknas tidigt.
2 Milos Ganador har en väldigt missvisande rad. Barfota runt om stort plus. Luring.
Ser man formraden på hästen så är det lätt att avfärda och gå vidare men faktum är felfri från ett bra spår så kan det räcka väldigt långt.
Tar man ett par stycken är det nog farligt att nonchalera.
9 Ready Tonight har höga toppar när han fungerar men det är ju just det. Finns viljan kvar?
Den här herren avhandlade vi i twitchsändningen senast inför starten på V86 och Åby. Startade som favorit då från spår 5 och redan då sa jag att den här behöver man inte ens strecka. Lovade till och med att spela in när jag sprang naken på Axevallas upplopp om han vann trots favoritskapet.
Stora ord så klart men den här hästen har jag följt noggrant senaste två åren och han är alltid påpassad men jag tycker inte viljan att vinna finns där längre.
Trots att han går ner i klass till den här starten så tror jag han vunnit sin sista seger faktiskt i lite tuffare lopp.
Skrällen :
6 Green Mamba var blek i debuten för Stenströmer men kan mycket bättre.
Återkom senast efter lite kortare uppehåll i ny regi men var blek i ganska beskedlig omgivning.
Dock bra i grunden och även första barfota runt om för första gången någonsin så till 3% får han skrällnicken i loppet.
Vår Vinnare :
3 Orkan Von Haithabu

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
4 Charliebrown Effe gör Sverigedebut här och ska nog stå sig väl i nuvarande klass. Distansgynnad. Rick Ebbinge behöver ingen närmare presentation numer utan brukar vinna med det mesta han sitter upp bakom när han väl besöker en svensk travbana.
Den här är nog inget undantag då han imponerat på Italienska banor och har vunnit den tunga vägen på slutet. Inte så snabb ut kanske men från bra spår tar man nog tidigt initiativ och kör framåt tidigt.
Blir han släppt till spets blir han oerhört svårslagen och får han svar är ändå vinstchansen helt ok.
Vettig favorit i litet fält.
Motbuden :
9 Jano Di Quattro lever även han på sin styrka och Bergh har fin form på stallet så motbud. Jano vann även han från utvändigt ledaren senast och passar utmärkt på distansen. Med omvända spår hade nog den här varit favorit i stället och blir bara inte favoriten släppt till spets eller om Bergh på något sätt kan slinka igenom och komma före så blir den här att räkna med.
Enda scenariot Bergh inte vill ha är nog favoriten i spets. Utmanar annars.
2 Arturo Beech är startsnabb och bör kunna spetsa initialt. Skall dock smygas för bästa effekt. Kan nog vara den som tar spets och släpper. Har bäst statistik när han varit med där framme i loppen och man vill nog gärna lifta med i rygg på någon av favoriterna här.
Trodde han skulle stiga lite mer på strecken men har stannat på 2% vilket jag tycker är på tok för långt. Givet streck vid gardering.
10 Express Lime går ner i klass till detta lopp men har pausat och behöver nog lopp i kroppen. Om ovan är understreckad så är nog denna aningen överstreckad. Untersteiner låter inte så uppåt och det är ganska vanligt att deras hästar är som bäst med ett par lopp i kroppen så jag tycker inte han är så jättetidig ikväll till 15%.
Finns roligare streck i så fall.
Skrällen :
3 Redbull Pellini låter Marcus Lindgren uppåt med och jänkarvagn denna gång. Storskräll.
Klart förbättrad senast vid samma distans som idag. Gör nog sina bästa prestationer över längre distanser tycker jag och nu hänger man på jänkarvagn för andra gången någonsin. Första testet var förra året men då hade hästen inte sån form som nu enligt tränaren samt att man kommer sko honom med ”racerbalans” ikväll.
Vår Vinnare :
4 Charliebrown Effe

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 3 Orkan Von Haithabu
DD 2 : 2-3-4


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se